- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ayyyyy gecmis olsun canimmm yaa zor vala bu donemde .... zencefil limon kabuk tarcin karisik cay ic ben ole korunuyorum gripten iyi gelio banaGünaydın canım griple boğuşuyorum ben,. Sen nasilsin?
Gunaydin tiftik hanimGünaydin kızlar
Zencefil ilk aylarda sakıncalı değil mi canım öyle birşey okudum ama tam da bilgim yok doğru mu tam bilmiyorum yaniAyyyyy gecmis olsun canimmm yaa zor vala bu donemde .... zencefil limon kabuk tarcin karisik cay ic ben ole korunuyorum gripten iyi gelio bana
Doktorum bana tarçın zencefil zerdeçal ve bitki çaylarını mümkün olduğunca az kullan demişti bende grip olmuştum günde 1 bardak ıhlamur icebilirsin dedi bir de bol bol limon ye demişti ben limonla atlattım gribi 2 günde geçmişti şükür :)Ya bu konuda herkes bisi soluo yaaa hakikaten nasil karisik durumlar yaaa hakli olabilirsin canim en iyisi doktora sormak galibaaa korktum simdi bakkk bende
Benim de öyleydi canım çok kafama takıyordum hatta bulantim bu sabah hafif hafif başladı :) belirti olmayadabiliyormus. İnşallah rahat geçiririz biz de bu dönemleriYa kızlar ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum siz ne hissediyorsunuz bu dönemde hani bi belirti bi hissiyat falan bende tık yok ara ara karın agrısı adet olacak gibi o kadar. Gögüslerim sert ama acı falan yok tabi
Inşallah canım sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun.Benim de öyleydi canım çok kafama takıyordum hatta bulantim bu sabah hafif hafif başladı :) belirti olmayadabiliyormus. İnşallah rahat geçiririz biz de bu dönemleri
Amin canım inşallah :)Inşallah canım sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun.
Allah razi olsun cnm benim cok teeekurederim...Canım şimdi okudum hayırlı olsun keseyi görmüşsün inşallah 10 gün sonra kalp atışlarını da duyarsın hayırlı olsun tekrar cidden çok sevindim :))
Evet canım ben öyle yaptım inşallah sanada şifa olsunAy çok zor geçecek gibi,laynar suya limonu sıkıp içecek miyim?
Dün kese içinde bebeği ve kalp atışını duyduk sesini duymak için 10. haftayı bekliyorum sen naptınAynen şimdi hatırladım canım :) nasıl gidiyor senin kalp atışını falan duydunuz mu
Kahvaltidan sonra icecegim mutlaka canim cok sag ol :*Evet canım ben öyle yaptım inşallah sanada şifa olsun
Zencefili bende zararlı diye biliyorum aman dikkat edin bitki ve çayları Allah korusun düşük sebebi oluyorYa bu konuda herkes bisi soluo yaaa hakikaten nasil karisik durumlar yaaa hakli olabilirsin canim en iyisi doktora sormak galibaaa korktum simdi bakkk bende
Cok sagol canim inşallah hepimize cok kolay geçsinOy masaAllah kuzucuklara Rabim kolay gecirsin cnm
Merhaba hayırlı olsun canım :) Ben 7. haftada duydum kalp atışlarını :)Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Adaçayı adet söktürücü old. için zararlı deniliyor. Zencefille alakalı duymadım ama bitki çaylarını az tüketmekte fayda var. Ihlamur ve papatya çayının herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum onlar tüketilebilir.Zencefili bende zararlı diye biliyorum aman dikkat edin bitki ve çayları Allah korusun düşük sebebi oluyor
Benimde oyle cnmYa kızlar ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum siz ne hissediyorsunuz bu dönemde hani bi belirti bi hissiyat falan bende tık yok ara ara karın agrısı adet olacak gibi o kadar. Gögüslerim sert ama acı falan yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?