Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizlarrr slm mide yanmasindan uyuyamiyorum uyusamda surekli uyaniyorummm bunu yasayan bir caresini bulan varmi aranizdaa ilacsiz sekilde tabiiii acil yardimm nolur

canım gercekten bılemıyorum bende uyku problemı cok cekıyorum su sıralar yorgunum ve saglıklı bır uyku cekemıyorum malesef ama mıde yanması hıc olmadı sanırım bende

Canım iç karnın dar demek ki bak ben 8. aya giriyorum 5 aylık göbeği gibi göbeğim var. İç karnım geniş old. için geç çıktı karnım.... Sende de tam tersi olabilir belki kilon aynıdır

belkı de bılemıyorum valla ama artık bol gıyıyorum takılmıyorum ne yapayım :)

bu arada sanırım dun aksanm bebısın yerını hıssettım karnımın sag tarafında sertlık vardı sol tarafta bosluk gıbı yanı daha yumusaktı sanırım bu benım bebısın kesesı :) dısarı cıkmaya baslamıs :)

Kizlar ya benimde bacaklarin cok aciyo ya bide benimkiler masaAllah kipir kipirlar helede tam uykumun geldigi zaman kelebek kanadi cirpar gibi biseyler yapiyollar:))))

Kizlar ya benimde bacaklarin cok aciyo ya bide benimkiler masaAllah kipir kipirlar helede tam uykumun geldigi zaman kelebek kanadi cirpar gibi biseyler yapiyollar:))))

ay ne guzel sen hıssedıyorsun :) ben cok nadır hıssedıyorum arada bır oynuyo sanırım bazen cok hıssedıyorum bazen hıc yok anlayamıyorum hala

Valla cnm heralde ikiz diyede cok hisediyo olabilirim yani senin normaldir belki

canım kac cm dı bebıslerın benım gıttıgım hastanede doktor olmadıgı ıcın testlerı 13. haftanın sonuna kaldı bırde benımkı az onden gıdıyordu daha da onden gıttıyse o testıde yapamayacagız galıba.. gittiğimde benimde fikrim olsun boyutlarla alakalı

Vala cnm hic sormadim ultrasyon fotorafinda yazarmi bakim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…