Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

İlerleyen zamanlarda daha güzel olacak. Seni duyacak o zaman da tepki verecek.

İlerleyen zamanlarda daha güzel olacak. Seni duyacak o zaman da tepki verecek.

ay yerım ben onu :) ılk defa bu kadar fazla hıssettım guclenınce hareketlerı bakalım nasıl olacak ben bu anne olma ısını sevıcem galıba :) gercekten son bırkac gundur cok farklı hıssedıyorum :) esim cok kıskanıyor o henuz hıssedemıyor ama ben degıstım :)

Eşin de hissetmeye başladığında, onun da çok hoşuna gidecek eminim. O yüzlerindeki şaşkınlık paha biçilemez Sevilmez mi yaa o senin canından bir parça

Hanımlar ankara da olan varmı aranızda hangi hastanelere gidiyorsunuz memnun musunuz

Sağlık ocağında aşı olanınız var mı? Doktorum hiç bahsetmedi bazı kişilerden duydum olmak gerekiyor diye hiç bir fikrim yok
Canım evet sağlık ocağı beni aradı 30 mayısta tetenoz aşısı için geliniz dedi ilk doz 20. Haftada vuruluyormuş. Sende sağlık ocağına git hemşire yönlendirir.

Kızlar ya babalar bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hisseder benim sıpa çok hareketli ama babası elini karnima koyduğu an kesiliyor hareketi babasına tepki vermiyor elini çekince yine başlıyor

Kızlar ya babalar bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hisseder benim sıpa çok hareketli ama babası elini karnima koyduğu an kesiliyor hareketi babasına tepki vermiyor elini çekince yine başlıyor

valla ben senden cok gerıdeyım ama ben hafıf hıssedıyorum arada bır dokunuyo ıcerden :) 2 3 kez esımın sesını duyunca hareket etmıstı ama ne zaman bıraz sarılsam yaklassam hemen dokunduruyo ıcerden o yuzden esım erkek demıstı :) keske bende senın haftalarına gelsemde cok hissetsem :)

İnşallah gelirsin canım merak etme ben bebisin hareketlerini çok net hissediyorum bu hafta ama bizimki de babasına hissettirmiyor daha :))

İnşallah gelirsin canım merak etme ben bebisin hareketlerini çok net hissediyorum bu hafta ama bizimki de babasına hissettirmiyor daha :))

:) ne guzel ınsallah bende hıssederım cok sımdı ara ara tepkı verıyor bazen ben dısardan o ıcerden dokunuyo bazen oturusumu falan begenmıyo vuruyo bı tane :) son bır haftadır falan var zaten bu daha oncesınde hıc yoktu :) cok guzel hıssetmeye basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…