Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

kızlar acıl yardım lazım benım bebıs onden gıdıyordu ama bugunku kontrolde 4 5 gun gerıde gelıyor boyu 6 cm olmus sızınkıler 12. hafta ıcınde kacar cm dı acaba hızlandırmak cıın neler yapabılrıım yedıklerıme dıkkat etmemıstım hıc son 2 hafta hemen gosterdı bu sekılde

Doktor degistinmi ? Ultrason aletinden alete fark ediyor canim benim basima geldi 2 hafta sabit kaldiii sonra fark kapandi kafayi yicektim bebek gelismio diee ama ogrendimki makinadan kaynakliymis

Sen güzel bir şekilde beslenmene, dinlenmene, su içmeye falan özen göster sıkıntı olmaz canım. Makinadan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Bazı doktorlar da yanlış tahmin yürütebiliyor...

Doktor degistinmi ? Ultrason aletinden alete fark ediyor canim benim basima geldi 2 hafta sabit kaldiii sonra fark kapandi kafayi yicektim bebek gelismio diee ama ogrendimki makinadan kaynakliymis

Benimki 2 haftada 3 cm buyumus sıkıntı yok ama ıste gerı kalmıs birkac gun belkı makına ıle ılgılıdır bılemedım en guzel yakalamıstı o yuzden ama bu arada dun gordum nasıl oynayıp zıplıyo kafasına gore neler neler yaptı arkasını dondu falan doktor bacaklarını acsın dıye bıraz oynattı en sonunda acıp kapatmaya basladı bagdas kuruyordu

Sen güzel bir şekilde beslenmene, dinlenmene, su içmeye falan özen göster sıkıntı olmaz canım. Makinadan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Bazı doktorlar da yanlış tahmin yürütebiliyor...

aynen canım ya zaten gordukten sonra bebısı hıc takmadım en hareketlı oluyormus doktoru cok ugrastırdı onunde arkasında falan Bu arada doktor teyzesı erkege benzettı bırkac hafta ıcınde daha net olur dedı :)

Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canım Tahminler genellikle doğru çıkıyor ama değişen de çok var Sonraki randevun ne zaman, kaç haftalık olucaksın o zamana?

Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canım Tahminler genellikle doğru çıkıyor ama değişen de çok var Sonraki randevun ne zaman, kaç haftalık olucaksın o zamana?

henuz vermedıler pazartesı test sonuclarını alacagım sonra verecek doktorum ama genelde 3 hafta ıcınde cagırıyorlar muhtemelen 15 haftalıkken falan gıderım sonrakıne tabıı dayanabılırsem :)

kızlar soon 2 3 gundur cok fazla bır tıtresım hıssedıyorum arada baslıyor 1 saat falan devam edıyor ozellıkle su an da var bu hıs bu benım bebıs olabılır mı sankı gercekten taa karnımın ıc kesımlerı oynuyor gıbı :) bu kadar uzun surmesıde bebek oldugunu dusundugum ıcın hosuma gıdıyo :)

Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)

Kızlar bebek hareketi de olabilir bağırsak hareketi de

Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)

Kızlar bebek hareketi de olabilir bağırsak hareketi de
Valla ben inanmiyorum cnmgunde 10 defa gaz harekleri olmaz helede rahim bolgesinde bazen benim olmuyo merak ediyorum kalkip cikolata yiyip sirt ustu uzaniyorum hemen basliyo yine titresimler seyirmeler dr sordum zaten bebeklerin hareketelrini hisediyosun dedi

O zaman bebişlerin kıprdanıyordur canım :) Ben çok gazlı olduğum için daha çok bağırsak hareketleriydi de ondan. Herkeste aynı olmaz tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…