- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.441
Doğum cızgısı ne ki ?
ayrıca kızlar 2 adet sorum olacak. bende bugunlerde mıde yanması oluyor ıc organlarımdan hafıf acı hıssı var sankı acaba rahım buyudugunden falan mı oluyor sızde var mı boyle bır durum?
dıgerı ıse asırı tembellestım koltuktan kalkıp battanıye almaya gidemıyorum tuvalete gıdemıyorum az kalkmam gerekse erteledıkce ertelıyorum.. acaba hamılelıkten mı yoksa ben gercekten tembellestım mı ?
Açlık ve tokluk 100 tlMerhaba kızlar özel hastanede şeker yüklemesi yaptıran var mı acaba ne kadar odediniz test ücreti olarak merak ettim
Teşekkür ederim canım kendi hastanem fiyat konusunda bilgi vermedi ondan sordum en azından fikrim olmuş olduAçlık ve tokluk 100 tl
Açlık ve tokluk 100 tl
Teşekkür ederim canım kendi hastanem fiyat konusunda bilgi vermedi ondan sordum en azından fikrim olmuş oldu
Benim bu haftasonu 6. Ay biticek canım ama karnım neredeyse yok gibi bende artık büyüsün istiyorum iç karnım baya geniş heralde :)) inşallah ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersinkızlar karınlarınız buyudu mu ne alemdesınız :) ben yarın ayrıntılıya gıdıyorum gorecegım bebısı ınsallah bol bol cıkolata yerım artık :)
Benim bu haftasonu 6. Ay biticek canım ama karnım neredeyse yok gibi bende artık büyüsün istiyorum iç karnım baya geniş heralde :)) inşallah ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersin
Rica ederim canım haklısın banada bilgi vermemişlerdi telde ancak yaptırmaya gidince öğrendim bu arada o glikozdan içmedim önce aç kan verdim sonra çikolatalı bisküvi ve meyve suyu içtim ayni ölçüye denk geliyormuş doktorum öyle önerdiTeşekkür ederim canım kendi hastanem fiyat konusunda bilgi vermedi ondan sordum en azından fikrim olmuş oldu
Bana göre büyüdü de bazıları hala ayy kilo mu aldın diyor bebek çok net belli değil sanırım 1 ay içinde olur 6 ay doldukızlar karınlarınız buyudu mu ne alemdesınız :) ben yarın ayrıntılıya gıdıyorum gorecegım bebısı ınsallah bol bol cıkolata yerım artık :)
21+5 te yaptırdımKızlar yaa bır sorum daha olacak sız ayrıntılıyı ne zaman yaptırdınız benım bugun randevum var gıdıyorum fakat bıraz uzak dıye belkı yakındkaı bır yere aldırabılırım dıye aradım zamanım az oldugu ıcın bana 22 haftadan once yapmıyoruz dedıler bende acaba cok mu erken gıdıyorum dıye dusundum cunku bugun 20+5 teyım
Canim nasıl geçti hayırlı haberler insallahKızlar yaa bır sorum daha olacak sız ayrıntılıyı ne zaman yaptırdınız benım bugun randevum var gıdıyorum fakat bıraz uzak dıye belkı yakındkaı bır yere aldırabılırım dıye aradım zamanım az oldugu ıcın bana 22 haftadan once yapmıyoruz dedıler bende acaba cok mu erken gıdıyorum dıye dusundum cunku bugun 20+5 teyım
Bende şerbetli suyu içmek istemiyorum söyleyeyim doktoruma o zaman canım bende meyve suyu falan içeyim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım :)Rica ederim canım haklısın banada bilgi vermemişlerdi telde ancak yaptırmaya gidince öğrendim bu arada o glikozdan içmedim önce aç kan verdim sonra çikolatalı bisküvi ve meyve suyu içtim ayni ölçüye denk geliyormuş doktorum öyle önerdi
Ben 19+5 te gittim canım doktorum o zamana randevu vermiştiKızlar yaa bır sorum daha olacak sız ayrıntılıyı ne zaman yaptırdınız benım bugun randevum var gıdıyorum fakat bıraz uzak dıye belkı yakındkaı bır yere aldırabılırım dıye aradım zamanım az oldugu ıcın bana 22 haftadan once yapmıyoruz dedıler bende acaba cok mu erken gıdıyorum dıye dusundum cunku bugun 20+5 teyım
Benim yakinimda da var valla baya büyük karınları bende heyecanla çıkmasını bekliyorum artık biraz daha çıksın da belli olsun istiyorum :))insallah canım yaa bende biraz çıktı gibi..hala bol giyince belli olmuyor ama diğerlerinde göbekli olarak adlandırılabilirimama hala çok olduğu söylenemez internetten bakıyorum benim haftamda bayağı büyükler
Canim nasıl geçti hayırlı haberler insallah
Benim yakinimda da var valla baya büyük karınları bende heyecanla çıkmasını bekliyorum artık biraz daha çıksın da belli olsun istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?