- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Sanada cnn hosgeldinHayırlı geceler kizlar :)
Hos buldum :)Sanada cnn hosgeldin
Nasilsin cnm hamilelik nsl gdiyoHos buldum :)
Cok şükür rahat canim sadece kengi denen agri hafif bulanti ve kasık ağrısı oluyo arada kusma filan yok şükür seninki?Nasilsin cnm hamilelik nsl gdiyo
Cok sukur daha cok yeniyiz diye bi sıkinti yok sonra ne olur Allah bilir:)Cok şükür rahat canim sadece kengi denen agri hafif bulanti ve kasık ağrısı oluyo arada kusma filan yok şükür seninki?
İnşallah rahat bi hamilelik süreci olur canim senin de :) benim ikiz gebelik olunca açıkçası tirsiyorumCok sukur daha cok yeniyiz diye bi sıkinti yok sonra ne olur Allah bilir:)
Oy masaAllah kuzucuklara Rabim kolay gecirsin cnmİnşallah rahat bi hamilelik süreci olur canim senin de :) benim ikiz gebelik olunca açıkçası tirsiyorum
Ah canım aynıyız ya artık alıştım gibi lekelere pıhtı halınde koyu renk olarak atıyorumbizde 7+4 olduk progestana devam ediyoruz kalp atışını gümmm güümmm duydumşu kahverengi lekeler tamemen bitse daha da rahat edicezz
Banada oyle geldi ama dr en az 2 kat yukselmesi gerek bu yukselis guzel dediÇok yükselmiş 2 ye katlaması gerekiyor diyorlar da
Canım şimdi okudum hayırlı olsun keseyi görmüşsün inşallah 10 gün sonra kalp atışlarını da duyarsın hayırlı olsun tekrar cidden çok sevindim :))Kizlar ben cok yoruldum uyuyacam sonra yine glrim gorusmk uzere bebislere iyi bakin
Ayyyy ne guzell anne olmk
Günaydın canım bulantı yok yok diyordum bu sabah sanırım hafif hafif başladı :/Gunaydinnnn guzell anneler nasilsiniz
Günaydın canım griple boğuşuyorum ben,. Sen nasilsin?Gunaydinnnn guzell anneler nasilsiniz
Günaydın canım bizim seninle sat aynıydı demiGünaydın canım bulantı yok yok diyordum bu sabah sanırım hafif hafif başladı :/
Hatırlamıyorum ki canım :) ama benim 11 aralıktı senin kaçGünaydın canım bizim seninle sat aynıydı demi
Günaydın senin haftalarında bende grip geçirdim ateşlenmemeye çalış başka endişelenecek bişey Yok kaynar suya limonla atlattım benGünaydın canım griple boğuşuyorum ben,. Sen nasilsin?
7 aralık sanırım hemen hemen aynıyız diye konuşmuştukHatırlamıyorum ki canım :) ama benim 11 aralıktı senin kaç
Ay çok zor geçecek gibi,laynar suya limonu sıkıp içecek miyim?Günaydın senin haftalarında bende grip geçirdim ateşlenmemeye çalış başka endişelenecek bişey Yok kaynar suya limonla atlattım ben
Aynen şimdi hatırladım canım :) nasıl gidiyor senin kalp atışını falan duydunuz mu7 aralık sanırım hemen hemen aynıyız diye konuşmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?