- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ben bunu özelden yazayım o zaman hak vereceksinizÇocuğuna kayınpederinin kayınvalidenin ismini versen nolcak vermesen nolcak yani anlamıyorum bu mevzuları gerçekten.
Üye Adı | Yaş | Son Adet Tarihi | Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Bebek | Bebek İsmi | Başlangıç Kilosu |
anne | 35 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Erkek | 1 | Kuzey Ege | 60 |
teyze | 45 | 13.04.2016 | 23.04.2017 | Kız | 1 | Eylül | 60 |
Erken gidince hwp,bi stres oluyo bence beklemeli insan acele etmemeliBence acele etmeyin ben keseyi gördükten sonra doktor iki hafta bekle bebek ve kalp atışı için demişti ben dayanamadım erken gittim bebek görünmedi acaba boş kese mi diye günlerce stres yaptım sonra gördüm çok şükür erken gidip böyle panik yaşamaktansa beklemek daha iyi
Ancak birinden biri vefat etmiş olursa verilebilir bak o zaman mantıklı.Ben bunu özelden yazayım o zaman hak vereceksiniz
Aa ne adlari,bariAy benim gibi olan biri daha var galiba kaynana kayinbaba ismi bende koycam ama Allahtan isimlerini seviyorum
Kuzum isimlerini sevip sevmeme mevzusu değil isterse dünyanın en güzel ismi olsun yaşadığın her günü cehennem eden birinin adıyla kim en sevdiği can parçasına seslenmek ister. Keşke süper iyi olsaydın bana anne olsaydı ben en kötü ismi bile koyardımAy benim gibi olan biri daha var galiba kaynana kayinbaba ismi bende koycam ama Allahtan isimlerini seviyorum
MURAT Zeliha zelihanin arkasina isim koycam ama Zelihanaz Mesela yada sizlerle farkli bisey buluruz bizim burda adet cnm yapacak bisey yokk aman olsunda koyumm valla isimdende gecmisim yeterki evlat sahibi olayimAa ne adlari,bari
Ben koymuyorum, koymam da. Onun annesi babası da benim annem babam yok mu? Hangi birinin adını koyacaksın... Gereksiz şeyler bunlar. Her çocuk bir birey ve en çok anne babasının hakkı var ismini koymaya.Ay benim gibi olan biri daha var galiba kaynana kayinbaba ismi bende koycam ama Allahtan isimlerini seviyorum
Oo ayri mesele zaten cnm ben cok raziyim valla Rabimde onlardan razi olsunn Damarima boyle basilsa bende dunyada koymamKuzum isimlerini sevip sevmeme mevzusu değil isterse dünyanın en güzel ismi olsun yaşadığın her günü cehennem eden birinin adıyla kim en sevdiği can parçasına seslenmek ister. Keşke süper iyi olsaydın bana anne olsaydı ben en kötü ismi bile koyardım
Bu düşüncesiz ebeveynleri anlamıyorum gerçekten. Babanne dede olmak benim çocuğumun adını seçecekleri hakkını onlara veremez. Kusura bakmasın.MURAT Zeliha zelihanin arkasina isim koycam ama Zelihanaz Mesela yada sizlerle farkli bisey buluruz bizim burda adet cnm yapacak bisey yokk aman olsunda koyumm valla isimdende gecmisim yeterki evlat sahibi olayim
Aman cnm ben 5 yildir bugunu bekliyorumm olsunda koyim vallaBen koymuyorum, koymam da. Onun annesi babası da benim annem babam yok mu? Hangi birinin adını koyacaksın... Gereksiz şeyler bunlar. Her çocuk bir birey ve en çok anne babasının hakkı var ismini koymaya.
Aynisindan bendede war sorma seni cok iyi,anliyorum koydurma ama sakinBen bunu özelden yazayım o zaman hak vereceksiniz
Aynısından kimbilir kaç kişide var ama Allah ve ilahi adalet çok büyük herkes yaşattığını yasarAynisindan bendede war sorma seni cok iyi,anliyorum koydurma ama sakin
Belli ki doğmamış çocuğunun ismi başından beri belliydiAman cnm ben 5 yildir bugunu bekliyorumm olsunda koyim valla
Aynen ya biyerden başlamak lazım minnaklarin ve bizim sağlığımiz icinO da yeterli değil biliyor musun? Hamileyken kalsiyum ihtiyacını karşılamak için en az 2 küçük kasede yoğurt, 2 bardak süt içmek gerekiyor. Tabi başka besinlerden de karşılayabilirsin bu ihtiyacını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?