- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.981
Hayırlı olsun bir oğlan annesi dahaKızlar biz de doktordan geliyoruz oğluşumuz olucakmis
Doktor degistinmi ? Ultrason aletinden alete fark ediyor canim benim basima geldi 2 hafta sabit kaldiii sonra fark kapandi kafayi yicektim bebek gelismio diee ama ogrendimki makinadan kaynakliymiskızlar acıl yardım lazım benım bebıs onden gıdıyordu ama bugunku kontrolde 4 5 gun gerıde gelıyor boyu 6 cm olmus sızınkıler 12. hafta ıcınde kacar cm dı acaba hızlandırmak cıın neler yapabılrıım yedıklerıme dıkkat etmemıstım hıc son 2 hafta hemen gosterdı bu sekılde
Sen güzel bir şekilde beslenmene, dinlenmene, su içmeye falan özen göster sıkıntı olmaz canım. Makinadan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Bazı doktorlar da yanlış tahmin yürütebiliyor...kızlar acıl yardım lazım benım bebıs onden gıdıyordu ama bugunku kontrolde 4 5 gun gerıde gelıyor boyu 6 cm olmus sızınkıler 12. hafta ıcınde kacar cm dı acaba hızlandırmak cıın neler yapabılrıım yedıklerıme dıkkat etmemıstım hıc son 2 hafta hemen gosterdı bu sekılde
Doktor degistinmi ? Ultrason aletinden alete fark ediyor canim benim basima geldi 2 hafta sabit kaldiii sonra fark kapandi kafayi yicektim bebek gelismio diee ama ogrendimki makinadan kaynakliymis
Sen güzel bir şekilde beslenmene, dinlenmene, su içmeye falan özen göster sıkıntı olmaz canım. Makinadan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Bazı doktorlar da yanlış tahmin yürütebiliyor...
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canımBenimki 2 haftada 3 cm buyumus sıkıntı yok ama ıste gerı kalmıs birkac gun belkı makına ıle ılgılıdır bılemedım en guzel yakalamıstı o yuzden ama bu arada dun gordum nasıl oynayıp zıplıyo kafasına gore neler neler yaptı arkasını dondu falan doktor bacaklarını acsın dıye bıraz oynattı en sonunda acıp kapatmaya basladı bagdas kuruyordu
aynen canım ya zaten gordukten sonra bebısı hıc takmadım en hareketlı oluyormus doktoru cok ugrastırdı onunde arkasında falanBu arada doktor teyzesı erkege benzettı bırkac hafta ıcınde daha net olur dedı :)
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canımTahminler genellikle doğru çıkıyor ama değişen de çok var Sonraki randevun ne zaman, kaç haftalık olucaksın o zamana?
henuz vermedıler pazartesı test sonuclarını alacagım sonra verecek doktorum ama genelde 3 hafta ıcınde cagırıyorlar muhtemelen 15 haftalıkken falan gıderım sonrakıne tabıı dayanabılırsem :)
Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)kızlar soon 2 3 gundur cok fazla bır tıtresım hıssedıyorum arada baslıyor 1 saat falan devam edıyor ozellıkle su an da var bu hıs bu benım bebıs olabılır mı sankı gercekten taa karnımın ıc kesımlerı oynuyor gıbı :) bu kadar uzun surmesıde bebek oldugunu dusundugum ıcın hosuma gıdıyo :)
Canım sen öğrendin mi cinsiyeti çok merak ediyorum senin bebisleri :)Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)
Yok cnm ya ogrenemedim daha beni dusun bide catlicam meraktan dr diyo bu haftalarda kiz organida erkek organida cok birbirine benzer o yuzden bisey diyemem diyoCanım sen öğrendin mi cinsiyeti çok merak ediyorum senin bebisleri :)
kızlar soon 2 3 gundur cok fazla bır tıtresım hıssedıyorum arada baslıyor 1 saat falan devam edıyor ozellıkle su an da var bu hıs bu benım bebıs olabılır mı sankı gercekten taa karnımın ıc kesımlerı oynuyor gıbı :) bu kadar uzun surmesıde bebek oldugunu dusundugum ıcın hosuma gıdıyo :)
Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)
Valla ben inanmiyorum cnmKızlar bebek hareketi de olabilir bağırsak hareketi de
O zaman bebişlerin kıprdanıyordur canım :) Ben çok gazlı olduğum için daha çok bağırsak hareketleriydi de ondan. Herkeste aynı olmaz tabi :)Valla ben inanmiyorum cnmgunde 10 defa gaz harekleri olmaz helede rahim bolgesinde bazen benim olmuyo merak ediyorum kalkip cikolata yiyip sirt ustu uzaniyorum hemen basliyo yine titresimler seyirmeler dr sordum zaten bebeklerin hareketelrini hisediyosun dedi
Evet cnm dedigin gibi herkezde ayni olacak diye bisey yok tabi ama dunyanin en guzel duygusu cok guzel...O zaman bebişlerin kıprdanıyordur canım :) Ben çok gazlı olduğum için daha çok bağırsak hareketleriydi de ondan. Herkeste aynı olmaz tabi :)
Çok güzel çok o hareketleri hissettikten sonra evet ben hamileyim diyor, en azından ben öyle düşündümEvet cnm dedigin gibi herkezde ayni olacak diye bisey yok tabi ama dunyanin en guzel duygusu cok guzel...
Aynen valla cnm Rabim her isteyene yasatson bu duyguyuÇok güzel çok o hareketleri hissettikten sonra evet ben hamileyim diyor, en azından ben öyle düşündümBir de göbüş çıktı mı tamamdır
Kaç haftalık oldun canım senYok cnm ya ogrenemedim daha beni dusun bide catlicam meraktan dr diyo bu haftalarda kiz organida erkek organida cok birbirine benzer o yuzden bisey diyemem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?