Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah ne güzel kavuşmanıza az kaldı

Bugün kontrolum çok iyi geçti oğlum 293 gram olmus çok hareketliydi maşallah ya bu arada doktor,şeker yüklemesi yaptirmalisin sağlık bakanlığı da onayliyor falan dedi uzun uzun anlattı.Bi yandan da yukleme yapmanin bebege olan risklerini de söyledi.Ama ben hiç yaptırmama kararı aldım.Ablam 3 cocugunda da yukleme yaptirmamis maşallah 3 ü de sağlıklı oldular

canim ozellikle ailende seker hastaligi varsa yaptirmani oneririm benim asi yaptirdiigm saglik ocaginda istersen yaptirmayabilirsin ama ailende var kesinlikle yaptirmani oneririm dedi.. ornek falanda verdı o yuzden ben yaptıracagım

ya bırde ben 2 gun once tetanos asısı yaptırdım dun ıyıydım bugun atesım var bıraz bogazım acıyo sankı hasta olacak gtıbıyım acaba bu asıdan mı yoksa usuttum mu ? sızde boyle bırsey oldu mu

ay canım aklıma gelmıstın gercekten bebıs geldı dıye dusunduk ama allah kolay dogum nasıp etsın muhtemelen cok agırlasmıssındır :) son 10 gun hadı bakalım
Çok ağırlaşmadım da tabi hareketlerim baya kısıtlandı. İç karnım nasıl genişse göbeğim 6aylık hamile göbeği kadar :) 10 güncük kaldı, heyecan dorukta :)
MasaAllah cnm bi sıkintiniz olmasindaaaaa hicte girme hazirlik tabii Rabim sag salim kucagina almayi nasip etsin insaAllah bizlerede dua et dogumdaaa
Aklımdasınız canım dua da edeceğim inşallah :)

ya bırde ben 2 gun once tetanos asısı yaptırdım dun ıyıydım bugun atesım var bıraz bogazım acıyo sankı hasta olacak gtıbıyım acaba bu asıdan mı yoksa usuttum mu ? sızde boyle bırsey oldu mu
Canim usutmus olabilirsin bende geçen hafta aşı oldum ama bişey olmadı ayaklarımızı sıkı giyinelim,ben bu aralar hep patikliyim

Kizlarrr yeni bisey kesf ettik biz bugunn dun aksamdan belii bebeklerimin hareketlerini belli belirsiz hisediyordum neteen baktim ki uzanip muzik dinletin diyi actim bi hareketli parcaaa siz gorrrun boyle kipir kipir oldullar kumandayi karnimin ustune bi koydum sagdan bi tekme soldan bi tekme kumanda yere dustu:)))) aklinizda bulunsun sizde denersiniz belki

bende denerım en kısa surede ama benımkı cok guclu degıl henuz dusuremez :) ama belkı hareket eder

Evet cnm galiba sensin h.g aramizaaa Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Bi arkadas daha varmis cnm 3 haftalik odaaa ikinizede hayirli ugurlu olsun cnm
Sağ ol cnm inş hayırlısıyla ve sağlıkla geçer günler sen kaç haftalıksın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…