Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Benim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Benim bebegımın kalbı durdu maalesef kurtaj ıcın beklıyorum.. Rabbım sızınkılerı korusun
Cnm seni cok iyi anliyorum benim bebegiminde kalbi durmustuu simdi tekrar hamileyim insaAllah Rabim birdaha nasip eder.. kendini uzme canim

Züleyha canım neye üzüldün sen ben kaçırdım takma kafana bu karar her neyse... Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil.

Züleyha canım neye üzüldün sen ben kaçırdım takma kafana bu karar her neyse... Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil.
Cnm ilk bebegimede boyle yaptillar 4 aylik olana kadar neller cektim dun size soylemedim cok iyiler dedim onlarin ismini seviyorum dedim sirf ayni seyleri yasamam icin cunku kendime soz vermistim Rabim bana tekrar nasip et isim onemli degil dedim ozmnlar krizler gecirdimm isim krizlerine girmistik simdi onlari tekrar yasamak istemiyorum hayirlisiyla kucagima alimda ne olursa olsun isimmi

Tabi canım haklısın. O kaybı yaşayan biri olarak. Sağlıklı doğsun da bebeğin, illallah etmişsin belli. İkinciyi düşünürseniz ona da siz koyarsınız adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…