Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

1 hafta beni delik deşik ettiler kan vermekten artıyo mu diye tam 5 haftalıkken git canım keseyi görürsün boşa gitmemiş olursun
aynen canım o yüzden. zaten damarım zor bulunuyor nedense şuan 2 kolumu da deştiler. peki 5. hafta başında mı gitsem :) meraklanıyorumda hemde korkulardan kurtulmak için

Anladım canım Allah şifa versin inşallah ikinizde etkilenmezsiniz bu durumdan

aynen canım o yüzden. zaten damarım zor bulunuyor nedense şuan 2 kolumu da deştiler. peki 5. hafta başında mı gitsem :) meraklanıyorumda hemde korkulardan kurtulmak için
Canımm bıraz sabredebılırsen 6.haftada git görüldü görülmedi kendıne bosuna hıc stres cıkarma rahat rahat gorur gelırsınız..

O

Amin insaAllah cnm Hosgeldin tatlim bizde 5 hafyaligiz ama henuz keseyi goremedim ben...
Canım bizde salı günü ilk kontrolümüze gittik, tam 5. Haftayı doldurmuştuk. Doktor zorla keseyi gördü Alttan bakmak istedi ama henüz erken olduğu için zamanla görünür diye baktırmak istemedim.

Hoşgeldin canım sütü bende içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum bi kase

Canımm bıraz sabredebılırsen 6.haftada git görüldü görülmedi kendıne bosuna hıc stres cıkarma rahat rahat gorur gelırsınız..
sanırım o kadar sabredemem arada sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum. ağrılarım olmasa belki rahatlarımda. keseyi görmeden rahatlayamıyorum :)

sanırım o kadar sabredemem arada sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum. ağrılarım olmasa belki rahatlarımda. keseyi görmeden rahatlayamıyorum :)
Ağrılardan endişe etmeyin bende o günlerden geçtim gece uyku uyuyamazdım adet sancısı gibi.. bebeğiniz yerleştiği için oluyor onlar çok normal benim çok azaldı son zamanlarda

Canım süt icemeyenlere bol bol yoğurt ve ayran tavsiye ediyormuş doktorlar

QUOTE="Ask-I Zuleyha, post: 49948552, member: 790080"]Amin cnm insaAllah yanlis duymadiysam 5mm dedi sanki[/QUOTE]
Anladım canım benimkide 6 mm çıktı bana sanki küçük gibi gelmişti ama demekki normalmiş

Çok pinpirikliyim ya , eşim kızıyo aslında beni de endişelendiriyorsun diye ama ne yapayım elimde değil.

Hoşgeldin canım sütü bende içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum bi kase
O da yeterli değil biliyor musun? Hamileyken kalsiyum ihtiyacını karşılamak için en az 2 küçük kasede yoğurt, 2 bardak süt içmek gerekiyor. Tabi başka besinlerden de karşılayabilirsin bu ihtiyacını.

Ağrılardan endişe etmeyin bende o günlerden geçtim gece uyku uyuyamazdım adet sancısı gibi.. bebeğiniz yerleştiği için oluyor onlar çok normal benim çok azaldı son zamanlarda
sağol canım ya rahatladım benim çünkü kasık batmasından daha şiddetli adet sancısı gibi herkes garipsiyor:) birde geç döllenmeyle hamile kaldığım için şuan kaç haftalık hesaplayamıyorum kese görünse anlaşılır herhalde:)

Bizde kız olursa ismini ben erkek olursa eşim koyacak çok sesliliği(dedeler ve büyükannelerin karışması) önlemek adına bu benim önerimdi :)) iki isimli olmasını bende istiyorum
Biz de öyle yapmayı düşünmüştük. kayinvalidemle konuşurken kız olursa deniz koymayı düşünüyorum dedim tesadüf o da kızı olsaymis deniz koyucakmis denk geldi yani iyi oldu ama eşim istemiyordu deniz ismini annen de çok istiyormuş diyince kabullendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…