Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kızlar merhabalar hepınıze güzel anneler Beslenme konusunda sıkıntılarım var benım yumurta yıyemıyorum zaten hıc yıyemezdım bulantıdan kokusuna tahammul edemıyorm tabi birde süt var Siz neler yıyorsunuz neler iciyorsunuz

Et, süt, balık, yoğurt, peynir bunların hepsinden tüketmen gerekiyor eğer yumurta süt ve süt ürünleri tüketemiyorsan doktoruna söyle kalsiyum için ilaç yazsın sana. İlk 3 ay bunlar zeka gelişimi için cok önemli yanında da badem, ceviz falanda yemen lazım. Ayrıca demir ilacı ve folik asitte kullanıyor musun? Başlaman gerek.

Sadece süt içemiyorum süt ürünlerini bolca tuketıyorumm folık asit evet ama demir ilacı uc ay sonrasında veriliyormus tesekkur ederım :)

Sadece süt içemiyorum süt ürünlerini bolca tuketıyorumm folık asit evet ama demir ilacı uc ay sonrasında veriliyormus tesekkur ederım :)
canım ben de içemezdim bebek için içiyorum mecbur içine bal at ben de o şekilde içebiliyorum yoksa kokuyo geliyo dene istersen

Dun benim herif diyo askim karnin buyumuss sana hamilelik cok yakismisdaha 5 haftalik diyorum daha tohum kadar bille degil diyom yok yok buyumus diyo
Yaa sorma bu ilk zamanlar gaz ve kabızlık sorunu olunca biraz şişiyor alt karın benimki de diyor oyy yavrum büyüdü diye beni bi gülme alıyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…