- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.412
- 133
- 35
Aynn valla bendeAy benimde canim ayva istedi simdi bende limonlayip yemeği severim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn valla bendeAy benimde canim ayva istedi simdi bende limonlayip yemeği severim :)
Sıkıntı yok canım listen güzelSabah yarım sıkma 1 sucuklu yumurta 2 dilim.peynir 4 zeytin
Oğlen 1 yumurta buyukluunde haslanmis et yarım.kase yogurt domates salatalik
Ikindi 1 kremsantili dilim kek 2 kaşık kısir (misafirlikteydim geç olunca kıstım biraz )
Akşam yjne 1 ymurta buyuklugunde haslama et 3 kaşk yağsız bulgur pilavı salata biraz once de dayanamadım 1 ceviz yedim bugün karışik oldu ama iyiyim sanki sizce abarttiğim yerler olmuşmu
Merak etme ilk 16 haftada bebek senin yediğinden beslenmiyor zaten benim doktorum ilk aylarında kilo vermeye çalış dedi ama nerdeee bende bu iştah varken almasam onada sevineceğim ama maalesef alıyorum bende 11.haftadayim ama senin gibi olmayı arzulardımValla bende 60’la hamile kalmıştım. Şuan 11. haftadayım ama 3 kilo verdim. Ne bir göbeğim var nede yanaklarım. İyice süzüldüm iştahımda artmadı. Annemler de söylenip duruyor yemek ye gayret et diye. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama kilo alamayınca bende bebeğim gelişemez diye korkuyorumm
Maşallah canım senin gibi olmayı çok isterim zor gibi görünüyor ama hayırlısı5 kilo aldim canm inşallah sonrasıda rahat gecer
Inşallah canm bende bu kadarını beklemiyordum ama çok iyi gitti şükür bi 5. 6. Ayda iştah açılması yaşadım o zamanida şükür direnerek atlattımMaşallah canım senin gibi olmayı çok isterim zor gibi görünüyor ama hayırlısı
5. Ay ım bitti 6 ya girdim en tehlikeli ay bence, gecen hafta inanilmaz istahim artti gozum.donuyodu baktim 1 gunde 1 kilo.artti o zmn mecburen diyet listesi gibi liste uyguladim ama gecen haftadan kalma 500 gr ım var gitmedi bi türlü acaba bebek mi yoksa.kilo muInşallah canm bende bu kadarını beklemiyordum ama çok iyi gitti şükür bi 5. 6. Ayda iştah açılması yaşadım o zamanida şükür direnerek atlattım
Bende aynn böyle olmuştum canm 5. Ayda 2 kilo birden aldim o yüzden bir ay sık dısini yoksa enaz 2 3 kilo gelir .3 4 gün sonra ben 8 aya giriyorum inşallah geri sayım başlıyor sezeryan olunca 2 3 kilo alırsam en fazla 8 kiloyla falan biter insallah5. Ay ım bitti 6 ya girdim en tehlikeli ay bence, gecen hafta inanilmaz istahim artti gozum.donuyodu baktim 1 gunde 1 kilo.artti o zmn mecburen diyet listesi gibi liste uyguladim ama gecen haftadan kalma 500 gr ım var gitmedi bi türlü acaba bebek mi yoksa.kilo muinşallah ben de senin haftalara kadar 5 e tamamlarim ama 3 kilosunu simdiden aldim
![]()
Kaç haftamınsın canm ilk doğum mu gönlünce olur insallah herşey kendini korkutma düşünme hiç ben ikinci doğumda böyle olmuştum zehir ettim kendime son aylarımı ağlıyarak girmiştim doğumada şimdi yarim saat olup bitecek şey için niye sıkıyım canımı diyorum sonunda beni bir güzellik beklerkenPişt kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
Ben akşam hastanelik oldum :)) doğum korkusu sardı (sezaryen) dediydi doktorum neyseki normal yaptırıcam ben sana dedi sonra
Hastanelik oldum derken? Dogum mu basladi?Pişt kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişler nasıl
Ben akşam hastanelik oldum :)) doğum korkusu sardı (sezaryen) dediydi doktorum neyseki normal yaptırıcam ben sana dedi sonra
Ben De doguma aglayarak girmistim. Daha hazir degilim diye :) sezeryan olmustu ikinci dogum. Ondan dolayi.Kaç haftamınsın canm ilk doğum mu gönlünce olur insallah herşey kendini korkutma düşünme hiç ben ikinci doğumda böyle olmuştum zehir ettim kendime son aylarımı ağlıyarak girmiştim doğumada şimdi yarim saat olup bitecek şey için niye sıkıyım canımı diyorum sonunda beni bir güzellik beklerken![]()
Kaç haftamınsın canm ilk doğum mu gönlünce olur insallah herşey kendini korkutma düşünme hiç ben ikinci doğumda böyle olmuştum zehir ettim kendime son aylarımı ağlıyarak girmiştim doğumada şimdi yarim saat olup bitecek şey için niye sıkıyım canımı diyorum sonunda beni bir güzellik beklerken![]()
Hastanelik oldum derken? Dogum mu basladi?
Ben De doguma aglayarak girmistim. Daha hazir degilim diye :) sezeryan olmustu ikinci dogum. Ondan dolayi.
Ben de dogum basladi sandim :) bosuna stres yapma canim ya. Ben normal dogumda yaptim sezeryan da. Korkucak bisey yok.Yok tatlım stresten :)) baş ağrısı gözlerime vurdu iki gün boyunca kafayı yiyecektim :))
Merhaba canim. Kac haftalik hamilesin? Ben de Ilk haftalarda cok aliyorum kilo. Ondan sonra yavasliyor. Protein sebze meyva agirlikli beslen. Hamur isi falan cok yeme. Dengelersin kilonu.Kızlar Merhaba gecen hafta öğrendim Bebeğimi 56.6 yla hamile kaldım bugün gittim doktora 57.7 olmuşum her hafta 1 kilo alırsam oo durum vahim gibi![]()
6haftalik şu an da canım. Hamur işi benzeri de hiç yemem aslında amaMerhaba canim. Kac haftalik hamilesin? Ben de Ilk haftalarda cok aliyorum kilo. Ondan sonra yavasliyor. Protein sebze meyva agirlikli beslen. Hamur isi falan cok yeme. Dengelersin kilonu.
Ben de dogum basladi sandim :) bosuna stres yapma canim ya. Ben normal dogumda yaptim sezeryan da. Korkucak bisey yok.