Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bizde kız olursa ismini ben erkek olursa eşim koyacak çok sesliliği(dedeler ve büyükannelerin karışması) önlemek adına bu benim önerimdi :)) iki isimli olmasını bende istiyorum

Sadece süt içemiyorum süt ürünlerini bolca tuketıyorumm folık asit evet ama demir ilacı uc ay sonrasında veriliyormus tesekkur ederım :)
Allah allah ben demir ilacıyla folik asite hemen başladım ama. Hatta hamile kalmadan önce başlaman bile daha iyi olur dedi bir çok insan. Dr mu söyledi bunu? Belki değerlerin iyidir gerek görmemiştir dicem ama hamilelikten dolayı ister istemez değerlerin düşüyor ki.

Evet canım benımm vıtamın demir destegı uc aydan sonra dedı ıkı doktorda fakat 15 gundur suren kanamam var yarın sonuclarıma gore gerek gorulurse takvıye alcam

canım ben de içemezdim bebek için içiyorum mecbur içine bal at ben de o şekilde içebiliyorum yoksa kokuyo geliyo dene istersen
Tesekkur ederım canım benım onu da denedım maalesef gıtmıyor anca kakaolu ıcebılıyorum :) hic yoktan ıyıdır yıne de ne yapayım bulantı daha kotü ediyo benı bıde peynır nerdeyse bı kalıp yıyorum zaten hergunde yogurt ayran

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. ben henüz görmedim keseyi yeniyiz daha :) dra ne zaman gitmeliyim diye merak ettim
1 hafta beni delik deşik ettiler kan vermekten artıyo mu diye tam 5 haftalıkken git canım keseyi görürsün boşa gitmemiş olursun

Evet canım benımm vıtamın demir destegı uc aydan sonra dedı ıkı doktorda fakat 15 gundur suren kanamam var yarın sonuclarıma gore gerek gorulurse takvıye alcam
Bebek yerleşirken kanar derler ama seninki biraz uzun sürmüş niye ki ... İhmal etme

onlarda yeterli canım daha ne olsun sabah bulantısına peynir iyi gidiyo sadece peynir ekmek cay olsun birşey aramam ama öğrendiğim den beri yumurta haslıyorum hergun peynir zeytin güzel yiyorum yumurtayı zorla işte

Bebek yerleşirken kanar derler ama seninki biraz uzun sürmüş niye ki ... İhmal etme
Yok canım etmıyorum zaten her korktugumda solugu hastanede alıyoruz yanı bı on doktora gorunmusumdur bebısım hıc bı sekılde etkılenmedı cok sukur kalp atıslarını da duyduk ılac ıgne tedavısı goruyorum bebek dısında olan bı kanama tabı dusuk rıskım hala devam edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…