Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Maşallah canım ya çok sevindim bende bugün randevu almak için gidicem.Allahım hayirlisiyla kucağımıza almayı da nasip etsin.Amin

Maşallah canım ya çok sevindim bende bugün randevu almak için gidicem.Allahım hayirlisiyla kucağımıza almayı da nasip etsin.Amin

insallah canım hersey guzel gecer :) senınkı gosterır yuzunu umarım benımkı hem arkasını dondu hemde arkada bıle kapattı elıyle o kadar rahatsız ettık yok ne dondu ne elını cektı :)

esımde diyor heralde cok cırkın utanıyo gostermıyo :)

Benim inatçı oğlum da göstermedi yüzünü iki defa girmeme rağmen.. tabiki intikamımı alacağım ısırarak

Benim ayrintili ultrason randevusu da salı ya aldık bakalım bizim yaramaz ne yapıyor ..Kızlar bu arada 20 lik dişim çok ağrıyor, kanal tedavi olmam gerekiyor önce kadın doğuma mi gidip kagit almam gerekiyor yoksa direk diş doktoruna mi gitmem gerekiyor? Bilginiz var mı ya 2 gündür sancı çekiyorum.

Merhaba kizlar belki bende yeni hamileyim adetike 2 hafta kala test yaptim pozitif cijti sonra yine yaptim inanamadin cok silik ikinci cizgi ama yinede inanamiyordum cok erken diye simdi adetime hala 5 gun var test yaptim.negatof cikiyor ne olabilir acabaa simdi hamilemiyim deilmiyikmm

Canim kan testi yaptirsana bazen evde gebelik testleri hata verebiliyor.Hakkında hayırlısı olsun..

kızlar sımdı farkettım olçumlerde bdp 2 gun ıleri hc 5 gun geri anlayamadım sızınkıler nasıldı bu kadar fark normal mi acaba

Yumurtaliklarimda cok agri vardi o yuzden

Canim kan testi yaptirsana bazen evde gebelik testleri hata verebiliyor.Hakkında hayırlısı olsun..
Yok burda kan testi yapacak biryer yasadigim yerde. O yuzden yapamadim ama zaten simdikiler negatizf cikiyor kafayi yiyicem niye pozitif ti simdi negatif cikiyor adetime 3 gun var heralde dustu tutunmadi olabilirmi oyle birsey

Yok burda kan testi yapacak biryer yasadigim yerde. O yuzden yapamadim ama zaten simdikiler negatizf cikiyor kafayi yiyicem niye pozitif ti simdi negatif cikiyor adetime 3 gun var heralde dustu tutunmadi olabilirmi oyle birsey

canım son 3 gun bekle oncelıkle ama dedıgım gıbı o donem yumurtlama donemın oldugu ıcın hamıle kalmıs bıle olsan beta ıdrar testınde gorulecek kadar yukselmez kanda yavas yavas yukselır..

ınsallah hamılesındır ; ıdrarda sureklı test yapma boyle moralın bozulur stres yaparsın bekle adetın gecsın kanda baktır kesın sonucu gor..

Kizlar tekmelerdenn yatamiyorummm bi sagdan bi soldannnnnn
masallah ne guzel ıste oynasıp dursunlar icerde ben uyurken hıcbırsey hıssetmıyorum ısterse ıcerde yesın benı :) bıde benımkı daha kucuk bakalım 2 haftaya senın gıbı dıyebılecekmıyım :)

kızlar ayrıca bende odem olusmaya basladı ellerım falan sıstı bana muhtemelen oturarak calıstıgım ıcın oldugunu soyledıler ama doktorda tansıyonumun cıkma ıhtımalı oldugunu soylemıstı sımdı korktum bı an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…