- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
InsaAllah cnm insaAllah bol bol dua et Allaha sigin ama 2 katina cikmis simdilik bi problem yok gibi dusuklerinin nedeni neydi cnm2 kez düşük yaptım o yüzden bişey olcak gibi geliyo adet tarihime görede bundeğer sanki az okuyorum herkesin daha yüksek çıkmış inşallah bişey olmaz
Nedeni bilinmiyor 1 çocuğum olduğu için genetikte bakılmadıInsaAllah cnm insaAllah bol bol dua et Allaha sigin ama 2 katina cikmis simdilik bi problem yok gibi dusuklerinin nedeni neydi cnm
Cnm kan pihtilasmasi olmsn sakin onada bakmiyolarmi kesske bi yaptirsaydinNedeni bilinmiyor 1 çocuğum olduğu için genetikte bakılmadı
Evet ilk ogrendigimde 19du. Sonra 114 sonra 220 oldu tekrar olcmeye gerek yok dedi adet olmamdan 2 gun once ogrendim.InsaAllah yukselir canim ben gecen Carsanba yaptim 1413.83 du cnm senin niye dusuk 2 gunde bir yapiyomusun 2 katlamasi lazim
Ee guzel cnm 2 katlamasi onemli zaten 5000 lerde de kese gozukuyo diye biliyorumEvet ilk ogrendigimde 19du. Sonra 114 sonra 220 oldu tekrar olcmeye gerek yok dedi adet olmamdan 2 gun once ogrendim.
Test yapmadı ama 2. De aspirin kullandım kan sulandırıcı Protestan da kullandımCnm kan pihtilasmasi olmsn sakin onada bakmiyolarmi kesske bi yaptirsaydin
19 dam 114 e kaç günde çıktı acabaEe guzel cnm 2 katlamasi onemli zaten 5000 lerde de kese gozukuyo diye biliyorum
Evet yukselince gorunuyormus pazartesiye kadar >1000olur dedi doktor insallah oyle olurda gorurum minik kuzumu :)Ee guzel cnm 2 katlamasi onemli zaten 5000 lerde de kese gozukuyo diye biliyorum
Keske bi yaptirsaydn cnm bende simdi corasprin ve clexane iyne kullanuyorum benimde 4aylik oglumun kalbi durdu kan puhtilasmasindan supheleniliyo kan pihtilasmasina baktirdim 15 gun sonra sonucu cikickTest yapmadı ama 2. De aspirin kullandım kan sulandırıcı Protestan da kullandım
Hamileyken de bakılıyormuKeske bi yaptirsaydn cnm bende simdi corasprin ve clexane iyne kullanuyorum benimde 4aylik oglumun kalbi durdu kan puhtilasmasindan supheleniliyo kan pihtilasmasina baktirdim 15 gun sonra sonucu cikick
Keske takip etseydin kac gunde cikti diye19 dam 114 e kaç günde çıktı acaba
Sen ne kadarlık oldun canımBastaolede sonra degisiyo ama ben hal usuyorum cok
Benim de biri 4 aylık kalbi durdu 2. 7. Haftada düştüHamileyken de bakılıyormu
Tabikiiiii benim drm istedi..Hamileyken de bakılıyormu
2günde yükseldi,yükselen gün adet günümdü canım19 dam 114 e kaç günde çıktı acaba
InsaAllah cnmEvet yukselince gorunuyormus pazartesiye kadar >1000olur dedi doktor insallah oyle olurda gorurum minik kuzumu :)
Değeriniz 19 dan 114 e kaç günde çıktıEvet ilk ogrendigimde 19du. Sonra 114 sonra 220 oldu tekrar olcmeye gerek yok dedi adet olmamdan 2 gun once ogrendim.
Bence 2 kati olnca bi sorun yok2günde yükseldi,yükselen gün adet günümdü canım
Cok zorBenim de biri 4 aylık kalbi durdu 2. 7. Haftada düştü
Çok yükselmiş 2 ye katlaması gerekiyor diyorlar da2günde yükseldi,yükselen gün adet günümdü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?