Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Sağlık ocağına 13 haftalikken gittiğimde hemşire bana 18 haftalik olunca gel aşı olacaksın demişti bi de takip'e baslicaz demişti sen yine sor istersen bazen unutabiliyorlar

Kalmamışsındır canım ben ilkini 24 haftalıkken vurdurdum. Aile hekimnde takibini yapan hemşirenin bilgi verip çağırması lazımdı.

Aile hekimime hamile olduğumu bildirmedim ki
Aaa neden? Hamileliğin başından itibaren onlar takip ediyorlar seni. Bebek doğunca tüm aşılarını yine aile hekimliği yapıyor. Kimse bilgi vermedi mi sana bu konuda... Bir git kaydını açtır geç olmadan. Onların da belirli aralıklarla seni takip etmesi gerekiyor, devlet bu şekilde istiyor.

Haklısın canım ben hamilelikten öncede hiç aile hekimi giden biri değildim sürekli gittiğim özel hastane vardı hamileliktede öyle oraya devam ettim pazartesi ilk işim gitmek olacak çok teşekkür ederim

kızlar kacar kılo aldınız sımdıye kadar ve bu ısın normalı nedır? Ben soyleyeyım 168 boyum (58 ıle hamıle kalmısım) kılom 60 muhtemelen 61 olmusumdur emın degılım 3 kılo almısım.. Sanki haftama gore fazla gıbı geldı bana yaa

Ben 5 kilo aldim cnm bugun kizlarimi gormeye gitim biri 180 dogeri 190 grm doktorum cok iyi dedi bende cok mutlu oldum sizlerib grmi kac kizlar

Ben 5 kilo aldim cnm bugun kizlarimi gormeye gitim biri 180 dogeri 190 grm doktorum cok iyi dedi bende cok mutlu oldum sizlerib grmi kac kizlar
Benin oglum 1 hafta once 123 gr dı simdi bilemiyorum :) haftasıyla uyumlu oldugunu soylemıstı doktorum... kiloyu takmamaya calısıyorum artık ne yapayım.. ıllakı verırım dogumdan sonra bebeıgım saglıklı olsun yeter :)

Bu arada ben iyice hissediyorum bebeği son birkac gundur oynasıyoruz sureklı
Ben karnıma dokunuyorum o ıcerden cevap verıyor ben baska bır tarafa dokunuyorum oraya dokunuyor gercekten cok hosuma gıtmeye basladı yaa sımdıye kadar hıc ne anne gıbı hıssettım nede hamıle gıbı :) Bu hafta cok degıstı hosuma gıttı karsılık vermesı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…