- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.461
Maşallah canım ya çok sevindim bende bugün randevu almak için gidicem.Allahım hayirlisiyla kucağımıza almayı da nasip etsin.Amincanım ıyı gectı bu arada erkekmiş diger doktor kafamı karıstırmıs bos yere... Herseyı yıı cıktı sadece 360 gr 2 gun gerı cıktı 20+3 gozukuyordu ama boyu 25 cm olmus gunune gore 2 3 gun ılerdeymıs :) benım ılerde tansıyonum cıkabılırmıs ama bebegım saglıklı hıcbır sıkıntısı yok yarım damak ayrıca yok :) benım aılemde vardı 2 kardesımde...
Maşallah canım ya çok sevindim bende bugün randevu almak için gidicem.Allahım hayirlisiyla kucağımıza almayı da nasip etsin.Amin
☺insallah canım hersey guzel gecer :) senınkı gosterır yuzunu umarım benımkı hem arkasını dondu hemde arkada bıle kapattı elıyle o kadar rahatsız ettık yok ne dondu ne elını cektı :)
esımde diyor heralde cok cırkın utanıyo gostermıyo :)
Benim inatçı oğlum da göstermedi yüzünü iki defa girmeme rağmen.. tabiki intikamımı alacağım ısırarakinsallah canım hersey guzel gecer :) senınkı gosterır yuzunu umarım benımkı hem arkasını dondu hemde arkada bıle kapattı elıyle o kadar rahatsız ettık yok ne dondu ne elını cektı :)
esımde diyor heralde cok cırkın utanıyo gostermıyo :)
Benim inatçı oğlum da göstermedi yüzünü iki defa girmeme rağmen.. tabiki intikamımı alacağım ısırarak
Aynen uğraşırken benim canım yandıtam popoya vurmalık :) o kadar ugrastı doktor omzunu o kadar rahatsız ettı yok cekmedı kolunu sankı nazar degdırcez hemen :)
Canim kan testi yaptirsana bazen evde gebelik testleri hata verebiliyor.Hakkında hayırlısı olsun..Merhaba kizlar belki bende yeni hamileyim adetike 2 hafta kala test yaptim pozitif cijti sonra yine yaptim inanamadin cok silik ikinci cizgi ama yinede inanamiyordum cok erken diye simdi adetime hala 5 gun var test yaptim.negatof cikiyor ne olabilir acabaa simdi hamilemiyim deilmiyikmm
canım 2 hafta oncesı yumurtlama donemı olmalı adet gecıkmeden yapma testKan testi yok burda yapamiyorum bi adetim gecsin yine yapicam
+/- 2 haftaya kadar normalmiş canımkızlar sımdı farkettım olçumlerde bdp 2 gun ıleri hc 5 gun geri anlayamadım sızınkıler nasıldı bu kadar fark normal mi acaba
Cok cok heycanliyim su 3 gun gecmiyor ... bazende heralde hamile kaldim sonra tutunamadi dustu diye dusunuyorum olabilirmicanım 2 hafta oncesı yumurtlama donemı olmalı adet gecıkmeden yapma test
canım 2 hafta oncesı yumurtlama donemı olmalı adet gecıkmeden yapma test
Yumurtaliklarim.cok sidetli agri bide bas donmesi vardi evdede bi test vardi yaptim pozitif cikti inanmadim yine yaptim oda silim 2 cizgi simdikiler negatif Allah bilir isini Allahim insallah hamile yiz epimizzz....
Yok burda kan testi yapacak biryer yasadigim yerde. O yuzden yapamadim ama zaten simdikiler negatizf cikiyor kafayi yiyicem niye pozitif ti simdi negatif cikiyor adetime 3 gun var heralde dustu tutunmadi olabilirmi oyle birseyCanim kan testi yaptirsana bazen evde gebelik testleri hata verebiliyor.Hakkında hayırlısı olsun..
Yok burda kan testi yapacak biryer yasadigim yerde. O yuzden yapamadim ama zaten simdikiler negatizf cikiyor kafayi yiyicem niye pozitif ti simdi negatif cikiyor adetime 3 gun var heralde dustu tutunmadi olabilirmi oyle birsey
masallah ne guzel ıste oynasıp dursunlar icerdeKizlar tekmelerdenn yatamiyorummm bi sagdan bi soldannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?