Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kızlar miğde bulatınız var mı benim kokular fazla dikkatimi çekmeye başladı ama ilk hamilelerimde hiç kusmadım bakalım bu Nasıl gçivek

Oy ne güzel ya bende üç çoçuk çok istiyorum nasip tabi :) cinsiyetleri ne sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
İkisi de erkek canım. İkisinde başlarda çok normal gebeliğim oldu ne bulantım ne de koku hassasiyetim.. Ama bu farklı kraker, turşudan başka bişey yiyemiyorum :)

Ay nolur yapma canini yiyeyim o kucucuk bedende senden besleniyo yarin bi gun kotu bise olsa hep kendini suclarsin icme ya,zehir zehir p bebisin icin kim bilir nekadar yalvardin yaradana kuzum bnm icme bidaha olurmu
İçmeyeceğim canım her içmek istediğimde aklıma onun için ettiğim duaları getiriyorum zaten

Kızlar miğde bulatınız var mı benim kokular fazla dikkatimi çekmeye başladı ama ilk hamilelerimde hiç kusmadım bakalım bu Nasıl gçivek
Benim dün sabah başladı canım bulantılarım ama şükür öyle çok şiddetli değil kahvaltıdan sonra bir 10 dakika oluyor bir de kalkınca bir 2 dakika falan oluyor o kadar :)

aynıyız seninle cnm benimde 5.haftalarda başladı lekeler azalıyor şimdi işte bugün 8.haftamız

kızlar bugün yine hcg değerim ölçüldü salı günü 401 iken bugün 672 çıkmış sizce kötü mü %70e yakın artış göstermiş ama 2 kat değil

Benim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Canimmm demekki sagliksiz bebek olucakmisss dile kolay tabiiiki ama uzmemeye calis kendini rabbim hayirlisini nasib etsin en kisa surede saglikli bir bebek kucagina almani nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…