Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizlar tablo yapicam diye kacirdim biraz burdaki sohpeti ama beceremedim yokmu ya tablo yapmayi bilen
Denemee

HTML:
Üye AdıYaşSon Adet TarihiDoğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiBaşlangıç Kilosu
anne3513.04.201623.04.2017Erkek1Kuzey Ege60
teyze4513.04.201623.04.2017Kız1Eylül60

Boyle bisey yapcam ama 3 satira gecemiyorum

Erken gidince hwp,bi stres oluyo bence beklemeli insan acele etmemeli

Ay benim gibi olan biri daha var galiba kaynana kayinbaba ismi bende koycam ama Allahtan isimlerini seviyorum
Kuzum isimlerini sevip sevmeme mevzusu değil isterse dünyanın en güzel ismi olsun yaşadığın her günü cehennem eden birinin adıyla kim en sevdiği can parçasına seslenmek ister. Keşke süper iyi olsaydın bana anne olsaydı ben en kötü ismi bile koyardım

Ay benim gibi olan biri daha var galiba kaynana kayinbaba ismi bende koycam ama Allahtan isimlerini seviyorum
Ben koymuyorum, koymam da. Onun annesi babası da benim annem babam yok mu? Hangi birinin adını koyacaksın... Gereksiz şeyler bunlar. Her çocuk bir birey ve en çok anne babasının hakkı var ismini koymaya.

Oo ayri mesele zaten cnm ben cok raziyim valla Rabimde onlardan razi olsunn Damarima boyle basilsa bende dunyada koymam

MURAT Zeliha zelihanin arkasina isim koycam ama Zelihanaz Mesela yada sizlerle farkli bisey buluruz bizim burda adet cnm yapacak bisey yokk aman olsunda koyumm valla isimdende gecmisim yeterki evlat sahibi olayim
Bu düşüncesiz ebeveynleri anlamıyorum gerçekten. Babanne dede olmak benim çocuğumun adını seçecekleri hakkını onlara veremez. Kusura bakmasın.

Ben koymuyorum, koymam da. Onun annesi babası da benim annem babam yok mu? Hangi birinin adını koyacaksın... Gereksiz şeyler bunlar. Her çocuk bir birey ve en çok anne babasının hakkı var ismini koymaya.
Aman cnm ben 5 yildir bugunu bekliyorumm olsunda koyim valla

Kızlar ben kesemi 4+6 da gördüm alttan baktı doktor . Bir hafta önden gidiyor dedi peki o zaman doğum tarihi de mi 1 hafta önce olur ?

O da yeterli değil biliyor musun? Hamileyken kalsiyum ihtiyacını karşılamak için en az 2 küçük kasede yoğurt, 2 bardak süt içmek gerekiyor. Tabi başka besinlerden de karşılayabilirsin bu ihtiyacını.
Aynen ya biyerden başlamak lazım minnaklarin ve bizim sağlığımiz icin

Suanda size boyle soyluyorum varya yemin ederim sirf sinirlenip uzulmemek icin benim ilk cocugumda boyle yaptillar hasta bi gorumcem var adi Hatice Yok onun adini koy kiz olursa erkek olursa kayinbabanin adi konulacak diye diye beni sinir krizleri streslere koydullar gunlerce agldimmm koymam diyeee Ben kzim olsaydi Zeynep koycaktim erkekte olsa Muhammed Ensar koycaktim ama hic kimse bana firsat vermedi esim de dahi ellimden bisey gelmez dedi bizim orfumuz boyle dedi ben sIkintidan sinnirden mahf oldum simdi belki diyceksiniz once niye soylemedin. cok iyiler falan dedin amaBen kendime soz verdim Dedim Allahim bana tekrar evlat ver ne koyuyolarsa koysunlar kurtajimdan sonra hata 4 aylik oglumun bille ismini murat koyup gomdullerr bunlari tekrar yasyip uzulmek istemedigim icin oyle soyledim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…