Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Freshh Freshh canim bilgilerini bekliyorum listeye eklemek icin belkide yazdin daha oncede cok mesaj yazildigi icin göremedim :)

Bende bugun avm deydim canim ve arkadasima dedim ki daha fazla bisey yapmayalim eve donelim cok kotu oldum bian sirtimdan karnima dogru gerim gerim gerindim bayilicam sandim.. Allahim dogumum avm de baslamasin diye dua ettim esim beni haslardi yoksa, eve gelip yatinca dinlendim daha iyiyim simdi :)
Aynen öyle halsizlige dayanmaya çalışabiliriz belki ama o kasilma ile gelen sancilar korkutuyor 38. Haftayi dolduralım da ne zaman gelmek isterse gelsinler ben bunca zamandir iyiymisim de bilmiyormuşum inanilmaz kisitlandi hareketlerim

Aynen öyle halsizlige dayanmaya çalışabiliriz belki ama o kasilma ile gelen sancilar korkutuyor 38. Haftayi dolduralım da ne zaman gelmek isterse gelsinler ben bunca zamandir iyiymisim de bilmiyormuşum inanilmaz kisitlandi hareketlerim
Evet hele uykuya dalmak en zoru sanki nefes darligi çekiyorum don o tarafa don bu tarafa bide uyanınca heryerim ayri agriyor. Allahtan hamileligimin basinda hamile yastigi almistim 60 tl.ye mi ne.. ilk duydugumda cok simarikca bisey artik dedim basindan beri sirtim cok agriyi diye yastigi almaya karar verdim iyikide almisim her gece yatarken iltifatlar ediyorum ona gel sana bi sarilayim diyorum esimede kiskanmiyosun dimi diyorum :D

Evet hele uykuya dalmak en zoru sanki nefes darligi çekiyorum don o tarafa don bu tarafa bide uyanınca heryerim ayri agriyor. Allahtan hamileligimin basinda hamile yastigi almistim 60 tl.ye mi ne.. ilk duydugumda cok simarikca bisey artik dedim basindan beri sirtim cok agriyi diye yastigi almaya karar verdim iyikide almisim her gece yatarken iltifatlar ediyorum ona gel sana bi sarilayim diyorum esimede kiskanmiyosun dimi diyorum :KK70:
Ayy iyimissin kız belki adam soyleniyordur sana bana bu kadar iltifat etmedin diye ama cidden geceler de zor offf eşime dedim son14 gun kaldi acaba gününü uzatsak mi hani dogunca emzirmesi gazi alt degismesi yok sarılık v.s.baya uğraştırıcı şimdi rahatim icerde besleniyor sonucta diye o da dedi aman yok günü gelsin dogsun psikolojinde duzelir sagliginda düzelir diyor oyy ben nasıl dusunecegimi şaştım sacmalamaya başladim :KK70:

Ayy iyimissin kız belki adam soyleniyordur sana bana bu kadar iltifat etmedin diye ama cidden geceler de zor offf eşime dedim son14 gun kaldi acaba gününü uzatsak mi hani dogunca emzirmesi gazi alt degismesi yok sarılık v.s.baya uğraştırıcı şimdi rahatim icerde besleniyor sonucta diye o da dedi aman yok günü gelsin dogsun psikolojinde duzelir sagliginda düzelir diyor oyy ben nasıl dusunecegimi şaştım sacmalamaya başladim :KK70:
Hahaha aynen :D icerde olunca merak ediyosun hersey yolunda mi diye sonra hamileligin skntilari oluyo bi dogurayim diyosun bazende ozellikle geceleri wcye falan kalkinca useniyorumm simdi geri yatma sansim var diyorum bebek icin uyansam emzirme altini degistirme bi suru bakimi var... tabi allah eli ayağı duzgun saglikli evlatlar versin hepimize insanlar hastaliklarla uğraşıyolar neler var.. bunlar sorumluluk isteyen seyler ama Allahinda bi ikrami bebisler.. :)

Eklerim tabiki Freshh Freshh başlangıç kilosu hafta ve guncel kilonu yazar misin :)

Freshh Freshh canim bilgilerini bekliyorum listeye eklemek icin belkide yazdin daha oncede cok mesaj yazildigi icin göremedim :)

Yok canım ya giremedim malum haftasonu :)

Başlangıç 61.5 güncel 63 kg
16.hafta (1 hafta öndeymiş benim miniğim)

Her Cuma guncelliyomuşuz kiloları şimdi öğrenmiş oldum :KK28: çok teşekkür ederim bu arada

Hahaha aynen :KK70: icerde olunca merak ediyosun hersey yolunda mi diye sonra hamileligin skntilari oluyo bi dogurayim diyosun bazende ozellikle geceleri wcye falan kalkinca useniyorumm simdi geri yatma sansim var diyorum bebek icin uyansam emzirme altini degistirme bi suru bakimi var... tabi allah eli ayağı duzgun saglikli evlatlar versin hepimize insanlar hastaliklarla uğraşıyolar neler var.. bunlar sorumluluk isteyen seyler ama Allahinda bi ikrami bebisler.. :)
Kesinlikle canim Allah saglikli bebekler versin en fazla 3 ay da anne bebek birbirine alışıyor bir düzene giriyor ama.hormonlarda delirdi galiba korku istek heyecan herşey birbirine karıştı bakalım zaman cok.hizli gecti kalan 2 haftada su gibi geçer ki ....

