- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.421
Ayy ne güzel cinsiyet ne bebişin :)Ben 20+3 gunlugum cnmm
Iki kiiz cnm ikizlere hamileyim:)Ayy ne güzel cinsiyet ne bebişin :)
Ayyy saol cnm senindee...Anneler gününüz kutlu olsun
Ay canım çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına alırsın normal mi oldu?Iki kiiz cnm ikizlere hamileyim:)
Teşekkürler canım senindeAnneler gününüz kutlu olsun
Saol cnm benim evet o kadar tedavinin ve 5 senelik ozlemin ardindan Rabiminde izniyle kendiliginden geldi miniklerimmmmm.....Ay canım çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına alırsın normal mi oldu?
Yok cnm benimde karnim cok yokk 62 le hamile kaldim 67 kiloyum belki senin kuzu muzik sevmiyodur:))Ask-I Zuleyha karnın cok cıktı mı bende hala dogru durust bısey yok :) kalca kemıgınden maksımum 10 cm ılerde olan bır cıkıntı var sadece :)
bu arada muzıgı denedım hıc kıpırdamadı bıle :) ama dun cok oynadı ılk defa bu kadar cok hıssettım babası da ılk defa hıssettı :)
İyi canım bol tekmeli hareketli iştahlı geçiyor şu iştaha bi çözüm bulamadım senin nasıl gidiyorKızlar nasılsınız nasıl gecıyor hamılelık :)
İyi canım bol tekmeli hareketli iştahlı geçiyor şu iştaha bi çözüm bulamadım senin nasıl gidiyor
Çok şükür iyi canım atışlar sıklaşmaya başladı özellikle yemekten sonra uzaninca. Bizim bu iştah artışı ne olucak yaKızlar nasılsınız nasıl gecıyor hamılelık :)
Sorma canım hem hamilelik hem sigara bırakmak bende acayip iştah yaptı burası çok sıcak yürüyüş de yapamıyorumÇok şükür iyi canım atışlar sıklaşmaya başladı özellikle yemekten sonra uzaninca. Bizim bu iştah artışı ne olucak ya
Çok şükür iyi canım atışlar sıklaşmaya başladı özellikle yemekten sonra uzaninca. Bizim bu iştah artışı ne olucak ya
Ben ayrıntılıya 21+5 te girdim canım boy 28 cm kilo 477 gr dıkızlar bırde ben gelecek hafta malum ayrıntılıya gırecegım 20+5 olmus olacak kilo ve boy gıbı seyler de soylenmıs olacak.. Ortalama kac olmalı sızce bu donemlerde 21, haftanın ıcınde bebeklerınız kac gr cm di. Aklımda ortalama bısey bulunsun en azında 400-500 gr cıvarı mı dusunmelıyım ?
o zaman benım yaklasık 350-400 gr beklemem lazım sanırım ortalama diğer sayfalarda dolaştım bıraz ortalama o cıvarda sanırımBen ayrıntılıya 21+5 te girdim canım boy 28 cm kilo 477 gr dı
Senin o gün kaç oluyor haftano zaman benım yaklasık 350-400 gr beklemem lazım sanırım ortalama diğer sayfalarda dolaştım bıraz ortalama o cıvarda sanırım
Senin o gün kaç oluyor haftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?