- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
hic sorma ya.. oh ne guzel iste babasini hisediyodur senin minakinAyy canım çok hevesli oluyorlar yaa. Benim eşimde göbeğin ne zaman çıkacak diyip duruyordu. Şimdi çıktı artık rahatça seviyo bebişi
Evet cnm 4 aylik oglumun kalbi durdu.. kan pihtilasmasindan supheleniliyo simdi hergun bir igne ve coraspirin kulaniyorumCanım sen daha önce düşük falan mı yaptın ?
Anladım canım. Önlem alman çok iyi olmuş. İnşallah bu hamileliğin sorunsuz, güzel geçerEvet cnm 4 aylik oglumun kalbi durdu.. kan pihtilasmasindan supheleniliyo simdi hergun bir igne ve coraspirin kulaniyorum
Benim de bu sabah çok hafif başladı bulantılarım canım bugüne kadar hiç belirti yoktu ayrıca bende çok limon yiyorum ya tuzlayip tuzlayip yiyorum valla :))Evet cnm 4 aylik oglumun kalbi durdu.. kan pihtilasmasindan supheleniliyo simdi hergun bir igne ve coraspirin kulaniyorum
Amin cnm insaAllahAnladım canım. Önlem alman çok iyi olmuş. İnşallah bu hamileliğin sorunsuz, güzel geçer
DerinKizlar bebislerinize isim buldunuzmu benim kiz olursa Zelihanaz erkek olursa Murat koycam
Adiyla yasasin insaAllah
İnşallah canım benimAdiyla yasasin insaAllah
Bende cok seviyorum murat ismini bide muhammed Ensar Cok guzel isimlerİnşallah canım benimBu arada Murat eşimin ismi o yüzden çok severim, güzel isim
MasaAllh cok guzl isimlerKız olursa deniz erkek olursa toprak koyucaz ama iki isimli olsun istiyoruz daha 2. İsimleri bulamadık :)
Et, süt, balık, yoğurt, peynir bunların hepsinden tüketmen gerekiyor eğer yumurta süt ve süt ürünleri tüketemiyorsan doktoruna söyle kalsiyum için ilaç yazsın sana. İlk 3 ay bunlar zeka gelişimi için cok önemli yanında da badem, ceviz falanda yemen lazım. Ayrıca demir ilacı ve folik asitte kullanıyor musun? Başlaman gerek.Kızlar merhabalar hepınıze güzel annelerBeslenme konusunda sıkıntılarım var benım yumurta yıyemıyorum zaten hıc yıyemezdım bulantıdan kokusuna tahammul edemıyorm tabi birde süt var Siz neler yıyorsunuz neler iciyorsunuz
selam kızlar keseyi hcg değeriniz kaçken gördünüz acaba
Sadece süt içemiyorum süt ürünlerini bolca tuketıyorumm folık asit evet ama demir ilacı uc ay sonrasında veriliyormus tesekkur ederım :)Et, süt, balık, yoğurt, peynir bunların hepsinden tüketmen gerekiyor eğer yumurta süt ve süt ürünleri tüketemiyorsan doktoruna söyle kalsiyum için ilaç yazsın sana. İlk 3 ay bunlar zeka gelişimi için cok önemli yanında da badem, ceviz falanda yemen lazım. Ayrıca demir ilacı ve folik asitte kullanıyor musun? Başlaman gerek.
Kızlar merhabalar hepınıze güzel annelerBeslenme konusunda sıkıntılarım var benım yumurta yıyemıyorum zaten hıc yıyemezdım bulantıdan kokusuna tahammul edemıyorm tabi birde süt var Siz neler yıyorsunuz neler iciyorsunuz
canım ben de içemezdim bebek için içiyorum mecbur içine bal at ben de o şekilde içebiliyorum yoksa kokuyo geliyo dene istersenSadece süt içemiyorum süt ürünlerini bolca tuketıyorumm folık asit evet ama demir ilacı uc ay sonrasında veriliyormus tesekkur ederım :)
Yaa sorma bu ilk zamanlar gaz ve kabızlık sorunu olunca biraz şişiyor alt karın benimki de diyor oyy yavrum büyüdü diye beni bi gülme alıyor tabiiDun benim herif diyo askim karnin buyumuss sana hamilelik cok yakismisdaha 5 haftalik diyorum daha tohum kadar bille degil diyom yok yok buyumus diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?