- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.361
Hem nasıl artacak bu günleri arayacaksın gece beni uyutmadı kıpır kıpır :)bendede hicbir belırtı olmadı ne mıde bulantısı ne koku hassasıyetı hamıel oldugumu yenı anlamaya basladım bebegın hareketlerı ve kılomdan :) bebegın hareketlerı hala cok az ama bır kac haftaya tam artar ınsallah :)
460 grKizlar bebeklerinizin grami ne kadar?
Ohh masaAllah kuzumaaa460 gr
Sağol canım seninkiler ne kadar olduOhh masaAllah kuzumaaa
Valla cnm 19 haftamda biri 290 di biride 270 diSağol canım seninkiler ne kadar oldu
Hem nasıl artacak bu günleri arayacaksın gece beni uyutmadı kıpır kıpır :)
ben 2 hafta once gıtmıstım 163 gr dı sımdı ne kadar bılemıyorum :) 18+5 olduk 20+5 te ayrıntılı ıcın randevumuz var o zaman bakalım kac olmus :)Valla cnm 19 haftamda biri 290 di biride 270 di
Daha duruyomusun cnm ben sabah kalkarken aksamda yatarken muhakak sut icerim icmedigim gun yokk oglen arasi illa yogurt yerim kahvaltida bir gun var bi gun yok yumurta yerimmm valla ben cok dikat ediyorum beslenmemeben 2 hafta once gıtmıstım 163 gr dı sımdı ne kadar bılemıyorum :) 18+5 olduk 20+5 te ayrıntılı ıcın randevumuz var o zaman bakalım kac olmus :)
ben bırde su sıralar hep fast food yedım faydalı bırsey yıyemedım su son 2 hafta bıraz yumurta sut kasar falan tuketeyım :)
Daha duruyomusun cnm ben sabah kalkarken aksamda yatarken muhakak sut icerim icmedigim gun yokk oglen arasi illa yogurt yerim kahvaltida bir gun var bi gun yok yumurta yerimmm valla ben cok dikat ediyorum beslenmeme
Canım süt bendede hep gaz sorunu yaptı laktozsuz rahat içim sütler var ondan al sorun olmuyordogru valla haklısın canım meyve falan tuketmeye calısıyorum ama sut cok gaz yapıyo arada 1 bardak zorla ıcmeye calısıyorum yumurta falan cok yerdım ama son hafta tasınma falan derken cok yogundum yemegı bıle zor yedım :)
artık bundan sonra dıkkat ederım sut ıcemesemde sut yerıne yogurt tuketeyım barı baska neler tuketmek lazım arada dun cevız aldırdım onu da yerım her gun :) bakalım artık onumuzdekı haftalarda dıkat etmem lazım
Aynen oyle cnm laktozsuz sut ic gaz yapmaz cevize devam et cnm bol bol sebzeli yiycekler tuketmeye calis bak benim ikiz olmasina ragmen haftama ragmen hem onde gidiyorum hemde ben fazla kilo almiyorum fasfod yiycekler degilde direk bebege yararli yiycekler yedigim icin kiloyu ben degilde bebekler aliyo sukur.... ha bide dr danisarak balik hapina baslayabilirsin..dogru valla haklısın canım meyve falan tuketmeye calısıyorum ama sut cok gaz yapıyo arada 1 bardak zorla ıcmeye calısıyorum yumurta falan cok yerdım ama son hafta tasınma falan derken cok yogundum yemegı bıle zor yedım :)
artık bundan sonra dıkkat ederım sut ıcemesemde sut yerıne yogurt tuketeyım barı baska neler tuketmek lazım arada dun cevız aldırdım onu da yerım her gun :) bakalım artık onumuzdekı haftalarda dıkat etmem lazım
Aynen oyle cnm laktozsuz sut ic gaz yapmaz cevize devam et cnm bol bol sebzeli yiycekler tuketmeye calis bak benim ikiz olmasina ragmen haftama ragmen hem onde gidiyorum hemde ben fazla kilo almiyorum fasfod yiycekler degilde direk bebege yararli yiycekler yedigim icin kiloyu ben degilde bebekler aliyo sukur.... ha bide dr danisarak balik hapina baslayabilirsin..
Canım süt bendede hep gaz sorunu yaptı laktozsuz rahat içim sütler var ondan al sorun olmuyor
Aynen oyle valla cnm yeterki saglikli olsunlar minoslar:)balık hapını sormayı unuttum sımdı balık mevsımı de bıttı olanlar kotu genelde.. gerisine aynen katılıyorum bıraz dıkat etmek lazım ozellıkle bu haftalardan sonra ne yesem bebekte yıyor
Bende yok valla sezeryan olcam cunku ben:)Bugüne kadar heyecan ve mutlulukla çok bişey anlamamıştım iyice karnım büyüdüğü için daha bi farkındayım ve ben nasıl doğuracağım korkusu başladı sizde var mı?
Sezeryandan bile korkuyorum ki benBende yok valla sezeryan olcam cunku ben:)
Yok valla artik diyorum bi an onceee dogsunlar gece uykulari haram oldu bana uyuyamiyorum artikkkk sezeryandan korkulcak bisey yok kizzz duymuyosun bille:)Sezeryandan bile korkuyorum ki ben
Yok valla artik diyorum bi an onceee dogsunlar gece uykulari haram oldu bana uyuyamiyorum artikkkk sezeryandan korkulcak bisey yok kizzz duymuyosun bille:)
Sezeryandan bile korkuyorum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?