- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.501
tabı ıkı tane olunca dert fazla :) doktorun bı sorun yok demıs ya bence takma kafana bende odemı taktım kafama evhamlıyım.. hemde kocaman olmuslar masallah.. boyları nasıl ?Bende oruc tutamiyorum kizlar dr yasak dedi bide hergun aspirin kullanmam gerek haftayada ayrintili ultrasyonum varr kizlar sizin bebeisler ayrintilida nett bellimiydi bide benim ikizlerden biri 21 haftalik 360 gr biri 22 haftalik 420 gr dr normal olur dedi ikizler arasindaa farkk ama yinede kafama taktim ben
Ayy cnm valla boylarini hic sormadimm insaAllah etkilenmemistir cnm oructann en azindan borc kalmazz ustune benim dr izin vermedi...tabı ıkı tane olunca dert fazla :) doktorun bı sorun yok demıs ya bence takma kafana bende odemı taktım kafama evhamlıyım.. hemde kocaman olmuslar masallah.. boyları nasıl ?
benım bebegımde 360 gr dı en son bu hafta tekrar gıdecegım bakalım kac oldu oruc etkıledımı..
Ikiz gebelik riskli dedi benim doktor da izin vermedi canim hem de gelişim zamanlari dedi bende tutmadim napimAyy cnm valla boylarini hic sormadimm insaAllah etkilenmemistir cnm oructann en azindan borc kalmazz ustune benim dr izin vermedi...
Allahda biliyo ya cnm insaAllah sonra nasip olursa tutariz cnmmIkiz gebelik riskli dedi benim doktor da izin vermedi canim hem de gelişim zamanlari dedi bende tutmadim napim
Sanki beni tarif etmissin canimyaa kızlar benım karnım hıc yok gıbı gelıyor bana az bı cıkıntı var o kadar rahmımı hıssedıyorum gobegımde 2 3 cm yukarda olmasına ragmen arada gozume cok batıyordu cok cıktı dıye sımdıde yok gıbı gelıyor bu hamılelık benı yedı bıtırdı valla acayıp evhamlı oldum.
Bırde dun aksam o kadar rahatsız etmeme ragmen oglum kıpırdamadı acayıp korktum uydum uyandım falan derken zorla hareket etmeye basladı valla herseye takılıyorum. bırkacgun oncede durmuyor yerınde dıyordum
kısacası herseye takılıyorum
Sanki beni tarif etmissin canimşimdi bebislere vurun annem diyorum sessizlikleri daha kötü napiyim
Valla hic mizmizlanmam yeterki hareket etsin kuzular :)vallahı oyle dun gece hıc durmadı sureklı vurup durdu agzımı acıp tek kelıme etmedım halada devam edıyor :) 2 gun once yasadıgım korkudan sonra hayatta bısey demem
Endişe etme canım benimde öyleydi yüzüğümü uyandıktan 1-2 saat sonra takabiliyordum şu an günün hiçbir saati takamıyorum şişlik önemli değil hamilelerin çoğunda olur önemli olan idrarda protein olmaması ve tansiyonun yüksek olmaması dedi doktorum çünkü bu iki durum şişlik yapabiliyormuşkızlar bende ozellılle sabahları cok sısme oluyor aksama dogru gecıyor acaba endıselenmelı mıyım ? sabahları yuzuk gırmıyor parmagıma ama aksamları normal halıne donuyor sankı her sabah bıraz daha fazla oluyor gıbı .. işim de su sıralar yogun oldugu ıcın doktora henuz gıdemedım ama bu hafta ıcınde gıdecegım ınsallah
Endişe etme canım benimde öyleydi yüzüğümü uyandıktan 1-2 saat sonra takabiliyordum şu an günün hiçbir saati takamıyorum şişlik önemli değil hamilelerin çoğunda olur önemli olan idrarda protein olmaması ve tansiyonun yüksek olmaması dedi doktorum çünkü bu iki durum şişlik yapabiliyormuş
Boşver çevreyi 20. haftada başlıyor ki gayet normal havalarda sıcak çünkü.en son tansıyonumda bır sıkıntı yoktu ama degıstı mı bılemıyorum ama ıdrarda proteın cıkısı yoktu yıne doktora gıdınce soracagım ... cevremdekı herkes cok erken basladın sısmeye kesın tansıyon var falan dıyorlar anlamadım bende...
Boşver çevreyi 20. haftada başlıyor ki gayet normal havalarda sıcak çünkü.
Evet açlık çok fazla oluyor 27. haftamdayım 10 kilo aldım bile her acıktığımda yemememe rağmencok sagol canım yaa valla doktora gıdemedım bır turlu cok taktım bu yuzden.. Bu arada nasıl gıdıyor hamılelık .. Benım odemden baska sorunum yok sımdılık bırde ramazan bazen asırı acıkıyor gıbıyım :) ilk baslar cok daha kolaydı :)
Bende de 20li haftalarda olmaya başladı canim bide calisiyodum sürekli oturunca galiba asiri sisiyodum hala var tabi normal benim testler sürekli temiz şükür album filan da degil sisiyo sadece ayakkabı 1numara büyük aldım hatta korkma doktora söylekızlar bende ozellılle sabahları cok sısme oluyor aksama dogru gecıyor acaba endıselenmelı mıyım ? sabahları yuzuk gırmıyor parmagıma ama aksamları normal halıne donuyor sankı her sabah bıraz daha fazla oluyor gıbı .. işim de su sıralar yogun oldugu ıcın doktora henuz gıdemedım ama bu hafta ıcınde gıdecegım ınsallah
Bende de 20li haftalarda olmaya başladı canim bide calisiyodum sürekli oturunca galiba asiri sisiyodum hala var tabi normal benim testler sürekli temiz şükür album filan da degil sisiyo sadece ayakkabı 1numara büyük aldım hatta korkma doktora söyle
Bence bütün hamileler hayatında görmediği kiloları görüyorlar bazıları istisna olarak kilo veriyorlar o çok ilginç geliyor bana sonuçta adet olmuyorız vücut ödem topluyor illa ki artacakaynen gıdemedım bır turlu doktora o yuzden korktum zaten tahlıllerde bırsey cıkmamıstı ama tansıyona baktıracagım artık benım ayaklarda kocaman oldu eskı ayakkabılarımı gıyemıyorum allahtan 2 babet vardı acılıyorlar su an neredeyse 2 numara buyuduler gıbı :)
cok kıloda almamısım toplamda 5 olmusum acaba dıyorum hayatım boyunca hıc bu kıloya cıkmadıgım ıcın mı vucudum degıstı.. zaten normal kılom 55 cıvarıydı 58 ıle hamıle kaldım 63 oldum hayatımda ılk defa
Canım senin ikizdi demi yanlış hatırlamıyorsamBende de 20li haftalarda olmaya başladı canim bide calisiyodum sürekli oturunca galiba asiri sisiyodum hala var tabi normal benim testler sürekli temiz şükür album filan da degil sisiyo sadece ayakkabı 1numara büyük aldım hatta korkma doktora söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?