- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.241
İlerleyen zamanlarda daha güzel olacak. Seni duyacak o zaman da tepki verecek.Bu arada ben iyice hissediyorum bebeği son birkac gundur oynasıyoruz sureklı
Ben karnıma dokunuyorum o ıcerden cevap verıyor ben baska bır tarafa dokunuyorum oraya dokunuyor gercekten cok hosuma gıtmeye basladı yaa sımdıye kadar hıc ne anne gıbı hıssettım nede hamıle gıbı :) Bu hafta cok degıstı hosuma gıttı karsılık vermesı :)
İlerleyen zamanlarda daha güzel olacak. Seni duyacak o zaman da tepki verecek.
Eşin de hissetmeye başladığında, onun da çok hoşuna gidecek eminim. O yüzlerindeki şaşkınlık paha biçilemezay yerım ben onu :) ılk defa bu kadar fazla hıssettım guclenınce hareketlerı bakalım nasıl olacak ben bu anne olma ısını sevıcem galıba :) gercekten son bırkac gundur cok farklı hıssedıyorum :) esim cok kıskanıyor o henuz hıssedemıyor ama ben degıstım :)
Yok canım iyi bence zaten az olsa doktorun derdiAyyy acaba miniklerim zayiflarmi yaaa o yuzdenmi kilo almiyorum...
Gayet iyiler dedi:)Yok canım iyi bence zaten az olsa doktorun derdi
Canım evet sağlık ocağı beni aradı 30 mayısta tetenoz aşısı için geliniz dedi ilk doz 20. Haftada vuruluyormuş. Sende sağlık ocağına git hemşire yönlendirir.Sağlık ocağında aşı olanınız var mı? Doktorum hiç bahsetmedi bazı kişilerden duydum olmak gerekiyor diye hiç bir fikrim yok
Erken başlamışsın canımm :) İkiz olmaları etki eder mi bilemiyorum ama benim o haftalarda hiç şikayetim yoktu. Doktorunla bir paylaş istersenAyy kizlar karnimi cok gergin hisediyorum uymakta da cok zorlaniyorum ben yaaaa benim gibi olan varmi...
Dün 19+5 te oldum canımCanım evet sağlık ocağı beni aradı 30 mayısta tetenoz aşısı için geliniz dedi ilk doz 20. Haftada vuruluyormuş. Sende sağlık ocağına git hemşire yönlendirir.
Ayyy cnm korkulacak biseymi ki?Erken başlamışsın canımm :) İkiz olmaları etki eder mi bilemiyorum ama benim o haftalarda hiç şikayetim yoktu. Doktorunla bir paylaş istersen
Canım şuan karnım cok gergin olduğunda kasılma oluyor bu da doğuma hazırlık demek. Ama senin haftalarında nedir, nasıl yorumlanır bilemiyorum o yüzden dedim doktoruna danış diye, aklında kalmasınAyyy cnm korkulacak biseymi ki?
Tmm cnm sorucam muhakakCanım şuan karnım cok gergin olduğunda kasılma oluyor bu da doğuma hazırlık demek. Ama senin haftalarında nedir, nasıl yorumlanır bilemiyorum o yüzden dedim doktoruna danış diye, aklında kalmasın
Kızlar ya babalar bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hisseder benim sıpa çok hareketli ama babası elini karnima koyduğu an kesiliyor hareketi babasına tepki vermiyor elini çekince yine başlıyor
İnşallah gelirsin canım merak etme ben bebisin hareketlerini çok net hissediyorum bu hafta ama bizimki de babasına hissettirmiyor daha :))valla ben senden cok gerıdeyım ama ben hafıf hıssedıyorum arada bır dokunuyo ıcerden :) 2 3 kez esımın sesını duyunca hareket etmıstı ama ne zaman bıraz sarılsam yaklassam hemen dokunduruyo ıcerden o yuzden esım erkek demıstı :) keske bende senın haftalarına gelsemde cok hissetsem :)
İnşallah gelirsin canım merak etme ben bebisin hareketlerini çok net hissediyorum bu hafta ama bizimki de babasına hissettirmiyor daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?