- 2 Ocak 2017
- 3.398
- 20.832
- 308
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İnşallah canım. Sende hoşgeldinKızlar merhabaa bende varımm inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Hoşbuldum canım sağolasın keseyi gördün mü senİnşallah canım. Sende hoşgeldin
Ağrıların nedeni üşütme de olabilir canım. Sıkı giyin ayağını koru. Zaten idrar yolu enfeksiyonunu çok kolay kapıyor bünye.sanırım o kadar sabredemem arada sol tarafta ağrı oluyor korkuyorum. ağrılarım olmasa belki rahatlarımda. keseyi görmeden rahatlayamıyorum :)
Hoşgeldin hayırlı olsunHoşbuldum canım sağolasın keseyi gördün mü sen
Ayy maşallah yaa çok sevindim aynen bencede hem kalp atışınıda duyarsın belkiEvet canım salı günü gittik bizde, gördük ama çok küçüktü haftays salı tekrar çağırdı ama ben. 2 hafta sonra gideceğim. Çünkü doktorumuz bu salı da tatmin olmayıp yine alttan bakmak isteyebilir. 2 hafta sonra olsun temiz olsun
Sağolasın canım seninkide hayırlı olsun inşallahHoşgeldin hayırlı olsun
Elimden geldiğince korunuyorum ama işte hava soğuk ve çalıştığım için sabahın ayazını falan yiyoruzAğrıların nedeni üşütme de olabilir canım. Sıkı giyin ayağını koru. Zaten idrar yolu enfeksiyonunu çok kolay kapıyor bünye.
Valla şimdilik okadar büyük bir beklentim yok. Keseyi normal boyutlarda göreyim, bebeği göreyim, kalp atışını 1 hafta sonra duysamda olur. İnşallah daha güzel günler senin başına gelsin.Ayy maşallah yaa çok sevindim aynen bencede hem kalp atışınıda duyarsın belki
İnan bende öyle enfeksiyonda oldum bir defa çok kötüydü. İlerlerse düşüğe kadar gidiyor, Allah korusun. Evdeyken mutemadiyen sıcak su torbasıyla dolanıyorumElimden geldiğince korunuyorum ama işte hava soğuk ve çalıştığım için sabahın ayazını falan yiyoruzdüzelse artık havalar
evet yazın yaşayanlarda yazın çok zor diyorlar ama bizlerin yani yeni hamişlerin 8-9 ayları sıcakta çok zorumuza gidecek kesin:)ama kışında ayazı vuruyor insana halsiz düşürüyorİnan bende öyle enfeksiyonda oldum bir defa çok kötüydü. İlerlerse düşüğe kadar gidiyor, Allah korusun. Evdeyken mutemadiyen sıcak su torbasıyla dolanıyorumbencede düzelsin havalar, baharda çocuk doğurmak güzel de kışın hamilelik zor. Gerçi yaz olsa da of çok sıcak dicektik amaan bize yaranılmaz
Bişey olmayacak inşallah şükür ki bizde 2 gündür gelmiyor lekeler :) kucağımıza alacağız inşallah içimizi ferah tutalım ve dikkat edelim senin kaç haftalıktı büşracımAh canım aynıyız ya artık alıştım gibi lekelere pıhtı halınde koyu renk olarak atıyorumkanamayla dusuk dıye gittik kalp seslerını duyurdu bıze kucuk fasulyem bı korkutuyo bı sevındırıyo hemen geçer ınsallah bızım lekelerde
İnşallah hepimiz görelim canım güzel günleri yavrularımızı hayırlısı ile kucağımıza alalımValla şimdilik okadar büyük bir beklentim yok. Keseyi normal boyutlarda göreyim, bebeği göreyim, kalp atışını 1 hafta sonra duysamda olur. İnşallah daha güzel günler senin başına gelsin.
Ben biraz kv nin adı konulmasını engellemek için kız olursa ben dedim aramız hep kötüdür çocuğuma onun adıyla seslenmek istemem :) erkeğe kayınpederimin adı verilse hiç problem değilBiz de öyle yapmayı düşünmüştük. kayinvalidemle konuşurken kız olursa deniz koymayı düşünüyorum dedim tesadüf o da kızı olsaymis deniz koyucakmis denk geldi yani iyi oldu ama eşim istemiyordu deniz ismini annen de çok istiyormuş diyince kabullendi
Bence acele etmeyin ben keseyi gördükten sonra doktor iki hafta bekle bebek ve kalp atışı için demişti ben dayanamadım erken gittim bebek görünmedi acaba boş kese mi diye günlerce stres yaptım sonra gördüm çok şükür erken gidip böyle panik yaşamaktansa beklemek daha iyisağol canım ya rahatladım benim çünkü kasık batmasından daha şiddetli adet sancısı gibi herkes garipsiyor:) birde geç döllenmeyle hamile kaldığım için şuan kaç haftalık hesaplayamıyorum kese görünse anlaşılır herhalde:)
Evet canım sıcakta zor nefes alınıyor diyorlar, sıcak basıyormuşevet yazın yaşayanlarda yazın çok zor diyorlar ama bizlerin yani yeni hamişlerin 8-9 ayları sıcakta çok zorumuza gidecek kesin:)ama kışında ayazı vuruyor insana halsiz düşürüyor
Canım son adet tarihim 10 aralık işte söylenen sekizinci hafta zaten öğrendik bi hafta sonra kanama basladı 5. Haftadan beri yavas yavas kesılıcek ınsallahhBişey olmayacak inşallah şükür ki bizde 2 gündür gelmiyor lekeler :) kucağımıza alacağız inşallah içimizi ferah tutalım ve dikkat edelim senin kaç haftalıktı büşracım
Anladım canım zor işler ya iyi yapmışsın o zaman sen biz de öyle sıkıntılar yok Allah'tan :))Ben biraz kv nin adı konulmasını engellemek için kız olursa ben dedim aramız hep kötüdür çocuğuma onun adıyla seslenmek istemem :) erkeğe kayınpederimin adı verilse hiç problem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?