- 19 Ocak 2017
- 80
- 58
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Bende 11 haftalık hamileyim :) :)
Benim 3.cü canım :) doğurup doğuramamkta çok kararsız kalmıştım çünkü kardeşi henüz 11 aylık :)İlk bebegin mi cnm senin bim nasipse ikinci olucak :)
Benim 3.cü canım :) doğurup doğuramamkta çok kararsız kalmıştım çünkü kardeşi henüz 11 aylık :)
İkisi de erkek canım. İkisinde başlarda çok normal gebeliğim oldu ne bulantım ne de koku hassasiyetim.. Ama bu farklı kraker, turşudan başka bişey yiyemiyorum :)Oy ne güzel ya bende üç çoçuk çok istiyorum nasip tabi :) cinsiyetleri ne sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Masallah Allah bağışlasın evlatlarınızıBenim 3.cü canım :) doğurup doğuramamkta çok kararsız kalmıştım çünkü kardeşi henüz 11 aylık :)
Amin Rabbim hepimizinkini bağışlasın..Masallah Allah bağışlasın evlatlarınızı
İkisi de erkek canım. İkisinde başlarda çok normal gebeliğim oldu ne bulantım ne de koku hassasiyetim.. Ama bu farklı kraker, turşudan başka bişey yiyemiyorum :)
Benim midem bulanıyor ama kusmuyorumBenim ilk dogum normaldi
Hayırlısı olsun inşallah ama umarım kızdır cnm hayırlısını versin Rabbim :) kusmalar başladı mı
İçmeyeceğim canım her içmek istediğimde aklıma onun için ettiğim duaları getiriyorum zatenAy nolur yapma canini yiyeyim o kucucuk bedende senden besleniyo yarin bi gun kotu bise olsa hep kendini suclarsin icme ya,zehir zehir p bebisin icin kim bilir nekadar yalvardin yaradana kuzum bnm icme bidaha olurmu
Benim dün sabah başladı canım bulantılarım ama şükür öyle çok şiddetli değil kahvaltıdan sonra bir 10 dakika oluyor bir de kalkınca bir 2 dakika falan oluyor o kadar :)Kızlar miğde bulatınız var mı benim kokular fazla dikkatimi çekmeye başladı ama ilk hamilelerimde hiç kusmadım bakalım bu Nasıl gçivek
aynıyız seninle cnm benimde 5.haftalarda başladı lekeler azalıyor şimdi işte bugün 8.haftamızCanım son adet tarihim 10 aralık işte söylenen sekizinci hafta zaten öğrendik bi hafta sonra kanama basladı 5. Haftadan beri yavas yavas kesılıcek ınsallahhartık cok koyu renk gelıyo progestan hap iğne kullanıyorum bol bol dua edıyorum bebeklerımız sag salim alalım insallah kucagımıza
Canim, allahım sana sabır versin üzme kendini sakın inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalırsınBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Kiz isimleri nelwr ?Aynen oyle yapicam oyle diycemm bildigimden de geri kalmicamm cinsiyeti belli olsun sizde bana yardim edersiniz hangi isimler arkasina uyar diyee
Rabbim,yardimcin olsun kuzum nasil oldunBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Canimmm demekki sagliksiz bebek olucakmisss dile kolay tabiiiki ama uzmemeye calis kendini rabbim hayirlisini nasib etsin en kisa surede saglikli bir bebek kucagina almani nasib etsinBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?