- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.301
16 haftalıkken canım. Haklısın insan heves ediyor alışveriş yapmak istiyor :)
Ben ilk başlarda hep unisex aldım annem fln kızdı daha çok erken niye alıyorsun diye ama gözüm pembelerde kalmadı değil :)aynen ya cok guzel ama yınede guzel oglum/kızımı hıssettıkce cok mutlu oluyorum bazen rahatsız edesım gelıyor oynayıp duruyorum :) bıde guzel esya kıyafet falan bakınca hayal edıyorum :)
Çok güzel olmuş kolay mı yapması ?Kizlar bayby nest alcakmisiniz ben evde kendim tasarladimmEki Görüntüle 1988833
Kizlar bayby nest alcakmisiniz ben evde kendim tasarladimmEki Görüntüle 1988833
20. Haftadan sonra o kadar hızlı büyüyor ki inanamıyorum 2 hafta içinde başka biri oldum sanki
Cnm yani cok kulanisli bisey diyolar onun icinde kucagina alabiliyosun yerde oturken falan yanina aliyosun nete arastir istersen cok pahali diye ben kendim evde yaptim malum iki tane olunca daha bi hesaplisina kaciyo insan:)bide ben el islerine cok seviyorum... kullanmak istiyosan Annen yapabilirbu neki tam olarak ne ıcın kullanılıyor :) elde yapılıyorsa annneme soylerım banada yapsın :) ben elde yapılan elısı orgu vs cok severım ve becerım cok azdır cocukken bıle daha ıyı yapabılırdım
Valla cnm ben cok zorlanmadim nete nasil yapildigi yaziyo hazirlarin tanesi 120 liradan basliyo ben 30 liraya iki tane yaptimÇok güzel olmuş kolay mı yapması ?
Kilom artmadı canım ayda 1,5 kg alıyorum o normalmiş şimdiye kadar 5 kilo aldımya bende bundan korkuyorum ben zaten sımdıden 61 kılo olmusum 3 kılo tam aldım ne guzel 52 55 kılo oldugum zamanlar keske o donemlerde hamıle kalsaymısım.. 20 den sonra bende cok alırım o zaman su 2 hafta ıcınde azaltayım barı yemegı :) zaten bana gıdıyor ne yesem bebegım haftasıyla uyumluymus
Temmuz'da izne ayrılacağım taaa Haziran'a kadarValla cnm ben cok zorlanmadim nete nasil yapildigi yaziyo hazirlarin tanesi 120 liradan basliyo ben 30 liraya iki tane yaptim
Aynen yap cnm cok eglenceli valla bende dikis var diye disariya bille cikamiyorum yataktan lavaboya o siradada mucit oldum ell islerinde artik:)Temmuz'da izne ayrılacağım taaa Haziran'a kadarevdeyken son iki ay yapayım hem canım sıkılmaz uğraş olur bana
Hastane odası süsleride evde yapılabilir aslında çok kolay hem de uygun fiyata geliyorAynen yap cnm cok eglenceli valla bende dikis var diye disariya bille cikamiyorum yataktan lavaboya o siradada mucit oldum ell islerinde artik:)
Valla cnm belki onlarida yaparimmm hic belli etmez bana:)Hastane odası süsleride evde yapılabilir aslında çok kolay hem de uygun fiyata geliyor
Valla cnm belki onlarida yaparimmm hic belli etmez bana:)
Aynen canin gunu atlatmak ve kafa dagitmak icin muhtesem seyler valla.ya ben cok severım boyle seylerı 4 5 yıl once ıssız kalmıstım unıversıteye gıdıp eve gelıyordum bos zamanım oluyordu evde kafama gore neler yapıyordum :) hamılelıgın son ayında agırlasılıyormus belkı o donemlerde ıse gıtmezsem evde yapmaya calısırım bıseyler bebegımın odası vs hep o zaman hazırlarım
Bende oyleyim cnm yaa biraksalar hungur hungur aglicammmmmmkızlar merhaba psikolojiniz nasıl neler degıstı sızde vucudunuzda ve mantıgınızda ben kendımı cok depresıf hıssetmeye basladım herseye aglayasım gelıyo hersey batıyo anlamadım
Bende oyleyim cnm yaa biraksalar hungur hungur aglicammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?