Benim de korkum doğumdan sonra eve sürekli gelecek olan misafirler, evde curcuna olması, bıdı bıdı konuşma sesleri ve herkesin her şeye karışması fikrini söylemesi ve uygulatmaya çalışması olacak herhalde. Çünkü ben fazlasıyla sessiz ortama alışkınım , gürültülü kahkahalı ortamlarda başım ağrır sersem gibi olurum hemen, psikolojim çok bozulacak gibi hissediyorum kafaya taktığım şeye bakar mısınız :KK45:

Benim de korkum doğumdan sonra eve sürekli gelecek olan misafirler, evde curcuna olması, bıdı bıdı konuşma sesleri ve herkesin her şeye karışması fikrini söylemesi ve uygulatmaya çalışması olacak herhalde. Çünkü ben fazlasıyla sessiz ortama alışkınım , gürültülü kahkahalı ortamlarda başım ağrır sersem gibi olurum hemen, psikolojim çok bozulacak gibi hissediyorum kafaya taktığım şeye bakar mısınız :KK45:
Ayy öyle deme fazlasiyla haklısin zaten bebekle ilgilenmenin stresi olucak uzerine o curcuna zor ya ama gelenlerde bize yardıma ve hatrimiza geliyor 1 hafta dayanicaz mecburen sonra zaten anne ve k. Valide istesek de gelmez yardima hep yanliz olucaz en azindan benim icin öyle

Ayy öyle deme fazlasiyla haklısin zaten bebekle ilgilenmenin stresi olucak uzerine o curcuna zor ya ama gelenlerde bize yardıma ve hatrimiza geliyor 1 hafta dayanicaz mecburen sonra zaten anne ve k. Valide istesek de gelmez yardima hep yanliz olucaz en azindan benim icin öyle
Dönüşümlü gelmezler mi uzaklar mı sana? Az kalmış doğumuna da inşallah sağlıklı bi Doğumla evladına kavuşursun canım, darısı başımıza inşallah..

Kızlar ben acayip yorgunum ya kaplumbağa gibiyim evde onceden ne guzel yuruyordum işlerimi bitirebiliyirdum bugun avm ye gittim sadece 1 mağaza ya girdim ve cocuklara yemege çıktım pilim bitti kasilmalarimda cok çok fazla sizde durumlar nasil cool_lime cool_lime ve Neseliyimmm Neseliyimmm

Canım normalde ev temizliğini sabahtan başlar akşama bitirirdim . Şimdi 15 dk yapıyorum sonra yoruluyorum 10 dk dinliyorum öyle böyle derken 3. Gün bugün anca bitti. Ağırlaştığımı çok hissediyorum artık. Ve aşırı bel ağrısı oluyor. Özel bölgede batma hissiyatı başladı bu ara :(

Canım normalde ev temizliğini sabahtan başlar akşama bitirirdim . Şimdi 15 dk yapıyorum sonra yoruluyorum 10 dk dinliyorum öyle böyle derken 3. Gün bugün anca bitti. Ağırlaştığımı çok hissediyorum artık. Ve aşırı bel ağrısı oluyor. Özel bölgede batma hissiyatı başladı bu ara :KK43:
Sorunlarimiz hemen hemen aynı imiş Allah kolaylik versin hepimize canım
Dönüşümlü gelmezler mi uzaklar mı sana? Az kalmış doğumuna da inşallah sağlıklı bi Doğumla evladına kavuşursun canım, darısı başımıza inşallah..
Pek sanmıyorum canım zaten bebek den once kendime demistim yardım almayacağımı bile bile bebege karar vermeliyim eşim yardım eder insallah Allah bir kolaylığını verir hepimize

Valla cok haklisin canim senin kendinle ilgili sorunlarin oluyo zaten bi kere hic unutmuyorum gogusum nasil aciyoo dikislerim var oturmak eziyet gibi bi grup geldi coluk cocuk masamin ustunde cocuklar geziyo bi tanesi beyaz halimin ustunde serbet içiyor annesi hic bakmiyo ay delirecektim o gun :D

Sabah : 2 dilim tam tahıllı ekmek üstüne avakodo-labne peynir karışımı,5 çeri,1 salatalık,bal,3 zeytin,1 bardak sıkma portakal suyu
Öğle :1 bardak 2si bir arada,1 tavuklu üçgen börek
Akşam: ikea dan 1 minik sosisli hot dog,biraz içe tea
Ara : 1 elma,1 soda.

Vallahi bende şimdiden onu düşünüyorum :KK70:

kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim

Tatlım birkaç gün daha bekle sonra direk kan testi yaptır beta hcg inşallah güzel haberlerini alırız

U ugurkbr inşallah mutlu haberi alırsın cnn ama benim 3 hamileligimdede 32 35 gun aradi olan dongum ilk korunmayı bıraktığımız ay 38 40 günü buluyor ve bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum sonra adet oluyorum ikinci ay hemen hamile kalıyorum ilk ay vücut kendini hazırlıyormuş ikinci ay pozitifi görüyorum eğer bu ay birşey çıkmazsa üzülme yakındır yani :anneadayı:

Back
X