Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Doğum cızgısı ne ki ?

ayrıca kızlar 2 adet sorum olacak. bende bugunlerde mıde yanması oluyor ıc organlarımdan hafıf acı hıssı var sankı acaba rahım buyudugunden falan mı oluyor sızde var mı boyle bır durum?

dıgerı ıse asırı tembellestım koltuktan kalkıp battanıye almaya gidemıyorum tuvalete gıdemıyorum az kalkmam gerekse erteledıkce ertelıyorum.. acaba hamılelıkten mı yoksa ben gercekten tembellestım mı ?

Göbek deliğinin ortasından göğüs altına kadar olabiliyor bende henüz kısa aslında o çizgi hepimizde varmış belli olmuyormuş hamilelikte hormonlarla beraber belli oluyor esmerlerde daha sık görülüyor
Tembellik halsizlik olabilir b vitamini eksiktir belki benim öyle olmuştu dr b vitamini verdi daha iyiyim

Merhaba kızlar özel hastanede şeker yüklemesi yaptıran var mı acaba ne kadar odediniz test ücreti olarak merak ettim

kızlar karınlarınız buyudu mu ne alemdesınız :) ben yarın ayrıntılıya gıdıyorum gorecegım bebısı ınsallah bol bol cıkolata yerım artık :)
Benim bu haftasonu 6. Ay biticek canım ama karnım neredeyse yok gibi bende artık büyüsün istiyorum iç karnım baya geniş heralde :)) inşallah ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersin

Benim bu haftasonu 6. Ay biticek canım ama karnım neredeyse yok gibi bende artık büyüsün istiyorum iç karnım baya geniş heralde :)) inşallah ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönersin

insallah canım yaa bende biraz çıktı gibi..hala bol giyince belli olmuyor ama diğerlerinde göbekli olarak adlandırılabilirim ama hala çok olduğu söylenemez internetten bakıyorum benim haftamda bayağı büyükler

Teşekkür ederim canım kendi hastanem fiyat konusunda bilgi vermedi ondan sordum en azından fikrim olmuş oldu
Rica ederim canım haklısın banada bilgi vermemişlerdi telde ancak yaptırmaya gidince öğrendim bu arada o glikozdan içmedim önce aç kan verdim sonra çikolatalı bisküvi ve meyve suyu içtim ayni ölçüye denk geliyormuş doktorum öyle önerdi

kızlar karınlarınız buyudu mu ne alemdesınız :) ben yarın ayrıntılıya gıdıyorum gorecegım bebısı ınsallah bol bol cıkolata yerım artık :)
Bana göre büyüdü de bazıları hala ayy kilo mu aldın diyor bebek çok net belli değil sanırım 1 ay içinde olur 6 ay doldu

Kızlar yaa bır sorum daha olacak sız ayrıntılıyı ne zaman yaptırdınız benım bugun randevum var gıdıyorum fakat bıraz uzak dıye belkı yakındkaı bır yere aldırabılırım dıye aradım zamanım az oldugu ıcın bana 22 haftadan once yapmıyoruz dedıler bende acaba cok mu erken gıdıyorum dıye dusundum cunku bugun 20+5 teyım

21+5 te yaptırdım

Canim nasıl geçti hayırlı haberler insallah

Bende şerbetli suyu içmek istemiyorum söyleyeyim doktoruma o zaman canım bende meyve suyu falan içeyim teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım :)

Ben 19+5 te gittim canım doktorum o zamana randevu vermişti

Benim yakinimda da var valla baya büyük karınları bende heyecanla çıkmasını bekliyorum artık biraz daha çıksın da belli olsun istiyorum :))

Canim nasıl geçti hayırlı haberler insallah

canım ıyı gectı bu arada erkekmiş diger doktor kafamı karıstırmıs bos yere... Herseyı yıı cıktı sadece 360 gr 2 gun gerı cıktı 20+3 gozukuyordu ama boyu 25 cm olmus gunune gore 2 3 gun ılerdeymıs :) benım ılerde tansıyonum cıkabılırmıs ama bebegım saglıklı hıcbır sıkıntısı yok yarım damak ayrıca yok :) benım aılemde vardı 2 kardesımde...

Benim yakinimda da var valla baya büyük karınları bende heyecanla çıkmasını bekliyorum artık biraz daha çıksın da belli olsun istiyorum :))

bendede mıde cıktı acaba cok mu yedım yoksa rahım bayagı yukseldı mı anlayaıyorum sadece ılk defa bır kac gun once bebegı resmen gobegımın yukarısında hıssettım nereye gıdıyordu hala merak edıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…