- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.961
Kizlarrr slm mide yanmasindan uyuyamiyorum uyusamda surekli uyaniyorummm bunu yasayan bir caresini bulan varmi aranizdaa ilacsiz sekilde tabiiii acil yardimm nolur
Canım iç karnın dar demek ki bak ben 8. aya giriyorum 5 aylık göbeği gibi göbeğim var. İç karnım geniş old. için geç çıktı karnım.... Sende de tam tersi olabilir belki kilon aynıdır
Çok normal canım welcome to hamiş worldAcayip bir mide yanması hiç iştahım Yok kızlar , doktorum bi şurup verdi. Bu durumu yaşayan var mı ?
Rennie duo verdiÇok normal canım welcome to hamiş worldGaviskon mu verdi doktorun?
Evet onu kullananlar da var canım. Faydasını görürsün ihmal etme düzenli kullan. İlk zamanlar normal bunlar inşallah ilerleyen aylarda geçerRennie duo verdierken başladı diye düşünüyorum
Kizlar ya benimde bacaklarin cok aciyo ya bide benimkiler masaAllah kipir kipirlar helede tam uykumun geldigi zaman kelebek kanadi cirpar gibi biseyler yapiyollar:))))
Kizlar ya benimde bacaklarin cok aciyo ya bide benimkiler masaAllah kipir kipirlar helede tam uykumun geldigi zaman kelebek kanadi cirpar gibi biseyler yapiyollar:))))
Valla cnm heralde ikiz diyede cok hisediyo olabilirim yani senin normaldir belkiay ne guzel sen hıssedıyorsun :) ben cok nadır hıssedıyorum arada bır oynuyo sanırım bazen cok hıssedıyorum bazen hıc yok anlayamıyorum hala
Aynen valla cok guzel:)Ne güzel canım
Valla cnm heralde ikiz diyede cok hisediyo olabilirim yani senin normaldir belki
Vala cnm hic sormadim ultrasyon fotorafinda yazarmi bakim istersencanım kac cm dı bebıslerın benım gıttıgım hastanede doktor olmadıgı ıcın testlerı 13. haftanın sonuna kaldı bırde benımkı az onden gıdıyordu daha da onden gıttıyse o testıde yapamayacagız galıba.. gittiğimde benimde fikrim olsun boyutlarla alakalı
İnşallah canım sorunsuz bol gezen sağlıklı bi gebe olmak istiyorum :)Evet onu kullananlar da var canım. Faydasını görürsün ihmal etme düzenli kullan. İlk zamanlar normal bunlar inşallah ilerleyen aylarda geçer
Kizlar takvimlerimiz nereye gitmis
Herhalde popüler konularda var kızlar. Yani onlarda görünüyor şuanbazı sayfalarda göruyorum bızımkıler yok olmus :)
Canım yaHic guzel olmamis yaatakvimimi geri istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?