Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Adet sancısına bile dayanamazdım ama olacak bi şekilde sen normal mi istiyorsun

Adet sancısına bile dayanamazdım ama olacak bi şekilde sen normal mi istiyorsun

benım adetlerımde cok sancılı gecerdı oncede hamılelıkten oncekı 5 6 ay cok rahat olmaya baslamıstı.. Ama ben normal ıstıyorum inşallah hatta ozele gıdersem ve sezeryan derlerse bile kabul etmeyı dusunmuyorum baska doktora danısıp gercekten tehlıkede oldugumuzdan emın omak ıcın :)

zaten doguma yakın catı falan bakıyorlarmıs bellı olur onceden :)

Hayırlısı neyse o olsun benim doktorum özelde ama normal diye diretiyor eskiden özelde isteğe bağlı sezeryan vardı ya değişti yada benim doktor bu konuda çok sabit. Bide normal doğum eğitimine alacakmış beni

ne guzel :) insallah vucudun da musaıttır olur :) ben daha konusmadım dogum konusunu bıraz daha ılerlesın bakalım konusur belkı :)

Canım senin gibi arkadasım dikişliydi doğum zamanı gelince dikişi aldılar pıt hemen doğurdu zorlanmadan
Aynen dogum kolay oluyomus ama benim hem ikiz hemde kan pihtilasmasi icin aspirin ve kan sulandirici igne kulaniyorum yani normal dogum yapamicam kesinlikle...

nıye gece uykuları haram oldu cok mu oynasıyorlar ıcerde :) yoksa hamılelık agır mı gecıyor?

bu arada neden sezeryan oluyorsun ıkızlerde de normal dogum olmuyor mu
Hamilelik agir degilde cnm sola donuyorum solum agriyo saga donuyorum sagim agriyoi sirt ustu yasak zaten ikizlerde normal dogum oluyoda cok sık tercih edilmiyo bide ben kan sulandirici kulaniyorum o yuzden dr sezeryan dedi cnm bana riske gerek yok dedii

ay canım daha sımdıden basladıysa kotu olmus bıraz hareket falan etsen kasların sureklı oturdugun veya yattıgın ıcın tembellesmeye baslamıstır o yuzden agrı yapıyor olabılır.. doktorun yuruyus vs yapmanıda mı ıstemıyor

Belkide ondandir cnm yok cnm yok ne yuruyusu sadece lavabo ihtiyacim icin kalkiyorum yataktann...

ay canım aklıma gelmıstın gercekten bebıs geldı dıye dusunduk ama allah kolay dogum nasıp etsın muhtemelen cok agırlasmıssındır :) son 10 gun hadı bakalım

MasaAllah cnm bi sıkintiniz olmasindaaaaa hicte girme hazirlik tabii Rabim sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizlerede dua et dogumdaaa

Kızlar meraba mçbem menogpm+femara kullandom 3mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10.günüm elimde 2 tane testim var birini bugün yapsam mı

Kızlar meraba mçbem menogpm+femara kullandom 3mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10.günüm elimde 2 tane testim var birini bugün yapsam mı

canım ılacları catlatma ıgnelerını falan bılemıyorum ama genelde testı adet gunun gectıkten sonra yaparsan daha iyi olur cıkma ıhtımalı cok yuksek olur cunku adet gunune kadar beta duzensız artar yada yavas artar adet gununden sonra duzenlı ve hızlı artacaktır

Testi yaptım canım pozitif çıktı allahın izniyle p.tesi kan vericem

gozun aydın canım :) madem cıkmıs bugun gıt yap emın ol sonra hayallere baslarsın :) daha guzel olur
Şuan yakında gidebileceğim hastane yok olmadı eşim gelince acile giderim diyorum ama bilmiyorum p.tesi biraz daha artar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…