- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.221
Bu aşılar önemli mi zorunlu mu? Aşı olmadan doğum yapan kişiler tanıyorum öncesinde bende hiç duymamıştımDirek hemşire ye sor istersen gebelik takip'ine falan o bakiyor
Anne Bebek sağlığı için herhalde bende ilk defa olucam bilmiyorum valla ama ablam falan gitmişti demekki gerekliBu aşılar önemli mi zorunlu mu? Aşı olmadan doğum yapan kişiler tanıyorum öncesinde bende hiç duymamıştım
Tetanoz yapıyorlar canım 2 doz. 1 ay arayla.Sağlık ocağında aşı olanınız var mı? Doktorum hiç bahsetmedi bazı kişilerden duydum olmak gerekiyor diye hiç bir fikrim yok
Önemli canım.Bu aşılar önemli mi zorunlu mu? Aşı olmadan doğum yapan kişiler tanıyorum öncesinde bende hiç duymamıştım
Teşekkürler canım umarım geç kalmamışımdır 20. Hafta olmak üzere
Aile hekimime hamile olduğumu bildirmedim kiKalmamışsındır canım ben ilkini 24 haftalıkken vurdurdum. Aile hekimnde takibini yapan hemşirenin bilgi verip çağırması lazımdı.
Aaa neden? Hamileliğin başından itibaren onlar takip ediyorlar seni. Bebek doğunca tüm aşılarını yine aile hekimliği yapıyor. Kimse bilgi vermedi mi sana bu konuda... Bir git kaydını açtır geç olmadan. Onların da belirli aralıklarla seni takip etmesi gerekiyor, devlet bu şekilde istiyor.Aile hekimime hamile olduğumu bildirmedim ki
Haklısın canım ben hamilelikten öncede hiç aile hekimi giden biri değildim sürekli gittiğim özel hastane vardı hamileliktede öyle oraya devam ettim pazartesi ilk işim gitmek olacak çok teşekkür ederimAaa neden? Hamileliğin başından itibaren onlar takip ediyorlar seni. Bebek doğunca tüm aşılarını yine aile hekimliği yapıyor. Kimse bilgi vermedi mi sana bu konuda... Bir git kaydını açtır geç olmadan. Onların da belirli aralıklarla seni takip etmesi gerekiyor, devlet bu şekilde istiyor.
Ben 5 kilo aldim cnm bugun kizlarimi gormeye gitim biri 180 dogeri 190 grm doktorum cok iyi dedi bende cok mutlu oldum sizlerib grmi kac kizlarkızlar kacar kılo aldınız sımdıye kadar ve bu ısın normalı nedır? Ben soyleyeyım 168 boyum (58 ıle hamıle kalmısım) kılom 60 muhtemelen 61 olmusumdur emın degılım 3 kılo almısım.. Sanki haftama gore fazla gıbı geldı bana yaa
Sen ikiz olmasına rağmen çok iyi az almışsın canımBen 5 kilo aldim cnm bugun kizlarimi gormeye gitim biri 180 dogeri 190 grm doktorum cok iyi dedi bende cok mutlu oldum sizlerib grmi kac kizlar
Rica ederim canım benim.Haklısın canım ben hamilelikten öncede hiç aile hekimi giden biri değildim sürekli gittiğim özel hastane vardı hamileliktede öyle oraya devam ettim pazartesi ilk işim gitmek olacak çok teşekkür ederim
Ayyy acaba miniklerim zayiflarmi yaaa o yuzdenmi kilo almiyorum...Sen ikiz olmasına rağmen çok iyi az almışsın canım
Benin oglum 1 hafta once 123 gr dı simdi bilemiyorum :) haftasıyla uyumlu oldugunu soylemıstı doktorum... kiloyu takmamaya calısıyorum artık ne yapayım.. ıllakı verırım dogumdan sonra bebeıgım saglıklı olsun yeter :)Ben 5 kilo aldim cnm bugun kizlarimi gormeye gitim biri 180 dogeri 190 grm doktorum cok iyi dedi bende cok mutlu oldum sizlerib grmi kac kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?