- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Güzel geliyor kulağa canım zelihanaz bir cinsiyeti falan belli olsun da hayırlısıyla o zaman bol bol düşünülür canım :)aynen oyle cnm ben zelihanaz diye dusunmustum... ama yinede sizin fikrlerinizi alicam
Daha 4 aylık çocuk için neyin krizini yaşatıyorlar çok sinir bozucu kendin doğur kendin koy adını diyesim geliyorCnm ilk bebegimede boyle yaptillar 4 aylik olana kadar neller cektim dun size soylemedim cok iyiler dedim onlarin ismini seviyorum dedim sirf ayni seyleri yasamam icin cunku kendime soz vermistim Rabim bana tekrar nasip et isim onemli degil dedim ozmnlar krizler gecirdimm isim krizlerine girmistik simdi onlari tekrar yasamak istemiyorum hayirlisiyla kucagima alimda ne olursa olsun isimmi
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin :)Merhaba kızlar,Ask-I Zuleyha davetin için teşekkür ederim canım :) Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük kalp atisi icin 13 subatta gidecegim. Hepimizin guzel hamilelikleri olsun inşallah
Hoşgeldin, hayırlı olsun canımMerhaba kızlar,Ask-I Zuleyha davetin için teşekkür ederim canım :) Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük kalp atisi icin 13 subatta gidecegim. Hepimizin guzel hamilelikleri olsun inşallah
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin :)
Hoşgeldin, hayırlı olsun canım
Digerine murat koydundaha binada murat bu erkekler ne ya iy eski adetler igrenc hic hoslanmiyorum bende koymadim kizdim hatta,ne bu dedim ya demiyorum cocuk benim cocuk ben doguruyorum onlara ne oluyoCnm ilk bebegimede boyle yaptillar 4 aylik olana kadar neller cektim dun size soylemedim cok iyiler dedim onlarin ismini seviyorum dedim sirf ayni seyleri yasamam icin cunku kendime soz vermistim Rabim bana tekrar nasip et isim onemli degil dedim ozmnlar krizler gecirdimm isim krizlerine girmistik simdi onlari tekrar yasamak istemiyorum hayirlisiyla kucagima alimda ne olursa olsun isimmi
Ama olmuyorrr ellimden bisey gelmiyorDaha 4 aylık çocuk için neyin krizini yaşatıyorlar çok sinir bozucu kendin doğur kendin koy adını diyesim geliyor
H.g cnm hayirli ugurlu olsun hamileligin Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin...Merhaba kızlar,Ask-I Zuleyha davetin için teşekkür ederim canım :) Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük kalp atisi icin 13 subatta gidecegim. Hepimizin guzel hamilelikleri olsun inşallah
bosverin vallahi sag salim allimda kucagima ne olursa olsun ismiDigerine murat koydundaha binada murat bu erkekler ne ya iy eski adetler igrenc hic hoslanmiyorum bende koymadim kizdim hatta,ne bu dedim ya demiyorum cocuk benim cocuk ben doguruyorum onlara ne oluyo
Guzel deger canim iki gun sonra tekrar yap ikiye katlar degerin Rabbim Hayirli saglikli evlatlar nasip etsinKızlar bende bugün öğrendim ilk önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi daha koyuydu sonra hemen gebelik testi aldim onda da ikinci çizgi olunca hastaneye gidip kan verdim 127.3 çıktı adetim 3 4 gün var sizce nasıl değer
Amin canım ya iki yıllık evliyim ve 8 aydır istiyorduk umarım bir aksilik olmaz ve kavuşuruz hepimiz bebisimizeGuzel deger canim iki gun sonra tekrar yap ikiye katlar degerin Rabbim Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Amin kuzum insallah sen sabret ve dua et ben 5 yillik evliyim bi turlu olmadi hic bi sorun yokken bundan once bi asilama yaptirdim oda kimyasal gebelik oldu onun ustunden 3 ay gecti hic beklemedigim zaman hamile oldugumu ogrendim cok sukur ve dedimki Demmekki zamani varmis hayirlisi buymus simdi cok sukur 14+1 gunluk. Insallah hepimiz Sağ salim kucagimiza aliriz miniklerimizi hepimizin duasi ayni.Amin canım ya iki yıllık evliyim ve 8 aydır istiyorduk umarım bir aksilik olmaz ve kavuşuruz hepimiz bebisimize
Aynen canım çok güzel demişsin inşallah seninde bebeğini kucağına almayi nasip etsinAmin kuzum insallah sen sabret ve dua et ben 5 yillik evliyim bi turlu olmadi hic bi sorun yokken bundan once bi asilama yaptirdim oda kimyasal gebelik oldu onun ustunden 3 ay gecti hic beklemedigim zaman hamile oldugumu ogrendim cok sukur ve dedimki Demmekki zamani varmis hayirlisi buymus simdi cok sukur 14+1 gunluk. Insallah hepimiz Sağ salim kucagimiza aliriz miniklerimizi hepimizin duasi ayni.
Sende stres yapma kan testinde yanilma olmaz Rabbim izin verirse minigin seninle birlikte buyur gider insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?