- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.941
Hamileyken kilo veremezsin ki canım çok sağlıksız olur belki ödemdir malum adet olmuyoruz ve vücudumuz ödem tutuyor normal bir kadında olması gereken 3,5 kg civarıyken benim ödem 5 kg çıktı doktorda haliyle tartıda 1,5 kg fazla çıkıyorum önemli olan yağ almamaya çalış göbek illa çıkacakben sanırım 58 ile kaldım şu an kaç kiloyum bilmiyorum ama göbeğim var normalde çok yerdim ve kilo almazdım ama bu sefer hamilelikten midir nedir kiloyu tutmaya başladı vücudum.. Kilo vermem gerek sanırım
Hamileyken kilo veremezsin ki canım çok sağlıksız olur belki ödemdir malum adet olmuyoruz ve vücudumuz ödem tutuyor normal bir kadında olması gereken 3,5 kg civarıyken benim ödem 5 kg çıktı doktorda haliyle tartıda 1,5 kg fazla çıkıyorum önemli olan yağ almamaya çalış göbek illa çıkacak
Canim cok takinti yapma hamileligini guzel saglikli gecirmeye bak kiloyu bukadar takinti yaparsan bebisin uzulur uzan hareketlerini hisetmeye bakkk ellini karninin ustune koy sev onu konus dogumdan sonra zaten verirsin bebek bakimi kolaymi kostur Allah kostur zaten sonrasi vallahi ben gece uykudan uyanip aciktigim zamanlar oluyu ne yapim yemimi belki miniklerim acikmistir oyuzden beni uyandiriyolardir diye dusunuyorum hic takinti yapmiyorum kilomu sende takma kafana:)daha 12 haftalık gobek bu kadar cıkmaması lazım bence :) 4 5 aylık duruyorum cidden otururken psikolojim bozuldu bol giyiyorum ki gormeyeyim :)
Takma canım illaki çıkacak büyüyor bebişin ben gecen hafta göbek ne zaman çıkıyor hala yok diyordum 1 haftada öyle bir çıktı ki bir anda görenler şaşırıyordaha 12 haftalık gobek bu kadar cıkmaması lazım bence :) 4 5 aylık duruyorum cidden otururken psikolojim bozuldu bol giyiyorum ki gormeyeyim :)
Canim cok takinti yapma hamileligini guzel saglikli gecirmeye bak kiloyu bukadar takinti yaparsan bebisin uzulur uzan hareketlerini hisetmeye bakkk ellini karninin ustune koy sev onu konus dogumdan sonra zaten verirsin bebek bakimi kolaymi kostur Allah kostur zaten sonrasi vallahi ben gece uykudan uyanip aciktigim zamanlar oluyu ne yapim yemimi belki miniklerim acikmistir oyuzden beni uyandiriyolardir diye dusunuyorum hic takinti yapmiyorum kilomu sende takma kafana:)
Vallahı bende oyleydm yaa hafıf gobek vardı ama o elbıseyı nasıl gıydım bı baktım kı 4 5 aylık gıbı omusum oturunca :) sanırım bendede bır anda cıktı anlayamadım kıTakma canım illaki çıkacak büyüyor bebişin ben gecen hafta göbek ne zaman çıkıyor hala yok diyordum 1 haftada öyle bir çıktı ki bir anda görenler şaşırıyor
Sende ne kilosu gram kalmaz ikizlerin peşinde koşmak kolay mı biri sussa diğeri başlar şimdiden Allah kolaylık versin canımCanim cok takinti yapma hamileligini guzel saglikli gecirmeye bak kiloyu bukadar takinti yaparsan bebisin uzulur uzan hareketlerini hisetmeye bakkk ellini karninin ustune koy sev onu konus dogumdan sonra zaten verirsin bebek bakimi kolaymi kostur Allah kostur zaten sonrasi vallahi ben gece uykudan uyanip aciktigim zamanlar oluyu ne yapim yemimi belki miniklerim acikmistir oyuzden beni uyandiriyolardir diye dusunuyorum hic takinti yapmiyorum kilomu sende takma kafana:)
Yok cnm sorun yoktur adet olmuyoruz o bille bizde siskinlik yapiyooo:)bu arada cinsiyetiniz belli oldumigece kalktıgımda bende yıyorum yaa yoksa aclıktan uyuyamıyorum .. Bakalım bol gıymeye basladım kı gormeyeyım benı cok kastı bu durum gecende elbıse gıymıstım o zaman farkettım :) vucut tutmaya basladı ne yesem.. İnşallah sağlıkla gelsin kiloyu zaten verırım ama ılk 3 ay kılo alınmaması gerekıyor ya o yuzden takıldım bırazda
Tecrübeli bir ablam erkek olduğu için bir anda çıkmıştır dedi bana senin cinsiyet ne zaman belli olacak? Belki erkektir o yüzden böyledirVallahı bende oyleydm yaa hafıf gobek vardı ama o elbıseyı nasıl gıydım bı baktım kı 4 5 aylık gıbı omusum oturunca :) sanırım bendede bır anda cıktı anlayamadım kı
Olsun valla raziyim ben yeterki saglikla huzurla gelsinler canlarimm bide emzircem ya :))) kendimi afedeesiniz inek gibi hosediyorum simdiden ay birini emzir sonra digerini hatta agladiklarinda ikisini birdenSende ne kilosu gram kalmaz ikizlerin peşinde koşmak kolay mı biri sussa diğeri başlar şimdiden Allah kolaylık versin canım
Aynen biri sağa biri solaOlsun valla raziyim ben yeterki saglikla huzurla gelsinler canlarimm bide emzircem ya :))) kendimi afedeesiniz inek gibi hosediyorum simdiden ay birini emzir sonra digerini hatta agladiklarinda ikisini birden
Yok cnm sorun yoktur adet olmuyoruz o bille bizde siskinlik yapiyooo:)bu arada cinsiyetiniz belli oldumi
Hadi hayirlisi bakalim:)yok onumuzdekı hafta ıkılı testı yaptıracagım belkı tahmın yaparlar bakalım sağlıklı olsunda bırde ılk cocuk olunca kız erkek farketmıyor :)
ama ben ilk cocuktum cok cektım her seyın ılkı bende oldu :) o yuzden erkek olursa daha kolay kaldırır stresı dıye dusunmuyo degılım :)
Daha küçücük annesi o yüzden görmemişsinizdir hayırlısı olsun :)Her aşama tatlı bir stres bu hamilelikte, gebelik testi ayrı stres, kese görmesi,kalp duyması... Biz de henüz kalbi duymadık, bakalım perşembe günü gideceğiz inşallah pıt pıt atıyordur. Dün kese bakıldı görülmedi kendileri :) bugün 6.haftamız bitti.
Canım iç karnın dar demek ki bak ben 8. aya giriyorum 5 aylık göbeği gibi göbeğim var. İç karnım geniş old. için geç çıktı karnım.... Sende de tam tersi olabilir belki kilon aynıdırdaha 12 haftalık gobek bu kadar cıkmaması lazım bence :) 4 5 aylık duruyorum cidden otururken psikolojim bozuldu bol giyiyorum ki gormeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?