Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Hem nasıl artacak bu günleri arayacaksın gece beni uyutmadı kıpır kıpır :)

Hem nasıl artacak bu günleri arayacaksın gece beni uyutmadı kıpır kıpır :)

ayy cok guzel yaa insallah o zamanları beklıyorum bende ya arada bı vursun :) bazen gun boyunca kıpırdamıyo gıbı gelıyor yada yogunluktan ben farkedemıyorum korkuyorum bıraz daha guclense oynasın dursun :) artık 1 2 hafta sonra daha da artar heralde

Valla cnm 19 haftamda biri 290 di biride 270 di
ben 2 hafta once gıtmıstım 163 gr dı sımdı ne kadar bılemıyorum :) 18+5 olduk 20+5 te ayrıntılı ıcın randevumuz var o zaman bakalım kac olmus :)

ben bırde su sıralar hep fast food yedım faydalı bırsey yıyemedım su son 2 hafta bıraz yumurta sut kasar falan tuketeyım :)

Daha duruyomusun cnm ben sabah kalkarken aksamda yatarken muhakak sut icerim icmedigim gun yokk oglen arasi illa yogurt yerim kahvaltida bir gun var bi gun yok yumurta yerimmm valla ben cok dikat ediyorum beslenmeme

Daha duruyomusun cnm ben sabah kalkarken aksamda yatarken muhakak sut icerim icmedigim gun yokk oglen arasi illa yogurt yerim kahvaltida bir gun var bi gun yok yumurta yerimmm valla ben cok dikat ediyorum beslenmeme

dogru valla haklısın canım meyve falan tuketmeye calısıyorum ama sut cok gaz yapıyo arada 1 bardak zorla ıcmeye calısıyorum yumurta falan cok yerdım ama son hafta tasınma falan derken cok yogundum yemegı bıle zor yedım :)

artık bundan sonra dıkkat ederım sut ıcemesemde sut yerıne yogurt tuketeyım barı baska neler tuketmek lazım arada dun cevız aldırdım onu da yerım her gun :) bakalım artık onumuzdekı haftalarda dıkat etmem lazım

Canım süt bendede hep gaz sorunu yaptı laktozsuz rahat içim sütler var ondan al sorun olmuyor

Aynen oyle cnm laktozsuz sut ic gaz yapmaz cevize devam et cnm bol bol sebzeli yiycekler tuketmeye calis bak benim ikiz olmasina ragmen haftama ragmen hem onde gidiyorum hemde ben fazla kilo almiyorum fasfod yiycekler degilde direk bebege yararli yiycekler yedigim icin kiloyu ben degilde bebekler aliyo sukur.... ha bide dr danisarak balik hapina baslayabilirsin..

balık hapını sormayı unuttum sımdı balık mevsımı de bıttı olanlar kotu genelde.. gerisine aynen katılıyorum bıraz dıkat etmek lazım ozellıkle bu haftalardan sonra ne yesem bebekte yıyor

balık hapını sormayı unuttum sımdı balık mevsımı de bıttı olanlar kotu genelde.. gerisine aynen katılıyorum bıraz dıkat etmek lazım ozellıkle bu haftalardan sonra ne yesem bebekte yıyor
Aynen oyle valla cnm yeterki saglikli olsunlar minoslar:)

Bugüne kadar heyecan ve mutlulukla çok bişey anlamamıştım iyice karnım büyüdüğü için daha bi farkındayım ve ben nasıl doğuracağım korkusu başladı sizde var mı?

Yok valla artik diyorum bi an onceee dogsunlar gece uykulari haram oldu bana uyuyamiyorum artikkkk sezeryandan korkulcak bisey yok kizzz duymuyosun bille:)

nıye gece uykuları haram oldu cok mu oynasıyorlar ıcerde :) yoksa hamılelık agır mı gecıyor?

bu arada neden sezeryan oluyorsun ıkızlerde de normal dogum olmuyor mu

Sezeryandan bile korkuyorum ki ben

valla canım ıkısını de bılemıyorum ama acıkcası korkumda yok sankı en kolay kısmı o olacakmıs gıbı gelıyor bana :) ıllakı sezeryan veya normal dogumda sancı olacak agrı vs olacak :)

bende gecende okudum bazı dogum hıkayelerını cok guzel seyler anlatmıslar tabıkı zor gecenlerde var ama benı rahatlattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…