- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim sabır selamet versinBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Kaynanamim ismi zeliha iste zelihanin yanina ek olacak isimler aricam isteKiz isimleri nelwr ?
Geçmiş olsun üzüldümBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Benim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Cnm seni cok iyi anliyorum benim bebegiminde kalbi durmustuu simdi tekrar hamileyim insaAllah Rabim birdaha nasip eder.. kendini uzme canimBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Züleyha canım neye üzüldün sen ben kaçırdımNe yapim cnm gecmise gitiim neler yasatillar bannaaa isim icin krizler gecirdimmm ama Allaha havale ediyorum bukadar emek veriyorum hergun igneller ilaclar ameliyat masalarina yatim rahim ameliyati gecirdimm onlar halla isim pesindeler o yuzden diyorum varsin olsunda ne koyuyolarsa koysunlar sadece biraz uzuldum
Yok canımLovePink_ senin bebegin ikizmiydi canim
Canım benim Urfalı bir öğrencim var adı anzeliha çok değişik gelmişti ama çok hoşuma gitti :)Kaynanamim ismi zeliha iste zelihanin yanina ek olacak isimler aricam iste
allahım sabir versin acını hafifletsinn insallah.insallah en kisa zamanda hamile kalır ve sağlıklı bir bebege kavusursun canımBenim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Kayinpederin ne ? Kendi,annenin,adinida,koyabilirsinKaynanamim ismi zeliha iste zelihanin yanina ek olacak isimler aricam iste
Aminnkuzukmmm benimmmKizlar merhaba.bugun dr gittim.karindan cok sukur keseyi gördü dr.15 gun sonra gel dedi.keseyi gorunce icim biraz olsun rahatladı.allahım sağlıklı sihhatli kavusmayi nadip etsin bebeklerimize
Kayin pederimin adi murat... annemin adi guzel degil aman duymasinKayinpederin ne ? Kendi,annenin,adinida,koyabilirsin
Burda telefuzuni sizin gibi guzel yapmiyollar cnmm biliyorum ama guzel degil:)Canım benim Urfalı bir öğrencim var adı anzeliha çok değişik gelmişti ama çok hoşuma gitti :)
Valla ben ilk defa duydum anlamını falan da sormuştum hatta çok değişik gelmişti bana ama tabi sizin orda telaffuzu nasıldır onu bilmiyorum :)Burda telefuzuni sizin gibi guzel yapmiyollar cnmm biliyorum ama guzel degil:)
Cnm ilk bebegimede boyle yaptillar 4 aylik olana kadar neller cektim dun size soylemedim cok iyiler dedim onlarin ismini seviyorum dedim sirf ayni seyleri yasamam icin cunku kendime soz vermistim Rabim bana tekrar nasip et isim onemli degil dedim ozmnlar krizler gecirdimm isim krizlerine girmistik simdi onlari tekrar yasamak istemiyorum hayirlisiyla kucagima alimda ne olursa olsun isimmiZüleyha canım neye üzüldün sen ben kaçırdımtakma kafana bu karar her neyse... Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil.
Tabi canım haklısın. O kaybı yaşayan biri olarak. Sağlıklı doğsun da bebeğin, illallah etmişsin belli. İkinciyi düşünürseniz ona da siz koyarsınız adınıCnm ilk bebegimede boyle yaptillar 4 aylik olana kadar neller cektim dun size soylemedim cok iyiler dedim onlarin ismini seviyorum dedim sirf ayni seyleri yasamam icin cunku kendime soz vermistim Rabim bana tekrar nasip et isim onemli degil dedim ozmnlar krizler gecirdimm isim krizlerine girmistik simdi onlari tekrar yasamak istemiyorum hayirlisiyla kucagima alimda ne olursa olsun isimmi
Valla ben ilk defa duydum anlamını falan da sormuştum hatta çok değişik gelmişti bana ama tabi sizin orda telaffuzu nasıldır onu bilmiyorum :)
aynen oyle cnm ben zelihanaz diye dusunmustum... ama yinede sizin fikrlerinizi alicamBurda telefuzuni sizin gibi guzel yapmiyollar cnmm biliyorum ama guzel degil:)
Aynen canim aynen ben o aciyi hicbirzaman unutamam cok zor Rabim kimseye yasatmasinTabi canım haklısın. O kaybı yaşayan biri olarak. Sağlıklı doğsun da bebeğin, illallah etmişsin belli. İkinciyi düşünürseniz ona da siz koyarsınız adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?