- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.021
Kacinci haftada buyudu o gogusler :) benm kucuk degil ztn orta boy ama suan 9. Haftadaym hala ayni buyume koyulasma yok bende
Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)
Aynen oyle ben bazen saga sola bakiniyom telefon titresimi zanenedipcanım ınanmıyorum zaten neredeyse emınım bebıs olduguna o kadar zaman sankı karnımda telefon var :) bazen de cok nadır damar atması gıbı oluyor ama o cok nadır
Aynen oyle ben bazen saga sola bakiniyom telefon titresimi zanenedip
Demeki neymis gaz ve ya bagirsak hareketleri degilmis:)))ayy hiç sorma ılk olmaya basladıgında acaba telefon cebımdemı falan dıye bakmıstım ıste otururken belıme mı denk geldi diye
Canım nasılsın ne kadarlık oldu bebiş :))Eskidende ayniydi. Biri hep cikardi digeri hep buzulurdu. Dokununca yada usuyunce anca elimle cikariyorum snra yine sonuyo
9 hafta oldu cnimm :) nasilsinCanım nasılsın ne kadarlık oldu bebiş :))
Ay cok begendim cnmm yaaa
Allah sana bagislasin cnm evaltlarini kacinci haftandasinhanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum daha oluyor
3 gun sonra 13 oluyoruz canım:)Allah sana bagislasin cnm evaltlarini kacinci haftandasin
Bende hamileyim cnm ikizlere 15 haftamdayim kiza benziyollarmis benim miniklerde:)3 gun sonra 13 oluyoruz canım:)
sağolson
seninde var mı bebis
Aaaa ikiz ne güzel bende hep istemiştim ama üç hamileligimde de nasip olmadıBende hamileyim cnm ikizlere 15 haftamdayim kiza benziyollarmis benim miniklerde:)
Masallah canım 13. haftaya göre drhanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum daha oluyor
hanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum daha oluyor
aynen canım bende merakla 16.haftayı bekliyorum bakalim değişecek mi kiz mi olacak yoksa:))Masallah canım 13. haftaya göre dr
Masallah canım banada doktorum 13. haftada erkek demişti 16 da kesin erkek dedi ayrıca karnın çok tatlı görünüyor benim 17. haftada o kadar daha ancak oldu
Benim ilk hamileliğim o yüzden 14. haftadan sonraki hızlı büyümesine şok olmuş haldeyimaynen canım bende merakla 16.haftayı bekliyorum bakalim değişecek mi kiz mi olacak yoksa:))
aynen canım karnım hemen belli eder benim birde bu üçüncü hamileligim belki ondandir :)
doktorda görenler 4 aylık sandı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?