Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ay merakla bekliyorum o günleri :)
Hemen vakit gelsinde doktora gideyim istiyorum ya vakit gecmiyor

Karın ne zaman çıkmaya başlıyor bende kiloyu çok takanlardanım

Karın ne zaman çıkmaya başlıyor bende kiloyu çok takanlardanım
Vallahi benim karnım 4.5 aylıkken falan çıktı canım. 3.5 aylıkken falan gayet fittim Zaten ilk 4 ay 2 kilo falan aldım ama sonrasında daha hızlı alınıyor, bebekte büyüdüğü için. Göbekte çıkıyor haliyle Bende çok takıyorum ama yapıcak pek bir şey yok, illaki alınacak o kilolar. Önemli olan az almak

Dun benim herif diyo askim karnin buyumuss sana hamilelik cok yakismisdaha 5 haftalik diyorum daha tohum kadar bille degil diyom yok yok buyumus diyo

Dun ben gitm ya aslinda randevu gunum bugundu dun meraktan gitim hafif kahverengi lekelenmem var dedim yalandan halbuku yoktu ne yapimm merak ediyorum kuzumu
Kız doktora öyle yalan yanlış şeyler söyleme, o seni takip ediyor bak. Gerekmeyen testler vs ister. Bebişi de kendini de üzme. Çevrendekilere nazlan nazlanıcaksan

Dun benim herif diyo askim karnin buyumuss sana hamilelik cok yakismisdaha 5 haftalik diyorum daha tohum kadar bille degil diyom yok yok buyumus diyo
Ayy canım çok hevesli oluyorlar yaa. Benim eşimde göbeğin ne zaman çıkacak diyip duruyordu. Şimdi çıktı artık rahatça seviyo bebişi

hamilelik demek naz demek bence şuan. Bizim daha 2 3 haftamız var heralde o zamana kadar naz sonra gerçeklerle yüzleşeceğiz heralde bulantılar,baş dönmeleri falan :)
Kiz benim hamileliklerimde olmuyo gecen hamileligimde 4 aylikti halla tik yoktuu hic bi belirtim yoktu sadece limon aseriyodumm....:)) yani bende olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…