Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

16 haftalıkken canım. Haklısın insan heves ediyor alışveriş yapmak istiyor :)

aynen ya cok guzel ama yınede guzel oglum/kızımı hıssettıkce cok mutlu oluyorum bazen rahatsız edesım gelıyor oynayıp duruyorum :) bıde guzel esya kıyafet falan bakınca hayal edıyorum :)

aynen ya cok guzel ama yınede guzel oglum/kızımı hıssettıkce cok mutlu oluyorum bazen rahatsız edesım gelıyor oynayıp duruyorum :) bıde guzel esya kıyafet falan bakınca hayal edıyorum :)
Ben ilk başlarda hep unisex aldım annem fln kızdı daha çok erken niye alıyorsun diye ama gözüm pembelerde kalmadı değil :)

20. Haftadan sonra o kadar hızlı büyüyor ki inanamıyorum 2 hafta içinde başka biri oldum sanki

20. Haftadan sonra o kadar hızlı büyüyor ki inanamıyorum 2 hafta içinde başka biri oldum sanki

ya bende bundan korkuyorum ben zaten sımdıden 61 kılo olmusum 3 kılo tam aldım ne guzel 52 55 kılo oldugum zamanlar keske o donemlerde hamıle kalsaymısım.. 20 den sonra bende cok alırım o zaman su 2 hafta ıcınde azaltayım barı yemegı :) zaten bana gıdıyor ne yesem bebegım haftasıyla uyumluymus

Cnm yani cok kulanisli bisey diyolar onun icinde kucagina alabiliyosun yerde oturken falan yanina aliyosun nete arastir istersen cok pahali diye ben kendim evde yaptim malum iki tane olunca daha bi hesaplisina kaciyo insan:)bide ben el islerine cok seviyorum... kullanmak istiyosan Annen yapabilir

Ha bide kizlar bu bayby nestleri hastaneyede goturup bebekleri getirdikleri kuvezmi ne varya onun icinede koyabiliyosunuz....

Kilom artmadı canım ayda 1,5 kg alıyorum o normalmiş şimdiye kadar 5 kilo aldım
Son iki haftada kilo ayni ama görüntü çok farklı sivri bir karın benden bi karış önde gidiyor öncesinde hamile olduğuma inanmazlardı :)

Temmuz'da izne ayrılacağım taaa Haziran'a kadar evdeyken son iki ay yapayım hem canım sıkılmaz uğraş olur bana
Aynen yap cnm cok eglenceli valla bende dikis var diye disariya bille cikamiyorum yataktan lavaboya o siradada mucit oldum ell islerinde artik:)

Valla cnm belki onlarida yaparimmm hic belli etmez bana:)

ya ben cok severım boyle seylerı 4 5 yıl once ıssız kalmıstım unıversıteye gıdıp eve gelıyordum bos zamanım oluyordu evde kafama gore neler yapıyordum :) hamılelıgın son ayında agırlasılıyormus belkı o donemlerde ıse gıtmezsem evde yapmaya calısırım bıseyler bebegımın odası vs hep o zaman hazırlarım

Aynen canin gunu atlatmak ve kafa dagitmak icin muhtesem seyler valla.

kızlar merhaba psikolojiniz nasıl neler degıstı sızde vucudunuzda ve mantıgınızda ben kendımı cok depresıf hıssetmeye basladım herseye aglayasım gelıyo hersey batıyo anlamadım

Bende oyleyim cnm yaa biraksalar hungur hungur aglicammmmmm

ya gercekten altust oldum ne kadat guclu bır ınsandım dun esım dısarı cıkıyorum dedı gozlerım doldu.. anlamıyorum kı ne yapsam en ufak bısey soylemesı benı uzuyor aglayasım gelıyor genelde yanlıs anlama oluyor tabıkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…