- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.261
Aynı şey bendede var canım hareketlenme çok eşim dokununca duruyor babasını yabancı cisim görüyorKızlar ya babalar bebisin hareketlerini kaçıncı haftada hisseder benim sıpa çok hareketli ama babası elini karnima koyduğu an kesiliyor hareketi babasına tepki vermiyor elini çekince yine başlıyor
Kız babacı oğlan anacı dedikleri bu olsa gerek şimdiden başladılar masallah canımBenim kizalarda babayi cok seviyollar baba dokundugu gibi ellinin altina geliyolar vallahi cok tuhaf ve cok duygulandiricii
34. haftaya kadar ayda 1 gittim. Eğer bir risk yoksa ayda 1 çağırıyorlar. 34ten sonra da 10 günde 1e düşüyor görüşler. 36dan sonra haftada 1Kızlar ne kadar arayla doktor kontrolune gidiyosunuz
Benim şimdilik 4 haftada 1Kızlar ne kadar arayla doktor kontrolune gidiyosunuz
Öyle şüphelendiğin bir durum olduğunda, doktorunu arayabiliyorsan ara, ulaşamazsan randevu alıp git canım...Hmm bende diyorum beni mi bekletiyolar1 hafta oldu acile gitmiştim batma oluyo diye ama merak ediyorum bu sıra da çok rüya görüyorum etkileniyorum ya
Bende çok sabırsızlanıyorum 4 hafta 4 ay gibi geliyor zaman geçmiyor ya bişey olduysa nasıl anlarım gibi aklıma geliyor ama yapacak bişey yok bizdeki annelik içgüdüsü evham yapıyoruzRandevum var ama 12 sinde malesef bekliyorum acildeki doktor gayet iyisin biseyin yok dedi ama ben evham yapiyorum işte..
Randevum var ama 12 sinde malesef bekliyorum acildeki doktor gayet iyisin biseyin yok dedi ama ben evham yapiyorum işte..
Bende çok sabırsızlanıyorum 4 hafta 4 ay gibi geliyor zaman geçmiyor ya bişey olduysa nasıl anlarım gibi aklıma geliyor ama yapacak bişey yok bizdeki annelik içgüdüsü evham yapıyoruz
Doğuma az kala sen neler hissediyorsun canımÖyle şüphelendiğin bir durum olduğunda, doktorunu arayabiliyorsan ara, ulaşamazsan randevu alıp git canım...
Canım öyle rahatım ki sanki bir kaç ay daha doğurmayacakmışım gibiDoğuma az kala sen neler hissediyorsun canım
ya ben 4 hafta bekleyemıyorum son bırkac gundur cok az hısseddıyorum bebegı korkuyorum doktora gıdelı 2 hafta oldu 2 hafta daha var gıtmeme ama nasıl dayanırım bılemıyorum... soyle 20 hafta falan olsa sureklı hıssetsem yaa o zamana kadar bana rahat yok dayanamıyorum onu goresım gelıyor :)
Aynen canım ya psikolojik kramp geliyo sonra düşün dur zaman hızlı geçse de bebisleri daha çok hissedip rahatlasakya ben 4 hafta bekleyemıyorum son bırkac gundur cok az hısseddıyorum bebegı korkuyorum doktora gıdelı 2 hafta oldu 2 hafta daha var gıtmeme ama nasıl dayanırım bılemıyorum... soyle 20 hafta falan olsa sureklı hıssetsem yaa o zamana kadar bana rahat yok dayanamıyorum onu goresım gelıyor :)
Aynen canım ya psikolojik kramp geliyo sonra düşün dur zaman hızlı geçse de bebisleri daha çok hissedip rahatlasak
Ayyyy hic sorma yaaaa ne gunlerdii yaaa Rabim isteyen herkese nasip etsin bizlerede tez zamanda kucagimiza sag salim almayi nasip etsin....Kız babacı oğlan anacı dedikleri bu olsa gerek şimdiden başladılar masallah canımaklıma geldi hamilelik öncesi uğraşlarımız çok şükür
Ben 10 gunde 1Kızlar ne kadar arayla doktor kontrolune gidiyosunuz
Cnm yastiginin icine kucuk Kuran-i Kerim koy Allahin izniyle ne korkarsin nede etkilenirsin hamile oldugumuz icin korkutabiliyollarHmm bende diyorum beni mi bekletiyolar1 hafta oldu acile gitmiştim batma oluyo diye ama merak ediyorum bu sıra da çok rüya görüyorum etkileniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?