Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kızlar ya babalar bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hisseder benim sıpa çok hareketli ama babası elini karnima koyduğu an kesiliyor hareketi babasına tepki vermiyor elini çekince yine başlıyor
Aynı şey bendede var canım hareketlenme çok eşim dokununca duruyor babasını yabancı cisim görüyor

Randevum var ama 12 sinde malesef bekliyorum acildeki doktor gayet iyisin biseyin yok dedi ama ben evham yapiyorum işte..
Bende çok sabırsızlanıyorum 4 hafta 4 ay gibi geliyor zaman geçmiyor ya bişey olduysa nasıl anlarım gibi aklıma geliyor ama yapacak bişey yok bizdeki annelik içgüdüsü evham yapıyoruz

Randevum var ama 12 sinde malesef bekliyorum acildeki doktor gayet iyisin biseyin yok dedi ama ben evham yapiyorum işte..

Bende çok sabırsızlanıyorum 4 hafta 4 ay gibi geliyor zaman geçmiyor ya bişey olduysa nasıl anlarım gibi aklıma geliyor ama yapacak bişey yok bizdeki annelik içgüdüsü evham yapıyoruz

İlk zamanlar öyle oluyor kızlar. Zamanla alışacaksınız evham yapmamaya, hareketlerini daha net hissedince zaten -Allah korusun- bir problem olursa da anlıyorsunuz, endişelenmeyin, gebeliğin tadını cıkartın

Doğuma az kala sen neler hissediyorsun canım
Canım öyle rahatım ki sanki bir kaç ay daha doğurmayacakmışım gibi Vücudumda hiç sinyal de yok, kasılma, sancı vs gibi. Bebeğim bol hareketli. Ve artık büyüdüğü için otururken, yatarken, yürürken zorlanıyorum. Haricinde bir ikayetim yok. Çok heyecanlı da değilim. Ama doğsun istiyorum artık biraz sabırsızlık başladı

ya ben 4 hafta bekleyemıyorum son bırkac gundur cok az hısseddıyorum bebegı korkuyorum doktora gıdelı 2 hafta oldu 2 hafta daha var gıtmeme ama nasıl dayanırım bılemıyorum... soyle 20 hafta falan olsa sureklı hıssetsem yaa o zamana kadar bana rahat yok dayanamıyorum onu goresım gelıyor :)

Aynen canım ya psikolojik kramp geliyo sonra düşün dur zaman hızlı geçse de bebisleri daha çok hissedip rahatlasak

Aynen canım ya psikolojik kramp geliyo sonra düşün dur zaman hızlı geçse de bebisleri daha çok hissedip rahatlasak

ay hıcsorma yaa arada bı ıttırıyo ıcerden o kadar ne zaman hızlı hareket edecek beklıyorum :) okudugum kadarıyla 19 20 haftalıkken hıssetmeye baslanıyormus 2 3 haftamız var :)

Bisey daha sorucam kizlar yaa
Kız babacı oğlan anacı dedikleri bu olsa gerek şimdiden başladılar masallah canım aklıma geldi hamilelik öncesi uğraşlarımız çok şükür
Ayyyy hic sorma yaaaa ne gunlerdii yaaa Rabim isteyen herkese nasip etsin bizlerede tez zamanda kucagimiza sag salim almayi nasip etsin....

Hmm bende diyorum beni mi bekletiyolar 1 hafta oldu acile gitmiştim batma oluyo diye ama merak ediyorum bu sıra da çok rüya görüyorum etkileniyorum ya
Cnm yastiginin icine kucuk Kuran-i Kerim koy Allahin izniyle ne korkarsin nede etkilenirsin hamile oldugumuz icin korkutabiliyollar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…