Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bende ödem 18. haftadan beri var canım tuz yemiyorum bol su içiyorum ona rağmen var

masallah ne guzel ıste oynasıp dursunlar icerde ben uyurken hıcbırsey hıssetmıyorum ısterse ıcerde yesın benı :) bıde benımkı daha kucuk bakalım 2 haftaya senın gıbı dıyebılecekmıyım :)
Ayyy cnmmm vallahi geceleri uykudan uyaniriyommm ama cok guzel bi duyguu Rabim isteyen herkese nasip etsin insaAllah

Bende ödem 18. haftadan beri var canım tuz yemiyorum bol su içiyorum ona rağmen var

bende bundan sonra ara ara uzanacagım ısteyken ayaklarımı yukarda tutmayı planlıyorum.. ilk defa bugun farkettım korkuttular benı... suyu cok ıcerım normalde ama sanırım ayaklarım sureklı sarkık ellerımde bıle sıslık var yuzugum bol gelıyordu sımdı dar bıle sayılır..

tehlıkelı olmasında baska bırsey ıstemıyorum

Yok canım tehlikesi ancak idrarda protein pozitif olursa oluyor sıcaklarda yapıyor

B

Hamilelikte bendede vardi istersen bi tiroitlerini baktir benim tsh yuksek cikmisti
Önce ne zaman yumurtlama olur nr zaman döllenme olur test ne zaman yapılır öğren sonra bana akıl verirsin ödem konusunda. Daha önce hamilelik geçirmiş birinin böyle saçma sorular sorması komik ilişkiden 1 gün sonra yap testi oldu olacak ülkenin en ücra köylerinde bile kan testi yapılıyor sağlık ocağı var kiminle dalga geçiyorsun
Kızlar bu hesap sahte muhattap olmayın ya erkektir ya canı sıkılan ergen

Heryere farklı bilgi yazmış zaten birinde 5 gün var birinde 3 gün var birinde Ramazan'ın ilk günü yani yarın batı vs

Eklentiler

• IMG_3548.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3549.webp
    19 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3550.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 32
Ya sana Allah akil versin be koylu deilim ben Kosova liyim burda her sey var canim ama cok pahali 100 milyon yani 40 euro kan testi yapmak o yuzden yapmadim hem ben ikincisine hamile kalmaya calisiyorum 5 yasinda bir oğlum var sana inandirmak zorunda deilim sen hamilelikte kafayi da yemişsin heralde iyligin icin tsh ni baktir dedim seni ne sordum ne kotuledim ne fesat dusunceli insanlar var yaa... hem iliskiden sonra test yapmadim iyi oku anla adetime 2 hafta vardi karnimda agri vardi o yuzden yaptim pozitif cikti ilk hamileligimdede aynisi olmustu danismak istedim ama sen yazma bidaha gerek yok. Teşekur ederim

Heryere farklı bilgi yazmış zaten birinde 5 gün var birinde 3 gün var birinde Ramazan'ın ilk günü yani yarın batı vs
Hahaha simdi 1 gun kaldi yarin yada pazar adet olmam gerek okadar da detayli olmayin cnm baska isim yok size yalandanmi hamile oldugumu soyleyicem adetime 5 gub kala test yaptim negatif cikti simdide 3 gun var adetime dedim dun onu yazdim simdide 2 gun var diyorum yarinmi pazarmi adet olmam gerek diyorum aciklayici oldumuu...

Çocuk doğurmuşsun da adetten 2 hafta önce hamilelik olmayacağını öğrenememişsin yumurtlama tarihi nedir bilmiyorsun adet geçmeden beta hcg yükselmez öğren!! Bulunduğum yerde test yapılmıyor demişsin şimdi pahalı diye laf değiştiriyorsun paran yoksa bizde sana burada sanaldan test yapacak halimiz yok
Ayrıca tsh ile ödemin ilgisi yok cahilliğinle yanlış bilgiler verme

Ben Tutamıyorum canım açlığa dayaniksizim halsiz oluyorum.inşallah sonrasında tutucam. Sen tutuyor msn?

evet canım ınsallah bır sorun olmazsa oyle planlıyorum bebege kotu etkı etmesın dıye sut meyve yumurta ne varsa yedım aksam :) onumuzdekı hafta doktora gıdecegım eger kılosu gerı kalırsa bırakırım sonra tutarım.. hem en azından denemıs olurum etkilemez ınsallah..

Hayırlı ramazanlar canım doktorum bana izin vermedi malesef bu sene tutamayacağım sen tutuyor musun?

canım ben onumuzdekı hafta gıdecegım o zaman sorarım doktora sımdılık basladım etkılenmesın dıye herseyıde yedım ama eger gun ıcınde sorun yasarsam tutmam artık onumuzdekı hafta bakalım doktorum ne dıcek...

Yinede dikkatli ol kendini çok yorma tansiyonun vs düşmesin Allah kabul etsin etkilemez inşallah

İnşallah canım.Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…