- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.381
Adet sancısına bile dayanamazdım ama olacak bi şekilde sen normal mi istiyorsunvalla canım ıkısını de bılemıyorum ama acıkcası korkumda yok sankı en kolay kısmı o olacakmıs gıbı gelıyor bana :) ıllakı sezeryan veya normal dogumda sancı olacak agrı vs olacak :)
bende gecende okudum bazı dogum hıkayelerını cok guzel seyler anlatmıslar tabıkı zor gecenlerde var ama benı rahatlattı :)
Canım senin gibi arkadasım dikişliydi doğum zamanı gelince dikişi aldılar pıt hemen doğurdu zorlanmadanYok valla artik diyorum bi an onceee dogsunlar gece uykulari haram oldu bana uyuyamiyorum artikkkk sezeryandan korkulcak bisey yok kizzz duymuyosun bille:)
Adet sancısına bile dayanamazdım ama olacak bi şekilde sen normal mi istiyorsun
Hayırlısı neyse o olsun benim doktorum özelde ama normal diye diretiyor eskiden özelde isteğe bağlı sezeryan vardı ya değişti yada benim doktor bu konuda çok sabit. Bide normal doğum eğitimine alacakmış benibenım adetlerımde cok sancılı gecerdı oncede hamılelıkten oncekı 5 6 ay cok rahat olmaya baslamıstı.. Ama ben normal ıstıyorum inşallah hatta ozele gıdersem ve sezeryan derlerse bile kabul etmeyı dusunmuyorum baska doktora danısıp gercekten tehlıkede oldugumuzdan emın omak ıcın :)
zaten doguma yakın catı falan bakıyorlarmıs bellı olur onceden :)
Hayırlısı neyse o olsun benim doktorum özelde ama normal diye diretiyor eskiden özelde isteğe bağlı sezeryan vardı ya değişti yada benim doktor bu konuda çok sabit. Bide normal doğum eğitimine alacakmış beni
Aynen dogum kolay oluyomus ama benim hem ikiz hemde kan pihtilasmasi icin aspirin ve kan sulandirici igne kulaniyorum yani normal dogum yapamicam kesinlikle...Canım senin gibi arkadasım dikişliydi doğum zamanı gelince dikişi aldılar pıt hemen doğurdu zorlanmadan
Hamilelik agir degilde cnm sola donuyorum solum agriyo saga donuyorum sagim agriyoi sirt ustu yasak zaten ikizlerde normal dogum oluyoda cok sık tercih edilmiyo bide ben kan sulandirici kulaniyorum o yuzden dr sezeryan dedi cnm bana riske gerek yok dediinıye gece uykuları haram oldu cok mu oynasıyorlar ıcerde :) yoksa hamılelık agır mı gecıyor?
bu arada neden sezeryan oluyorsun ıkızlerde de normal dogum olmuyor mu
Hamilelik agir degilde cnm sola donuyorum solum agriyo saga donuyorum sagim agriyoi sirt ustu yasak zaten ikizlerde normal dogum oluyoda cok sık tercih edilmiyo bide ben kan sulandirici kulaniyorum o yuzden dr sezeryan dedi cnm bana riske gerek yok dedii
Belkide ondandir cnm yok cnm yok ne yuruyusu sadece lavabo ihtiyacim icin kalkiyorum yataktann...ay canım daha sımdıden basladıysa kotu olmus bıraz hareket falan etsen kasların sureklı oturdugun veya yattıgın ıcın tembellesmeye baslamıstır o yuzden agrı yapıyor olabılır.. doktorun yuruyus vs yapmanıda mı ıstemıyor
Ev işleri yemek vs yardım eden var mı bariBelkide ondandir cnm yok cnm yok ne yuruyusu sadece lavabo ihtiyacim icin kalkiyorum yataktann...
Var cnm saolsun annem hergun gidip geliyo komsuyuz zaten annemle esim cok yardimcim ve destekcim Allah basimdan eksik etmesin ikisinideEv işleri yemek vs yardım eden var mı bari
LovePink_ cnm nerelerdesin merak ettim seni
Canlar henüz Doğum yapmadım :) son 10 gün kaldı 40 haftanın dolmasına :) normal için sancıların, suyun gelmesini bekliyoruz :) izine ayrıldım gecem hafta zaman çabuk geçiyor buralara da pek giremedim. Aklımdasınız, Doğum yaptığımda ayrıca yazacağım :)Acaba doğum mu yaptı bende merak ediyorum
Canım ayrıntılı usg de bakılıyor hepsine, eğer içinde şüphe varsa başka bir hastanede tekrar yaptır detaylı istersen..pekala hangısıne gıtsem bu damak yarıklıgı cok mu zor tespıt edılıyor acaba onun ıcın mı ıyı doktor gereklı
ay canım aklıma gelmıstın gercekten bebıs geldı dıye dusunduk ama allah kolay dogum nasıp etsın muhtemelen cok agırlasmıssındır :) son 10 gun hadı bakalımCanlar henüz Doğum yapmadım :) son 10 gün kaldı 40 haftanın dolmasına :) normal için sancıların, suyun gelmesini bekliyoruz :) izine ayrıldım gecem hafta zaman çabuk geçiyor buralara da pek giremedim. Aklımdasınız, Doğum yaptığımda ayrıca yazacağım :)
MasaAllah cnm bi sıkintiniz olmasindaaaaa hicte girme hazirlik tabii Rabim sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizlerede dua et dogumdaaaCanlar henüz Doğum yapmadım :) son 10 gün kaldı 40 haftanın dolmasına :) normal için sancıların, suyun gelmesini bekliyoruz :) izine ayrıldım gecem hafta zaman çabuk geçiyor buralara da pek giremedim. Aklımdasınız, Doğum yaptığımda ayrıca yazacağım :)
Kızlar meraba mçbem menogpm+femara kullandom 3mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10.günüm elimde 2 tane testim var birini bugün yapsam mı
Testi yaptım canım pozitif çıktı allahın izniyle p.tesi kan vericemcanım ılacları catlatma ıgnelerını falan bılemıyorum ama genelde testı adet gunun gectıkten sonra yaparsan daha iyi olur cıkma ıhtımalı cok yuksek olur cunku adet gunune kadar beta duzensız artar yada yavas artar adet gununden sonra duzenlı ve hızlı artacaktır
Testi yaptım canım pozitif çıktı allahın izniyle p.tesi kan vericem
Şuan yakında gidebileceğim hastane yok olmadı eşim gelince acile giderim diyorum ama bilmiyorum p.tesi biraz daha artar diye düşünüyorumgozun aydın canım :) madem cıkmıs bugun gıt yap emın ol sonra hayallere baslarsın :) daha guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?