• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

#1 bardak elma sirkeli su kabuk tarcin ile
1 kase cennet hurması
2 kizarmis chia tohumlu ekmek
Suzme peynir
Domates salatalik, 1 bardak süt
Ogle; yarim simit, suzme peynir domates salatalik 4 mercimek koftesi yarim kek
Aksam gibi dayanamadyip bi suru cikolatali draje yedim :(((((((((
Ustune bi guzel patlamış misir yedim bugunude boyle kapattık, bakalim tartida neler gorucez :)

Sıra bende kizlar cok azim ettim :KK9:buraya yazmak ayrı bagliycek beni
Sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim.peynir 2 dilim ekmek domates slatalik
Oglen 3 küçk sıkim yağli kofte bolca salata
Ara 1 fincan sütlü kahve 1 biskuvi
Akşam Yarim lahmacun 1 bardak ayran
Biraz once yarım elma salatalik bugün luk iyiydim bi de 1 lt limonlu su ictim iyi geliyor kizlar tabi mide kaldirirsa

Sıra bende kizlar cok azim ettim :KK9:buraya yazmak ayrı bagliycek beni
Sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim.peynir 2 dilim ekmek domates slatalik
Oglen 3 küçk sıkim yağli kofte bolca salata
Ara 1 fincan sütlü kahve 1 biskuvi
Akşam Yarim lahmacun 1 bardak ayran
Biraz once yarım elma salatalik bugün luk iyiydim bi de 1 lt limonlu su ictim iyi geliyor kizlar tabi mide kaldirirsa
Gayet basarili, az yemissin bayaga sanki :)

Kac kilo ile hamile kaldin canim? Bir de kac haftalik gebesin ve boyun kac? Haha kusura bakma bir suru soru :) merak ettim.
65 küsürle hamile kaldim 63.9 a dusmustum simdi 66.9 oldum. 1.70 boyundayim, bugun gebeligimin 20.haftasi bitti Allahin izniyle 21 e baslicaz :))

Kizlar dun limonlu su ictim dedim ya bildigim.kadariyla bebege zararı yok bir gun once ki tartiyla 1 kilo eksildi bugun sebebi idrara cıkabildim hem butun gece hem gunduz demekki limonlu su idrara da cikariyor bilginiz olsun bu da benim tecrubem oldu dr a limon lu suyu sordum bu arada midende problem yoksa icebilirsin demisti

Kizlar dun limonlu su ictim dedim ya bildigim.kadariyla bebege zararı yok bir gun once ki tartiyla 1 kilo eksildi bugun sebebi idrara cıkabildim hem butun gece hem gunduz demekki limonlu su idrara da cikariyor bilginiz olsun bu da benim tecrubem oldu dr a limon lu suyu sordum bu arada midende problem yoksa icebilirsin demisti
Evet canm ben hamileliğinin başından beri kullanıyorum ne odemim var nede idrar yolu enfeksiyonu oldum sabah öğle akşam birer bardak limon damlatıp içtim sonuçta c vitamini zararı olmaz herhalde

65 küsürle hamile kaldim 63.9 a dusmustum simdi 66.9 oldum. 1.70 boyundayim, bugun gebeligimin 20.haftasi bitti Allahin izniyle 21 e baslicaz :))
Bir kilocuk aldin yani :) hey masallah harikasin valla. Hamileligi yarilamissin zaten Bence 7/8 kilo da bitirirsin Sen bu azimle Darisi basima

Ben onceden cok icerdim. Bayadir icmiyorum. Kahvaltimizi edelim limon almaya gitcem hemen.

Hangi anlamda sordum canim? Verilebilir mi derken diyet mi diyorsun? Eger bulanti, kusma ve istahsizliktan dolayi olan kilo kaybindan bahsediyorsan gayet normal.
Canım fazla kiloyla hamile kaldım acaba dengeleyebilir miyim diye sordum soyle 9 10 kiloyla bitirsem ne güzel olurdu

Demekki sende kullaniyosun zaten 5 kilo aldim demistin istah da azaltiyor
Olabilir belkide ondan çok kilo almadım belki ödem olmayınca oda çok farketti ilk zamanlar su içemiyordum bulantı yapıyordu ancak limonla içebiliyordum suyu baktım netten çok şeye de faydalı doğuma kadar devam edecek insallah

Back
X