- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.321
Inan valla bende oyleyim canim sanki bu dunyada hix bi amacim yok bosuna yasiyorum gibi....ya gercekten altust oldum ne kadat guclu bır ınsandım dun esım dısarı cıkıyorum dedı gozlerım doldu.. anlamıyorum kı ne yapsam en ufak bısey soylemesı benı uzuyor aglayasım gelıyor genelde yanlıs anlama oluyor tabıkı..
Canim hormanlarim beni ele geçirdi çok duygusalim arada arasifte oluyorum ne ararsan varkızlar merhaba psikolojiniz nasıl neler degıstı sızde vucudunuzda ve mantıgınızda ben kendımı cok depresıf hıssetmeye basladım herseye aglayasım gelıyo hersey batıyo anlamadım
Aynen
Canim hormanlarim beni ele geçirdi çok duygusalim arada arasifte oluyorum ne ararsan var
Nedense ben ikinci trimesterda daha rahat ettim ilk 3 ay kabus gibiydiaynen yaa ılk 3 ay hıcbırsey yokmus ıkıncı 3 ay hormonlar tavan yapıyo sanırım
Nedense ben ikinci trimesterda daha rahat ettim ilk 3 ay kabus gibiydi
Geçer canım inşallahvalla bende hıc sıkıntı yoktu ılk 3 ay hatta bebk resmı omasa hamıle degılım derdım. ama su sıralar sınır stres hersey tavam yaptı su an bıle bırını cok rahat oldurebılırım yanı o derecedeyım.. Kazasız belasız atlatırım ınsallah
insallahGeçer canım inşallah
Son 3 haftada 2 kg almışım toplamda 7 oldu oyyy ben nerelere gideeemmm
18 den sonra arttı anlamadım ki fazla bişey de yemedim ekstrainsallah
eyvah eyvah benım korktugum konu 5 ay bıtmıs sende ben daha 17+5 galıba 58 den 61 e cıktım sanırım son zamanlarda arttı sanırım cunku kılo almayım dıye aksam yemegını 6 7 gıbı yedım dogal olarak 11 12 gıbı acıktım daha cok yedım
Evet tam kilo artma zamanlarıGaliba bende son 2 haftadir kilo almaya basladim...
Ayy artisinlarda ben sisko olmoya raziyim:)Evet tam kilo artma zamanları
Keşke bende sadece bebeğimi düşünebilsem ama şu an için bencil gibi kendi fiziğimi düşünüp dert ediyorumAyy artisinlarda ben sisko olmoya raziyim:)
bakalım bu haftadan sonra ne olacak. Ama bende hep boyle yapıyorum kafama takıyorum daha cok yıyıp kılo alıyorum18 den sonra arttı anlamadım ki fazla bişey de yemedim ekstra
Yok vallaa benim icin hic sorun degil kilo her turlu verilirrrr yeterki yavrularim saglikli olsunKeşke bende sadece bebeğimi düşünebilsem ama şu an için bencil gibi kendi fiziğimi düşünüp dert ediyorum
Günaydın canım ben doktoruma istemediğimi söyledim o da önemli olduğunu o yüklemede kullanılan karışım yerine bisküvi meyve suyu kullanabileceğini söyledi daha bi zararsız gibi geldi bana sonuçta genelde tükettiğimiz şeylerKızlar şeker yüklemesi yaptırcak misinz ben kararsiz kaldım ya
kızlar yaa ben ayrıntılı ultrasondan randevu almak ıstıyorum ama ne zaman yaptırmak en ıyısı bılemıyorum.. 22 yada 21 hafta ıcın gun alayım dıyorum sizinkiler ne zaman?
ayrıca benım 2 kardesımde yarık damak olarak dogmustu. doktorum ayrıntılının benım ıcın onemlı oldugunu ıyı bır yerde yaptırmam gerektıgını soyledı.. Ben birkac yerden fiyat aldım bır hastanede prof yada doc yapınca 300 normal uzman dr yapınca 275 tl
digerlerı hastane ve tıp merkezlerı 220 tl cevremdekiler bunlar en yakın hastaneler.
simdi ben hangı gune randevu alayım hangı doktordan alayım aslında konuda acayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?