Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Aslinda hep stres kuzum

günaydın kızlar bende aranıza yeni katıldım. ilk gebeliğim 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı maalesef. 2,5 ay sona rabbim tekrarını nasip etti çok şükür. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah. birbirimize dua edelim. herkese hayırlı cumalar

Benimde iş yerimde bugün bana kendine iş ara iş bulunca çıkışını vereceğim dendi hamileyiz ya doğum izinleri vs olacak ya en başta işten çıkarmak derdindeler
Öyle kolay çıkarmazlar ki canım bir sürü hakkın var senin Alman gereken SGK ya şikayet et aynı şeyi bana da yapmışlardı şimdi paşa paşa doktor iznini de veriyorlar ve çıkartamıyorlar

Kizlar bisi sorucam alt kisimda bebis gelisimini gosteren yer var ya ben bugun5+1 oldum yani 6.haftaya donduk 5 bitti tamamen ama hala5.hafta icinde gosterior neden ki

H.g cnm insaAllah bunu saglikla kucagina almak nasip olur

Kizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe

Kizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe
Bende bi an once baslamak istiyorum ama cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…