Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ya bu konuda herkes bisi soluo yaaa hakikaten nasil karisik durumlar yaaa hakli olabilirsin canim en iyisi doktora sormak galibaaa korktum simdi bakkk bende
Doktorum bana tarçın zencefil zerdeçal ve bitki çaylarını mümkün olduğunca az kullan demişti bende grip olmuştum günde 1 bardak ıhlamur icebilirsin dedi bir de bol bol limon ye demişti ben limonla atlattım gribi 2 günde geçmişti şükür :)

Ya kızlar ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum siz ne hissediyorsunuz bu dönemde hani bi belirti bi hissiyat falan bende tık yok ara ara karın agrısı adet olacak gibi o kadar. Gögüslerim sert ama acı falan yok tabi

Ya kızlar ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum siz ne hissediyorsunuz bu dönemde hani bi belirti bi hissiyat falan bende tık yok ara ara karın agrısı adet olacak gibi o kadar. Gögüslerim sert ama acı falan yok tabi
Benim de öyleydi canım çok kafama takıyordum hatta bulantim bu sabah hafif hafif başladı :) belirti olmayadabiliyormus. İnşallah rahat geçiririz biz de bu dönemleri

Ya bu konuda herkes bisi soluo yaaa hakikaten nasil karisik durumlar yaaa hakli olabilirsin canim en iyisi doktora sormak galibaaa korktum simdi bakkk bende
Zencefili bende zararlı diye biliyorum aman dikkat edin bitki ve çayları Allah korusun düşük sebebi oluyor

Merhaba hayırlı olsun canım :) Ben 7. haftada duydum kalp atışlarını :)

Zencefili bende zararlı diye biliyorum aman dikkat edin bitki ve çayları Allah korusun düşük sebebi oluyor
Adaçayı adet söktürücü old. için zararlı deniliyor. Zencefille alakalı duymadım ama bitki çaylarını az tüketmekte fayda var. Ihlamur ve papatya çayının herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum onlar tüketilebilir.

Benimde oyle cnm sanki adet olcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…