Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kacinci haftada buyudu o gogusler :) benm kucuk degil ztn orta boy ama suan 9. Haftadaym hala ayni buyume koyulasma yok bende

benım de cok buyudu onceden kucucuk goguslerım vardı sımdı sıgmıyorlar masallah cok hosuma gıtmeye basladı canımda yanıyor ama olsun neredeyse 85 oldum 75 80 arasındaydım ben kılo verınce 75 e dusuyordum kılo alınca 80 :) ama koyulasma genısleme olmadı sımdı tam 13 teyım bakalım

bu arada sadece 1 bucuk kılo almısım 5 6 aldım dıye dusunurken sadece sıskınlık var sanırım :) pantolon gıyemıyorum artık sadece tayt ıyı oluyor pantolonunda dugmelerı acıp ustune bol bısey gıyıyorum kı kımse gormesın

Aynen oyle cnm gaz falan derler sakin inanma beninde titresimle basladi simdi seyirme halinde bazen:)

canım ınanmıyorum zaten neredeyse emınım bebıs olduguna o kadar zaman sankı karnımda telefon var :) bazen de cok nadır damar atması gıbı oluyor ama o cok nadır

hanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum daha oluyor

Eklentiler

• 20170404_153103.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 38
  • SmartSelectImage_2017-04-04-20-58-43.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 39
  • SmartSelectImage_2017-04-04-14-56-09.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
Bende hamileyim cnm ikizlere 15 haftamdayim kiza benziyollarmis benim miniklerde:)
Aaaa ikiz ne güzel bende hep istemiştim ama üç hamileligimde de nasip olmadı
ne güzel iki kiiz
benim gönlümde kızdan yanaydi ama erkek oldu Dr yinede kesin alıştırma kendini küçük daha değişebilir dedi 16.haftada birdaha gidicem bakalım

Masallah canım 13. haftaya göre dr

Masallah canım banada doktorum 13. haftada erkek demişti 16 da kesin erkek dedi ayrıca karnın çok tatlı görünüyor benim 17. haftada o kadar daha ancak oldu
aynen canım bende merakla 16.haftayı bekliyorum bakalim değişecek mi kiz mi olacak yoksa:))
aynen canım karnım hemen belli eder benim birde bu üçüncü hamileligim belki ondandir :)
doktorda görenler 4 aylık sandı:))

Benim ilk hamileliğim o yüzden 14. haftadan sonraki hızlı büyümesine şok olmuş haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…