Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Canım merhaba, o haftalarda bebeğin sert hareketlerini hissedersin sadece. Tüm hareketleri hissedilmiyor. 24 haftadan yani 6. aydan sonra her hareketini rahat hissediyorsun zaten Boşuna endişelenme

Canım merhaba, o haftalarda bebeğin sert hareketlerini hissedersin sadece. Tüm hareketleri hissedilmiyor. 24 haftadan yani 6. aydan sonra her hareketini rahat hissediyorsun zaten Boşuna endişelenme
İyiki senin gibi tecrübeli var aramızda bende bazı gün fazla bazı gün az bazen hiç neden diye düşünüyordum 3 hafta daha sabır o zaman

Ben şimdiden hemen doğsun diyorum daha yolu yeni yarılamışken sağlıklı olsunlar. Çok sıcaklara denk gelmemesi daha iyi. İnşallah sağsalim kucağına alırsın

İyiki senin gibi tecrübeli var aramızda bende bazı gün fazla bazı gün az bazen hiç neden diye düşünüyordum 3 hafta daha sabır o zaman

Ben şimdiden hemen doğsun diyorum daha yolu yeni yarılamışken sağlıklı olsunlar. Çok sıcaklara denk gelmemesi daha iyi. İnşallah sağsalim kucağına alırsın

İnşallah canım benim, endişelenmekte haklısın tecrübesizlik kötü oluyor biraz, insan hep merak ediyor, kendisini dinliyor. Az kaldı seninde o günlere gelmene

Kızlar ben dayanamadım bugun gıttım doktora cok sukur sıkıntı yok ama bu farklı doktor cınsıyetı %99 kız dedi şimdi ben hangisine inanayım biri tuttu cınsıyet resmını verdı erkek dedı bu doktor resme baktı bellı olmuyor dedı. bACAK ARASINDA kordonu varmıs kız dedi ne yapsam ne etsem bilemedim :) Benim oglan sımdıden cınsıyet degıstırı :)

Anaaa cinsiyeti mi degisti yaaaa

vallahı degıstı kesın degıl dedı kordon varmıs bacak arasında keske gıtmeseymısım kafam ıyıce karıstı

sence ne bu erkek dedıklerızamankı cınsıyet fotografı ama bugunku emın olamadıgı ıcın bısey vermedı saece bacak arasında kordon var dedı
Anaaa cinsiyeti mi degisti yaaaa

Eklentiler

• comment.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 2017-04-28 (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 44
sence ne bu erkek dedıklerızamankı cınsıyet fotografı ama bugunku emın olamadıgı ıcın bısey vermedı saece bacak arasında kordon var dedı
20. haftadan sonra netleşir şekerim, endişelenme. İlk bebek değil mi nasıl olsa, Allah hayırlısını versin inşallah

20. haftadan sonra netleşir şekerim, endişelenme. İlk bebek değil mi nasıl olsa, Allah hayırlısını versin inşallah

oyle tabıkı ama ne guzel alısverıs yapacaktım yaa :) ufak tefekte olsa bakıyordum ınternetten kafamda yer etsın dıye sımdı yıne unısexe donduk :)

oyle tabıkı ama ne guzel alısverıs yapacaktım yaa :) ufak tefekte olsa bakıyordum ınternetten kafamda yer etsın dıye sımdı yıne unısexe donduk :)
Olsun canım zaten genelde beyaz renkler tercih ediliyor bir de yenidoğan sonucta Yine al ufak ufak kıyafet, cinsiyeti netleşince ona göre de alırsın yine kıyafet, eşya vs.

Canım kız da olsa erkek de olsa sağlıklı olsun boşver senin ultrason foto baktım da banada kordon gibi geldi hayırlısı olsun fikrin olsun diye benim oğlanın pipi resmini yüklüyorum

:) cok tatlı yaa ben bu resımlere cok guluyorum artık :) ya takılmıyorum zaten saglıklı olsunda kesın olsaydı ıyıydı :) herkes ayrıntılıya gırmeden emın olma dıyor bakalım artık bırkac hafta sonra :) Bu arada kac haftalık burda

Hayirlisi olsun canım bidahaki kontrolde netlesir o zman bebis büyümüş oluyo

16 haftalıkken canım. Haklısın insan heves ediyor alışveriş yapmak istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…