Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ask-I Zuleyha karnın cok cıktı mı bende hala dogru durust bısey yok :) kalca kemıgınden maksımum 10 cm ılerde olan bır cıkıntı var sadece :)

bu arada muzıgı denedım hıc kıpırdamadı bıle :) ama dun cok oynadı ılk defa bu kadar cok hıssettım babası da ılk defa hıssettı :)

Yok cnm benimde karnim cok yokk 62 le hamile kaldim 67 kiloyum belki senin kuzu muzik sevmiyodur:))

İyi canım bol tekmeli hareketli iştahlı geçiyor şu iştaha bi çözüm bulamadım senin nasıl gidiyor

valla benımkıde guclendı bu hafta arada hafıften canımı bıle yakıyo gibi :) yeme ıcme aynı ama 4. kılomu almıstım gecen hafta yuruyuse basladım belkı vermısımdır :)

benimkide kısa sürede tekme tokat havada ucar ınsallah :)

Çok şükür iyi canım atışlar sıklaşmaya başladı özellikle yemekten sonra uzaninca. Bizim bu iştah artışı ne olucak ya

Bende yemek yedıkten sonra hafıf kıpırdama baslıyo ozellıkle sekerlı bıseler tuketırsem :) bakalım su ayrıntılıyı da bıtırseydım rahat edıcem :) bebısım ne kadar oldu merak edıyorum

kızlar bırde ben gelecek hafta malum ayrıntılıya gırecegım 20+5 olmus olacak kilo ve boy gıbı seyler de soylenmıs olacak.. Ortalama kac olmalı sızce bu donemlerde 21, haftanın ıcınde bebeklerınız kac gr cm di. Aklımda ortalama bısey bulunsun en azında 400-500 gr cıvarı mı dusunmelıyım ?

Ben ayrıntılıya 21+5 te girdim canım boy 28 cm kilo 477 gr dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…