- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Sakın arkadaşım sık dişini sakız çiğne vs ama bir daha asla yapma . Bebeğini düşün ona nasıl eziyet olduğunu düşün ...Bugün 1 tane sigara içtim vicdan azabından öleceğim sanki
Kaç haftadır içmiyordum zaten bugün çok pişman oldum bir daha asla diyorum ama kendime çok kızgınım dr um günde 3 tane içebilirsin diyor ama yazık o minicik ciğerlereSakın arkadaşım sık dişini sakız çiğne vs ama bir daha asla yapma . Bebeğini düşün ona nasıl eziyet olduğunu düşün ...
Canımm ya bende bı pakete yakın ıcıyodum ınankı ıcmeyen ınsan iceni anlayamıyor içme demek cok kolay en buyuk zararı kendıne verdıgını sen bılıyosun zaten ellerım tıtryodu ıcmıyorum dıye bırakıcam dıye kafama koydum ama baslarda cok zorlandım Allahım iğrenym diye dua ettim hep su an migrenim var diye bas agrısından içemiyorum da cok sukur kendıne cok stres etme yaptıgın stres bebege daha cok zarar verıyo ıcmemeye calıs kendınıde cok uzme doktorlar uc taneye kadar ıcebılrsın dıyo ıcmeme stresı daha kotu etkılıyo dıye ama canım benım o kadar üzülmeBugün 1 tane sigara içtim vicdan azabından öleceğim sanki
Yaaa üzülmesene bebegini düsün, adı onlar koysun. Sen kendin iyi olki bebeginde iyi olsun,mutlu olsun, bebegini etkileme boyle seyler icin simdi bile onlar bizim hayatimizin dönüm noktasii :-*Tekrar ozur dillerim
Ne yapim cnm gecmise gitiim neler yasatillar bannaaa isim icin krizler gecirdimmm ama Allaha havale ediyorum bukadar emek veriyorum hergun igneller ilaclar ameliyat masalarina yatim rahim ameliyati gecirdimm onlar halla isim pesindeler o yuzden diyorum varsin olsunda ne koyuyolarsa koysunlar sadece biraz uzuldumYaaa üzülmesene bebegini düsün, adı onlar koysun. Sen kendin iyi olki bebeginde iyi olsun,mutlu olsun, bebegini etkileme boyle seyler icin simdi bile onlar bizim hayatimizin dönüm noktasii :-*
Egolarını öyle tatmin edecekler benim adım benden sonra yasayacak diye ne saçmaNe yapim cnm gecmise gitiim neler yasatillar bannaaa isim icin krizler gecirdimmm ama Allaha havale ediyorum bukadar emek veriyorum hergun igneller ilaclar ameliyat masalarina yatim rahim ameliyati gecirdimm onlar halla isim pesindeler o yuzden diyorum varsin olsunda ne koyuyolarsa koysunlar sadece biraz uzuldum
Ben bu ailey bir kurban verdim dahada vermem cnm uzuntuden stresten cocugum gitii kan pohtilasmasini tetikliyomus stres uzuntu artik yok uzuntu evladimin adi ne olursa olsun o benim evladim onu dusunmem lazimEgolarını öyle tatmin edecekler benim adım benden sonra yasayacak diye ne saçma
Iste boyle dusunBen bu ailey bir kurban verdim dahada vermem cnm uzuntuden stresten cocugum gitii kan pohtilasmasini tetikliyomus stres uzuntu artik yok uzuntu evladimin adi ne olursa olsun o benim evladim onu dusunmem lazim
Iyiki varsin kizlar cok saolunIste boyle dusun
Memnun oldum canım.Kizlar buarada benim adim ozlem S.urfada yasiyorum yasim 23
Kendini bi gram uzme kuzum rabbim buyukktur sen kimlikte ole koy baska isimle cagirSuanda size boyle soyluyorum varya yemin ederim sirf sinirlenip uzulmemek icin benim ilk cocugumda boyle yaptillar hasta bi gorumcem var adi Hatice Yok onun adini koy kiz olursa erkek olursa kayinbabanin adi konulacak diye diye beni sinir krizleri streslere koydullar gunlerce agldimmm koymam diyeee Ben kzim olsaydi Zeynep koycaktim erkekte olsa Muhammed Ensar koycaktim ama hic kimse bana firsat vermedi esim de dahi ellimden bisey gelmez dedi bizim orfumuz boyle dedi ben sIkintidan sinnirden mahf oldum simdi belki diyceksiniz once niye soylemedin. cok iyiler falan dedin amaBen kendime soz verdim Dedim Allahim bana tekrar evlat ver ne koyuyolarsa koysunlar kurtajimdan sonra hata 4 aylik oglumun bille ismini murat koyup gomdullerr bunlari tekrar yasyip uzulmek istemedigim icin oyle soyledim kizlar
Bende memnun oldum cnmm...Memnun oldum canım.
Bende Merve, yaşım 25. Bilecikde ikamet ediyorum aslen Eskişehirliyim :)
Ay nolur yapma canini yiyeyim o kucucuk bedende senden besleniyo yarin bi gun kotu bise olsa hep kendini suclarsin icme ya,zehir zehir p bebisin icin kim bilir nekadar yalvardin yaradana kuzum bnm icme bidaha olurmuKaç haftadır içmiyordum zaten bugün çok pişman oldum bir daha asla diyorum ama kendime çok kızgınım dr um günde 3 tane içebilirsin diyor ama yazık o minicik ciğerlere
Aynen oyle yaparim cnm yada ikinci isimi koyarim 2 isimide ben cagiririmKendini bi gram uzme kuzum rabbim buyukktur sen kimlikte ole koy baska isimle cagircok tanidigim war,isminin kimlikte farkli oldugunu yeni yeni ogrendigim canin ne istiyosa,onla,seslen birak kim ne,yapiyosa yapsin
Bende memnun oldum cnmm...
Walla iki isim koy istedigin isimle seslen sorarlarsa kayin pederimin adiyla bagirmaya cekiniyorum ayip sanki ona,sesleniyorum gibi hisediyorum dersin ostedigin isimle cagirsin cocuk senin cocuk hergun senin koynunda senin kokunla sen istedigini sole onlar ne derse desin aman de gec,strese,hayir :)Aynen oyle yaparim cnm yada ikinci isimi koyarim 2 isimide ben cagiririm
Aynen oyle yapicam oyle diycemm bildigimden de geri kalmicamm cinsiyeti belli olsun sizde bana yardim edersiniz hangi isimler arkasina uyar diyeeWalla iki isim koy istedigin isimle seslen sorarlarsa kayin pederimin adiyla bagirmaya cekiniyorum ayip sanki ona,sesleniyorum gibi hisediyorum dersin ostedigin isimle cagirsin cocuk senin cocuk hergun senin koynunda senin kokunla sen istedigini sole onlar ne derse desin aman de gec,strese,hayir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?