- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
6+2 de gittim en son herşey normal dedi kalp atışları için de 2 hafta sonra gel dedi canım Şubat'ın 10 unda gidicem inşallah duyarız :)Dün kese içinde bebeği ve kalp atışını duyduk sesini duymak için 10. haftayı bekliyorum sen naptın
Amin cnm insaAllahCok sagol canim inşallah hepimize cok kolay geçsin
Belirti sendede mi yokBenimde oyle cnmsanki adet olcm
Ay merakla bekliyorum o günleri :)
Bende 6+4 te gittiğimde 2 hafta demişti ama dayanamadım dün gittim 7+5 te :)6+2 de gittim en son herşey normal dedi kalp atışları için de 2 hafta sonra gel dedi canım Şubat'ın 10 unda gidicem inşallah duyarız :)
Yok kiz belirtii falan arada midem bulanmis gibi yapiyom ama yalandan naz yapiyom aklimcaBelirti sendede mi yok
Gunaydin hayatim...Gunaydinnnn sekerleer :)
Vallahi benim karnım 4.5 aylıkken falan çıktı canım. 3.5 aylıkken falan gayet fittimKarın ne zaman çıkmaya başlıyorbende kiloyu çok takanlardanım
Yok kiz belirtii falan arada midem bulanmis gibi yapiyom ama yalandan naz yapiyom aklimca
Dun ben gitm ya aslinda randevu gunum bugundu dun meraktan gitim hafif kahverengi lekelenmem var dedim yalandan halbuku yoktu ne yapimm merak ediyorum kuzumuAy merakla bekliyorum o günleri :)
Hemen vakit gelsinde doktora gideyim istiyorum ya vakit gecmiyor
Dun benim herif diyo askim karnin buyumuss sana hamilelik cok yakismisVallahi benim karnım 4.5 aylıkken falan çıktı canım. 3.5 aylıkken falan gayet fittimZaten ilk 4 ay 2 kilo falan aldım ama sonrasında daha hızlı alınıyor, bebekte büyüdüğü için. Göbekte çıkıyor haliyle Bende çok takıyorum ama yapıcak pek bir şey yok, illaki alınacak o kilolar. Önemli olan az almak
Kız doktora öyle yalan yanlış şeyler söyleme, o seni takip ediyor bak. Gerekmeyen testler vs ister. Bebişi de kendini de üzme. Çevrendekilere nazlan nazlanıcaksanDun ben gitm ya aslinda randevu gunum bugundu dun meraktan gitim hafif kahverengi lekelenmem var dedim yalandan halbuku yoktu ne yapimm merak ediyorum kuzumu
Ayy canım çok hevesli oluyorlar yaa. Benim eşimde göbeğin ne zaman çıkacak diyip duruyordu. Şimdi çıktı artık rahatça seviyo bebişiDun benim herif diyo askim karnin buyumuss sana hamilelik cok yakismisdaha 5 haftalik diyorum daha tohum kadar bille degil diyom yok yok buyumus diyo
Neyapim muaneden sonrada doktora dedimki belki ben yanlis gordum zaten varsada cok hafifti...Kız doktora öyle yalan yanlış şeyler söyleme, o seni takip ediyor bak. Gerekmeyen testler vs ister. Bebişi de kendini de üzme. Çevrendekilere nazlan nazlanıcaksan
Kiz benim hamileliklerimde olmuyo gecen hamileligimde 4 aylikti halla tik yoktuu hic bi belirtim yoktu sadece limon aseriyodumm....:)) yani bende olmayabilirhamilelik demek naz demek bence şuan. Bizim daha 2 3 haftamız var heralde o zamana kadar naz sonra gerçeklerle yüzleşeceğiz heralde bulantılar,baş dönmeleri falan :)
Canım sen daha önce düşük falan mı yaptın ?Kiz benim hamileliklerimde olmuyo gecen hamileligimde 4 aylikti halla tik yoktuu hic bi belirtim yoktu sadece limon aseriyodumm....:)) yani bende olmayabilir
Ben fazla panik yapıyorum ya şimdi giderim duymam falan iyice stres yaparımBende 6+4 te gittiğimde 2 hafta demişti ama dayanamadım dün gittim 7+5 te :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?