- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
He hee buyuduu yarin dogururuz:))))Yaa sorma bu ilk zamanlar gaz ve kabızlık sorunu olunca biraz şişiyor alt karın benimki de diyor oyy yavrum büyüdü diye beni bi gülme alıyor tabii
Bugun nasilsin kuzucugum :)Gunaydin hayatim...
Ilk sayfaya tablo yapmaya calisiyorum ama beceremiyorum isimlerimizi bebislerimizin cinsiyetlerini falan ama olmuuo catlicamm cnm yaBugun nasilsin kuzucugum :)
Allah allah ben demir ilacıyla folik asite hemen başladım ama. Hatta hamile kalmadan önce başlaman bile daha iyi olur dedi bir çok insan. Dr mu söyledi bunu? Belki değerlerin iyidir gerek görmemiştir dicem ama hamilelikten dolayı ister istemez değerlerin düşüyor ki.Sadece süt içemiyorum süt ürünlerini bolca tuketıyorumm folık asit evet ama demir ilacı uc ay sonrasında veriliyormus tesekkur ederım :)
KuzucugummmmYine en azindan hamile kalabiliyorum Ellbet Rabim kucagima almayida nasip Eder...senin adinada cok sevindim InsaAllah saglikla huzurla kucagina alirsin yavrunuu
Olmus bana gorunuyooIlk sayfaya tablo yapmaya calisiyorum ama beceremiyorum isimlerimizi bebislerimizin cinsiyetlerini falan ama olmuuo catlicamm cnm ya
Çok şükür kuzum önceki forumumuzda bat lar için tablo yapıyordun şimdi bebeklerimiz için çok şükür Allah bu mutluluğu yaşattı bizeIlk sayfaya tablo yapmaya calisiyorum ama beceremiyorum isimlerimizi bebislerimizin cinsiyetlerini falan ama olmuuo catlicamm cnm ya
Nasi olur kuzum bi bastan dene sadece tablo yapma yan yana yaz al altaKizlare iki isimden fazla sigdiramiyommm
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. ben henüz görmedim keseyi yeniyiz daha :) dra ne zaman gitmeliyim diye merak ettimBir gün önce 3422 di ertesi günü gördüm karından keseyi tam 5 haftalık tı canım
Evet canım benımm vıtamın demir destegı uc aydan sonra dedı ıkı doktorda fakat 15 gundur suren kanamam var yarın sonuclarıma gore gerek gorulurse takvıye alcamAllah allah ben demir ilacıyla folik asite hemen başladım ama. Hatta hamile kalmadan önce başlaman bile daha iyi olur dedi bir çok insan. Dr mu söyledi bunu? Belki değerlerin iyidir gerek görmemiştir dicem ama hamilelikten dolayı ister istemez değerlerin düşüyor ki.
Canım 1500 de vajınal muayenede 3500 ve üstüde normal ultrasondan goruluyormus doktor oyle soyledıselam kızlar keseyi hcg değeriniz kaçken gördünüz acaba
Tesekkur ederım canım benım onu da denedım maalesef gıtmıyor anca kakaolu ıcebılıyorum :) hic yoktan ıyıdır yıne de ne yapayım bulantı daha kotü ediyo benı bıde peynır nerdeyse bı kalıp yıyorum zaten hergunde yogurt ayrancanım ben de içemezdim bebek için içiyorum mecbur içine bal at ben de o şekilde içebiliyorum yoksa kokuyo geliyo dene istersen
1 hafta beni delik deşik ettiler kan vermekten artıyo mu diye tam 5 haftalıkken git canım keseyi görürsün boşa gitmemiş olursunteşekkür ederim canım cevap verdiğin için. ben henüz görmedim keseyi yeniyiz daha :) dra ne zaman gitmeliyim diye merak ettim
Bebek yerleşirken kanar derler ama seninki biraz uzun sürmüş niye ki ... İhmal etmeEvet canım benımm vıtamın demir destegı uc aydan sonra dedı ıkı doktorda fakat 15 gundur suren kanamam var yarın sonuclarıma gore gerek gorulurse takvıye alcam
onlarda yeterli canım daha ne olsun sabah bulantısına peynir iyi gidiyo sadece peynir ekmek cay olsun birşey aramam ama öğrendiğim den beri yumurta haslıyorum hergun peynir zeytin güzel yiyorum yumurtayı zorla işteTesekkur ederım canım benım onu da denedım maalesef gıtmıyor anca kakaolu ıcebılıyorum :) hic yoktan ıyıdır yıne de ne yapayım bulantı daha kotü ediyo benı bıde peynır nerdeyse bı kalıp yıyorum zaten hergunde yogurt ayran
Yok canım etmıyorum zaten her korktugumda solugu hastanede alıyoruz yanı bı on doktora gorunmusumdurBebek yerleşirken kanar derler ama seninki biraz uzun sürmüş niye ki ... İhmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?