- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.401
Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah ne güzel kavuşmanıza az kaldıCanlar henüz Doğum yapmadım :) son 10 gün kaldı 40 haftanın dolmasına :) normal için sancıların, suyun gelmesini bekliyoruz :) izine ayrıldım gecem hafta zaman çabuk geçiyor buralara da pek giremedim. Aklımdasınız, Doğum yaptığımda ayrıca yazacağım :)
Bugün kontrolum çok iyi geçti oğlum 293 gram olmus çok hareketliydi maşallah ya bu arada doktor,şeker yüklemesi yaptirmalisin sağlık bakanlığı da onayliyor falan dedi uzun uzun anlattı.Bi yandan da yukleme yapmanin bebege olan risklerini de söyledi.Ama ben hiç yaptırmama kararı aldım.Ablam 3 cocugunda da yukleme yaptirmamis maşallah 3 ü de sağlıklı oldular
Çok şükür canım :)Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah ne güzel kavuşmanıza az kaldı
Çok ağırlaşmadım da tabi hareketlerim baya kısıtlandı. İç karnım nasıl genişse göbeğim 6aylık hamile göbeği kadar :) 10 güncük kaldı, heyecan dorukta :)ay canım aklıma gelmıstın gercekten bebıs geldı dıye dusunduk ama allah kolay dogum nasıp etsın muhtemelen cok agırlasmıssındır :) son 10 gun hadı bakalım
Aklımdasınız canım dua da edeceğim inşallah :)MasaAllah cnm bi sıkintiniz olmasindaaaaa hicte girme hazirlik tabii Rabim sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizlerede dua et dogumdaaa
Aslinda acilden de yaptirabilirsin canim yapiolar bende ilk öyle yaptimŞuan yakında gidebileceğim hastane yok olmadı eşim gelince acile giderim diyorum ama bilmiyorum p.tesi biraz daha artar diye düşünüyorum
Bugün 10.gün ya ondan yaptırmak istemyorum p.tesi 13.gün oluyo ne diye gittinn sen pekiAslinda acilden de yaptirabilirsin canim yapiolar bende ilk öyle yaptim
Gebelik Testi yaptircam dedim canim onlarda yapti zatenBugün 10.gün ya ondan yaptırmak istemyorum p.tesi 13.gün oluyo ne diye gittinn sen peki
Anladım bazıları yapmıyor olmadı bende 12.gün bir olsunda idrar yapayım ona göre acile giderim inşallah bebişim vardırda ikizcikler ortaya çıkarGebelik Testi yaptircam dedim canim onlarda yapti zaten
Vardir tabi canim pozitif cikmis sonucta :)Anladım bazıları yapmıyor olmadı bende 12.gün bir olsunda idrar yapayım ona göre acile giderim inşallah bebişim vardırda ikizcikler ortaya çıkar
Canim usutmus olabilirsin bende geçen hafta aşı oldum ama bişey olmadı ayaklarımızı sıkı giyinelim,ben bu aralar hep patikliyimya bırde ben 2 gun once tetanos asısı yaptırdım dun ıyıydım bugun atesım var bıraz bogazım acıyo sankı hasta olacak gtıbıyım acaba bu asıdan mı yoksa usuttum mu ? sızde boyle bırsey oldu mu
Kizlarrr yeni bisey kesf ettik biz bugunn dun aksamdan belii bebeklerimin hareketlerini belli belirsiz hisediyordum neteen baktim ki uzanip muzik dinletin diyi actim bi hareketli parcaaa siz gorrrun boyle kipir kipir oldullar kumandayi karnimin ustune bi koydum sagdan bi tekme soldan bi tekme kumanda yere dustu:)))) aklinizda bulunsun sizde denersiniz belki
Hemde nasil ediyo valla dene cnm normlden daha gucluu hareket etti vallabende denerım en kısa surede ama benımkı cok guclu degıl henuz dusuremez :) ama belkı hareket eder
Evet cnm galiba sensin h.g aramizaaa Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin...En yeni ben miyim acaba
Sağ ol cnm inş hayırlısıyla ve sağlıkla geçer günler sen kaç haftalıksın acaba?Evet cnm galiba sensin h.g aramizaaa Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Bi arkadas daha varmis cnm 3 haftalik odaaa ikinizede hayirli ugurlu olsun cnm
Ben 20+3 gunlugum cnmmSağ ol cnm inş hayırlısıyla ve sağlıkla geçer günler sen kaç haftalıksın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?