Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bir dahaki randevun 16. haftadaysa inş kesin belli olur canım merak etme. Bebişler göstersin yeter ki saklamasın
Evet cnm 16 haftada randevum insaAllah cnm gosterirlerde alisveris yapariz zaten alisverislerini ben yapamicam doguma kadar sirt ustu yatmam lazimmis sadece wc ihtiyacimi gideriyorum.. annemle esim haledecekler artik ne hevesliydim alisveris icin ama kismet saglikli olmalari onemli

İnternetten al canım sende bir şeyler içinde kalmasın Bu arada sırt üstü yatmayı mı tavsiye etti doktor? O pozisyonda rahme baskı uygulanıyor ama sende rahat etmezsin bebekte... Bebeğe oksijende az gidiyor hem. Genelde sola yatmayı önerirler ama

Bende senin dedigin gibi duymustum diye sirt ustu yatmiyorum zaten dr onerdi ama internetenn arastirdigim kadar kan pihtalasmasi olan hastalarda dahada riskli oluyomus sola yatmak lazimmis yatak istihirati olsa bille bende oyle yapiyorum haklisin cnm internetende siparis verebilirim...

En azından içinde uhte kalmasın al sende bir şeyler Sırtını yastıkla destekleyip yarı yatar pozisyonda da yatabilirsin canım. Ama kesinlikle direk sırt üstü yatma. Nefes almak bile zor oluyor öyle zaten...

En azından içinde uhte kalmasın al sende bir şeyler Sırtını yastıkla destekleyip yarı yatar pozisyonda da yatabilirsin canım. Ama kesinlikle direk sırt üstü yatma. Nefes almak bile zor oluyor öyle zaten...
Aynen cnm oylede yapiyorum dr direk poponun altina yastik koyup sirt ustu yat dedi cinsiyet konusunda cok tecrubeli degil rahme dikis atmak istedi valla biraz kafam karisti doktorumla ilgili cnm degistirmek istiyorum ama sonra diyorum cok ilgili guler yuzli ama galiba tecrubeli degil gibime geldi ozelikle sirt ustu yat dedikten sonra ne yapacagimi bilemez durumdayim valla kafam cok karisti hayir yani dr hesabima gelmiyosa degismem lazin ama dr dan cok bi baba bi abi gibi davraninca insan nerde bulucam bunun gibi dr diyo

Olsun canım iyi davranmasının yanında deneyimli, bilgili, profosyonel olması da önemli.Netice de sen kendine dost aramıyorsun halinden, psikolojinden anlayan, hem deneyimli işini hakkıyla yapan bir hekim arıyorsun. Rahme niye dikiş atıcakmış ki? Sen bence daha başlardayken bir araştır başka doktor. Belki daha iyisini bulursun. Bulamazsan da devam edersin ne kaybedeceksin ki..

en cok ıstedıgım sey resmen gunler gecmıyor 3 ayı bıtırsem soyle 14 15 haftalık olsam cok rahatlayacagım ama gecmıyor 9+2 oldum daha 4 5 hafta var benım streslı :)
Kacinci haftada buyudu o gogusler :) benm kucuk degil ztn orta boy ama suan 9. Haftadaym hala ayni buyume koyulasma yok bende

Benim 2.3. ayımda resmen 1 beden büyüdü, zaten büyüktü 85 bedendi, şimdi çok ağırlık yapıyorlar Ama koyulaşması 4.5. ayı buldu.
Bide gogus uclari buyuyo mu ? Benm 1 gogus ucum disari cikik durmuyo yumusak yani. Onda sertlesme olurmu diğeri gibi. Usuyunce mesela buzuluyo digeri dik cikiyo

Bide gogus uclari buyuyo mu ? Benm 1 gogus ucum disari cikik durmuyo yumusak yani. Onda sertlesme olurmu diğeri gibi. Usuyunce mesela buzuluyo digeri dik cikiyo
Canım öncedn nasıldı? Yani söylediğin genetik olabilir. Evet göğüs uclarım irileşti ve dik şuanda benimki eskiden de öyleydi ama hep göğüs ucum vardı. Şimdi biraz daha büyüdü.

Canım öncedn nasıldı? Yani söylediğin genetik olabilir. Evet göğüs uclarım irileşti ve dik şuanda benimki eskiden de öyleydi ama hep göğüs ucum vardı. Şimdi biraz daha büyüdü.
Eskidende ayniydi. Biri hep cikardi digeri hep buzulurdu. Dokununca yada usuyunce anca elimle cikariyorum snra yine sonuyo

Rahme dikis atmak istemisinin nedeni daha once gecirmis oldugum rahim operasyonundan dolayi zaten ikiz gebelikler riskli gebelik gurubuna giriyomus ve benimde rahimde bi operasyon yapildigindan tedbir amacli...ama dedgin gibi tecrube herseyden onemli 2 can tasiyorum...

Tabiki canım, riske atma yani. Bırak sohbet etmesin seninle tmm kötü de davranmasın ama iyi bir doktor olsun.

Eskidende ayniydi. Biri hep cikardi digeri hep buzulurdu. Dokununca yada usuyunce anca elimle cikariyorum snra yine sonuyo
O zaman genetik canım seninki, diğeri gibi sertleşmez büyük ihtimalle. İlerde emzirirken de öyle olursa şu göğüs ucu çıkartan pompa gibi bir şeyler varmış onu kullanabilirsin.

O zaman genetik canım seninki, diğeri gibi sertleşmez büyük ihtimalle. İlerde emzirirken de öyle olursa şu göğüs ucu çıkartan pompa gibi bir şeyler varmış onu kullanabilirsin.
Bende onu dusunuyorm bebek onu tutamaz. Emse cikarda emermi acaba. Yada cikaririm cikikken emziririm bakalm denicem artik hastanede dieriyle emziririm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…