Hangi anlamda sordum canim? Verilebilir mi derken diyet mi diyorsun? Eger bulanti, kusma ve istahsizliktan dolayi olan kilo kaybindan bahsediyorsan gayet normal.Kızlar sizce ilk 3 ay kilo verilebilir mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi anlamda sordum canim? Verilebilir mi derken diyet mi diyorsun? Eger bulanti, kusma ve istahsizliktan dolayi olan kilo kaybindan bahsediyorsan gayet normal.Kızlar sizce ilk 3 ay kilo verilebilir mi![]()
1 kilo aldin galiba sen inanki süper boyle godersen8 ya da 9 la bitirirsinEn son 66.9 cikiyodum
Gayet basarili, az yemissin bayaga sanki :)Sıra bende kizlar cok azim ettimburaya yazmak ayrı bagliycek beni
Sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 dilim.peynir 2 dilim ekmek domates slatalik
Oglen 3 küçk sıkim yağli kofte bolca salata
Ara 1 fincan sütlü kahve 1 biskuvi
Akşam Yarim lahmacun 1 bardak ayran
Biraz once yarım elma salatalik bugün luk iyiydim bi de 1 lt limonlu su ictim iyi geliyor kizlar tabi mide kaldirirsa
Ayy insAllah ya birbirimize destek olalim :)))1 kilo aldin galiba sen inanki süper boyle godersen8 ya da 9 la bitirirsin
Kesinlikle canım katiliyorum sana insallah listemi paylaşıcamAyy insAllah ya birbirimize destek olalim :)))
Kac kilo ile hamile kaldin canim? Bir de kac haftalik gebesin ve boyun kac? Haha kusura bakma bir suru soru :) merak ettim.En son 66.9 cikiyodum
65 küsürle hamile kaldim 63.9 a dusmustum simdi 66.9 oldum. 1.70 boyundayim, bugun gebeligimin 20.haftasi bitti Allahin izniyle 21 e baslicaz :))Kac kilo ile hamile kaldin canim? Bir de kac haftalik gebesin ve boyun kac? Haha kusura bakma bir suru soru :) merak ettim.
Evet canm ben hamileliğinin başından beri kullanıyorum ne odemim var nede idrar yolu enfeksiyonu oldum sabah öğle akşam birer bardak limon damlatıp içtim sonuçta c vitamini zararı olmaz herhaldeKizlar dun limonlu su ictim dedim ya bildigim.kadariyla bebege zararı yok bir gun once ki tartiyla 1 kilo eksildi bugun sebebi idrara cıkabildim hem butun gece hem gunduz demekki limonlu su idrara da cikariyor bilginiz olsun bu da benim tecrubem oldu dr a limon lu suyu sordum bu arada midende problem yoksa icebilirsin demisti
Maşallah sen iyisin canm böyle giderse doğumdan sonra yine kilona dönersin insallahEn son 66.9 cikiyodum
Bir kilocuk aldin yani :) hey masallah harikasin valla. Hamileligi yarilamissin zaten Bence 7/8 kilo da bitirirsin Sen bu azimle Darisi basima65 küsürle hamile kaldim 63.9 a dusmustum simdi 66.9 oldum. 1.70 boyundayim, bugun gebeligimin 20.haftasi bitti Allahin izniyle 21 e baslicaz :))
Ben onceden cok icerdim. Bayadir icmiyorum. Kahvaltimizi edelim limon almaya gitcem hemen.Kizlar dun limonlu su ictim dedim ya bildigim.kadariyla bebege zararı yok bir gun once ki tartiyla 1 kilo eksildi bugun sebebi idrara cıkabildim hem butun gece hem gunduz demekki limonlu su idrara da cikariyor bilginiz olsun bu da benim tecrubem oldu dr a limon lu suyu sordum bu arada midende problem yoksa icebilirsin demisti
Canım fazla kiloyla hamile kaldım acaba dengeleyebilir miyim diye sordum soyle 9 10 kiloyla bitirsem ne güzel olurduHangi anlamda sordum canim? Verilebilir mi derken diyet mi diyorsun? Eger bulanti, kusma ve istahsizliktan dolayi olan kilo kaybindan bahsediyorsan gayet normal.
Demekki sende kullaniyosun zaten 5 kilo aldim demistin istah da azaltiyorEvet canm ben hamileliğinin başından beri kullanıyorum ne odemim var nede idrar yolu enfeksiyonu oldum sabah öğle akşam birer bardak limon damlatıp içtim sonuçta c vitamini zararı olmaz herhalde
Olabilir belkide ondan çok kilo almadım belki ödem olmayınca oda çok farketti ilk zamanlar su içemiyordum bulantı yapıyordu ancak limonla içebiliyordum suyu baktım netten çok şeye de faydalı doğuma kadar devam edecek insallahDemekki sende kullaniyosun zaten 5 kilo aldim demistin istah da azaltiyor
Fazla kiloyla hamile kalanlar genelde az kilo aliyorlar zaten canim. Duzenli, dengeli beslen yeter li benceCanım fazla kiloyla hamile kaldım acaba dengeleyebilir miyim diye sordum soyle 9 10 kiloyla bitirsem ne güzel olurdu
Ayy evet ben sabah uyanir uyanmaz 1 limonu 1 lt ye sıkıyorum biraz ekşi olursa daha da su ekliyorum gun boyu elimde hatta şimdi alisverise cikicam su sisesine doldurdum yanima aldımBen onceden cok icerdim. Bayadir icmiyorum. Kahvaltimizi edelim limon almaya gitcem hemen.