Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ben dün sağlık ocağında ilk aşımi oldum seker yukleme zmanin gelince yaotir diye hemşire söyledi de ne bilim bazı yerlerde okuyunca tehlikeli olabileceği yazıyordu tedirgin oldum
Evet bana gelen hastalar içinde iki tane çocuk var şeker yükleme yüzünden erken doğum ve gelişim gerilikleri var o yüzden ben o glikoz karışımını içmeyeceğim

21+5 te canım benim randevum doktorum o tarihte uygun dedi gittiğim hastanede radyoloji bölümünde yapılacak heyecanla bekliyorum Pazartesi'yi

pekala hangısıne gıtsem bu damak yarıklıgı cok mu zor tespıt edılıyor acaba onun ıcın mı ıyı doktor gereklı

Evet bana gelen hastalar içinde iki tane çocuk var şeker yükleme yüzünden erken doğum ve gelişim gerilikleri var o yüzden ben o glikoz karışımını içmeyeceğim
Neyse ayin 12 sinde kontrolum var bunu doktorumla bi konuşayım detaylı bilgilendirsin ona göre hareket edeyim bari saol canım tavsiye için

Kizlarr ben sata gore 1 hafya onde gidiyorumm asimi ultrasyona goremi sata goremi yapmaliyim....

Kizlarr ben sata gore 1 hafya onde gidiyorumm asimi ultrasyona goremi sata goremi yapmaliyim....

asının zamanı da mı var benım gecen hafta gıtmem gerekıyordu ama gıdemedım yogun bır haftaydı yarın yada obur gun gıtmeyı dusunuyorum yapmazlar mı acaba ?

gecen hafta aradıgımda kac haftalık oldugumu sormadılar ogleden once gel yapalım dedıler..

Bu arada masallah canım hem ıkız hemde onde gıdıyorlar :) nazarladım seni şimdi :) benımkı hep haftasıyla aynı ya bır ıkı gun gerı yada ılerı hic değişme yok :)

Cnm ben surekli yiyip icip yatiyorummm dikisliyim diye sadece lavabo ihtoyacimi gideriyorum heralde o yuzden ne yesem ne icsem kizlarima yariyo asi tarihinide bilmiyorum ki gununde mi olmasi lazim bende fazla bilgi sahibi degilim :)

Arkadaşlar selam:) 7. Haftama girdim bebeği gördük ama kalp atışı için çarşamba gideceğim. Tum belirtileri yasiyorum ama bulantılar henüz gelmedi sizce normal mi? :) kalp atışını duymadığım icin evham yapiyorum da biraz

Yok korma canim yaaa erken daha bide miden bulancak diye bisey yok ki kendini oyle sartlama...

Değil mi ya belki bulantı konusunda şanslıyımdır:) bi de beynime yerlesmis sanırım. Sanki belirtiler olursa kesin kalbi de atıyordur diye :))
Yok cnm yok oyle bisey ama sana hak vermiyoda degilim hepimiz sorguladik senin bu sorguladiklarini zamaninda Allaha cok sukur bak yolu yarilladik insaAllah sendr bu gunleri ve bugunlerden sonrasini gorursun...

Benim bir gün bile midem bulanmadı bugüne kadar bünyeyle alakalı bence

Değil mi ya belki bulantı konusunda şanslıyımdır:) bi de beynime yerlesmis sanırım. Sanki belirtiler olursa kesin kalbi de atıyordur diye :))

bendede hicbir belırtı olmadı ne mıde bulantısı ne koku hassasıyetı hamıel oldugumu yenı anlamaya basladım bebegın hareketlerı ve kılomdan :) bebegın hareketlerı hala cok az ama bır kac haftaya tam artar ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…