- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
aynen canım o yüzden. zaten damarım zor bulunuyor nedense şuan 2 kolumu da deştiler. peki 5. hafta başında mı gitsem :) meraklanıyorumda hemde korkulardan kurtulmak için1 hafta beni delik deşik ettiler kan vermekten artıyo mu diye tam 5 haftalıkken git canım keseyi görürsün boşa gitmemiş olursun
Anladım canım Allah şifa versin inşallah ikinizde etkilenmezsiniz bu durumdanYok canım etmıyorum zaten her korktugumda solugu hastanede alıyoruz yanı bı on doktora gorunmusumdurbebısım hıc bı sekılde etkılenmedı cok sukur kalp atıslarını da duyduk ılac ıgne tedavısı goruyorum bebek dısında olan bı kanama tabı dusuk rıskım hala devam edıyor
Canımm bıraz sabredebılırsen 6.haftada git görüldü görülmedi kendıne bosuna hıc stres cıkarma rahat rahat gorur gelırsınız..aynen canım o yüzden. zaten damarım zor bulunuyor nedense şuan 2 kolumu da deştiler. peki 5. hafta başında mı gitsem :) meraklanıyorumda hemde korkulardan kurtulmak için
Amin canım tek temennimiz oAnladım canım Allah şifa versin inşallah ikinizde etkilenmezsiniz bu durumdan
Canım bizde salı günü ilk kontrolümüze gittik, tam 5. Haftayı doldurmuştuk. Doktor zorla keseyi gördü Alttan bakmak istedi ama henüz erken olduğu için zamanla görünür diye baktırmak istemedim.O
Amin insaAllah cnm Hosgeldin tatlim bizde 5 hafyaligiz ama henuz keseyi goremedim ben...
Bende dun gordum cnmmCanım bizde salı günü ilk kontrolümüze gittik, tam 5. Haftayı doldurmuştuk. Doktor zorla keseyi gördü Alttan bakmak istedi ama henüz erken olduğu için zamanla görünür diye baktırmak istemedim.
Hoşgeldin canım sütü bende içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum bi kaseKızlar merhabalar hepınıze güzel annelerBeslenme konusunda sıkıntılarım var benım yumurta yıyemıyorum zaten hıc yıyemezdım bulantıdan kokusuna tahammul edemıyorm tabi birde süt var Siz neler yıyorsunuz neler iciyorsunuz
Canım az öncekide silinmişOldu galibaa kizlar tam duzenlim bana bilgilerinizi verin
Gözünaydın inşallah kalp atışını, hareketlerini filan gördüğümüz duyduğumuz zamanlarda gelir. Kesen kaç mm çıktı?Bende dun gordum cnmm
Ben sildim cnm yapamiyorum of yaa deniyorum hallaCanım az öncekide silinmiş
Amin cnm insaAllah yanlis duymadiysam 5mm dedi sankiGözünaydın inşallah kalp atışını, hareketlerini filan gördüğümüz duyduğumuz zamanlarda gelir. Kesen kaç mm çıktı?
sanırım o kadar sabredemem arada sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum. ağrılarım olmasa belki rahatlarımda. keseyi görmeden rahatlayamıyorum :)Canımm bıraz sabredebılırsen 6.haftada git görüldü görülmedi kendıne bosuna hıc stres cıkarma rahat rahat gorur gelırsınız..
Ağrılardan endişe etmeyin bende o günlerden geçtim gece uyku uyuyamazdım adet sancısı gibi.. bebeğiniz yerleştiği için oluyor onlar çok normal benim çok azaldı son zamanlardasanırım o kadar sabredemem arada sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum. ağrılarım olmasa belki rahatlarımda. keseyi görmeden rahatlayamıyorum :)
Canım süt icemeyenlere bol bol yoğurt ve ayran tavsiye ediyormuş doktorlarKızlar merhabalar hepınıze güzel annelerBeslenme konusunda sıkıntılarım var benım yumurta yıyemıyorum zaten hıc yıyemezdım bulantıdan kokusuna tahammul edemıyorm tabi birde süt var Siz neler yıyorsunuz neler iciyorsunuz
Bitanem yazdin ama ben bi turlu beceremedim dur bakalim insaAllah yapacmKuzucugummmm
20_11_2016-son adet tarigi
Yas 22
Dogum 27_08_2017
Cinsiyet belli degil
İkinci beybim
O da yeterli değil biliyor musun? Hamileyken kalsiyum ihtiyacını karşılamak için en az 2 küçük kasede yoğurt, 2 bardak süt içmek gerekiyor. Tabi başka besinlerden de karşılayabilirsin bu ihtiyacını.Hoşgeldin canım sütü bende içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum bi kase
sağol canım ya rahatladım benim çünkü kasık batmasından daha şiddetli adet sancısı gibi herkes garipsiyor:) birde geç döllenmeyle hamile kaldığım için şuan kaç haftalık hesaplayamıyorum kese görünse anlaşılır herhalde:)Ağrılardan endişe etmeyin bende o günlerden geçtim gece uyku uyuyamazdım adet sancısı gibi.. bebeğiniz yerleştiği için oluyor onlar çok normal benim çok azaldı son zamanlarda
Biz de öyle yapmayı düşünmüştük. kayinvalidemle konuşurken kız olursa deniz koymayı düşünüyorum dedim tesadüf o da kızı olsaymis deniz koyucakmis denk geldi yani iyi oldu ama eşim istemiyordu deniz ismini annen de çok istiyormuş diyince kabullendiBizde kız olursa ismini ben erkek olursa eşim koyacak çok sesliliği(dedeler ve büyükannelerin karışması) önlemek adına bu benim önerimdi :)) iki isimli olmasını bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?