- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Aslinda hep stres kuzumAmin kuzum insallah sen sabret ve dua et ben 5 yillik evliyim bi turlu olmadi hic bi sorun yokken bundan once bi asilama yaptirdim oda kimyasal gebelik oldu onun ustunden 3 ay gecti hic beklemedigim zaman hamile oldugumu ogrendim cok sukur ve dedimki Demmekki zamani varmis hayirlisi buymus simdi cok sukur 14+1 gunluk. Insallah hepimiz Sağ salim kucagimiza aliriz miniklerimizi hepimizin duasi ayni.
Sende stres yapma kan testinde yanilma olmaz Rabbim izin verirse minigin seninle birlikte buyur gider insallah..
Öyle kolay çıkarmazlar ki canım bir sürü hakkın var senin Alman gereken SGK ya şikayet et aynı şeyi bana da yapmışlardı şimdi paşa paşa doktor iznini de veriyorlar ve çıkartamıyorlarBenimde iş yerimde bugün bana kendine iş ara iş bulunca çıkışını vereceğim dendi hamileyiz ya doğum izinleri vs olacak ya en başta işten çıkarmak derdindeler
Sanada gunaydin cnm aynen oyle keske eve ultrasyon verseler doguma kadar ne guzel olurduu...Kizlarrrr gunaydinnnnn mumkun olsada hergun bebisleri gidip gorebilsek dimiiii nasilsiniz bakalim
Benim bi bilgim yok vallaKizlar bisi sorucam alt kisimda bebis gelisimini gosteren yer var ya ben bugun5+1 oldum yani 6.haftaya donduk 5 bitti tamamen ama hala5.hafta icinde gosterior neden ki
H.g cnm insaAllah bunu saglikla kucagina almak nasip olurgünaydın kızlar bende aranıza yeni katıldım. ilk gebeliğim 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı maalesef. 2,5 ay sona rabbim tekrarını nasip etti çok şükür. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah. birbirimize dua edelim. herkese hayırlı cumalar
Bende oyleyim valla cnm hamile degilken daha cok uyuyodum simdi hic uykum yokk erkenden uyaniyorum...Kızlar günaydın,hayırlı cumalar :)
Ya hani hamilelikte hep uyunurdu hep uyku gelirdi? Ben erkende uyanıyorum ya uykum yok hiç
Hic sormaaHamilelik ters tepki yapti desene zuleyha
Beni beni 5+0 yasinda olan beni begenmiormusun teyzecikKizlar ne durumdasiniz ne var ne yok niye kimsecikler yok bakimm
Bende bi an once baslamak istiyorum ama cok korkuyorumKizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe
Begenmez olurmuyummm seni hic yerim ben seniiBeni beni 5+0 yasinda olan beni begenmiormusun teyzecik
Aynennnn bendeee ama ben orgu ormesini cok severim basladim vala bir tane battaniye yapacagim diye allah hayirli nnasib etsinBende bi an once baslamak istiyorum ama cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?