- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Selam kizlar bende bugun kan verdim sonucum cikmadi. Yarin cikacak ins
Sizler nasilsijiz
Bir de son adetinizin basladigi gundwn mi heaapliyorsunuz haftalari ?
tesekkur ederim cnm. Benim sonuc cikmadi cikarsa doktora gidecegim o zaman sprarim ogrwnirim bende onsevet canım son adet baslangıc tarıhınden ıtıbaren hesaplanıyor hafta ama hcg dollenmenın gec veya erken olması durumuna gore degısebılıyor sanırım doktor tam tarıhı soyluyor muayenede
Bencw liste cok guzel olur. Kalp atisi bazen gec duyulabiliyormus cnm bildigim.kadariylaMerhabalar, benim doktor kontolüm bi daki hafta pazartesi. Ozaman 5 hafta 5 gün oluyorum. Bende merak ediyorum kalp atışı gözükür mü diye. Oğlumda 6 haftalık 3 gün lüktü kalp atışını gördüğümde.
Bir öneride bulunmak istiyorum. Liste yapsak nasıl olur? Kulanıçı ismi tahmini doğum tarihi filan felan sonra sonra çinsiyet de eklenir
Duymadım canım gördüm ekranda 7. haftaydı sesini dinlemek için 10. haftayı bekliyorum bebeği de 7. haftada gördüm 6 da görünmedi ama herkeste değişik belki sen görebilirsin@gunesmk canım sen duydun mu kalp atısşarını kacıncı haftada duydun acaba cunku bende 15 ıne gun aldım sanırım 6+4 olacagım o zaman sence duyabılır mıyım yoksa bıraz daha gec alacagım
Cnm onerin cok guzel bizdr daha once dusunduk ama ben beceremedim nasil yapalimMerhabalar, benim doktor kontolüm bi daki hafta pazartesi. Ozaman 5 hafta 5 gün oluyorum. Bende merak ediyorum kalp atışı gözükür mü diye. Oğlumda 6 haftalık 3 gün lüktü kalp atışını gördüğümde.
Bir öneride bulunmak istiyorum. Liste yapsak nasıl olur? Kulanıçı ismi tahmini doğum tarihi filan felan sonra sonra çinsiyet de eklenir
Cok haklisin cnm kaderde ne varsa onu yasicaz zaten amma bazen dusunmeden edemiyo insan:)Canım boş gebelik belirtisi var mı bilmiyorum ama sen daha önce bi kayıp yaşadığın için şimdi bu kadar stresli ve herşeyin en kötüsünü düşünen bi haldesin herşeyin güzel olacağına inan daha kötü ne kötü günler atlattık o kırmızıların geldiği zaman testte negatif gördüğümüz zaman vs çok şükür gönlümüze göre oldu bundan sonrası daha güzel olacak 2 haftacık sabır sadece
Canım 5. Hafta bence çok erken ya kalp atışı için 6. Haftada anca vajinalle duyulurmus. 6+2 de duyamamistim ben vajinalde istemedim bu cuma gidicem tekrar 8+5 olucaz inşallah duyarım. İnşallah sende duyarsın canım :)Himmm hadi bakalim insaAllah guzel haberlerle gelirsin...
Günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)Gunaydinnn kizlarrrrr nasilsiniz bugun doktorumuza gidiorus guzell dualarinizi bekliorusssss teyzeleri
Yok cnm 5 haftalik degil bugun 5+6 olduk cumaya kadar 6+2olcaz belki yinede erkendir bilemem valla cnmCanım 5. Hafta bence çok erken ya kalp atışı için 6. Haftada anca vajinalle duyulurmus. 6+2 de duyamamistim ben vajinalde istemedim bu cuma gidicem tekrar 8+5 olucaz inşallah duyarım. İnşallah sende duyarsın canım :)
Biz duyamamistik 6+2 de ama inşallah senin kuzucuk duyurur böyle beklemekte çok zor çünkü :)Yok cnm 5 haftalik degil bugun 5+6 olduk cumaya kadar 6+2olcaz belki yinede erkendir bilemem valla cnm
Bende zanetmiyorum duyacagimi ama hayirlisi cnm ben en cok bos gebelikten korkuyorum bilmiyorum niye ama icimde feci sekilde bi korku varBiz duyamamistik 6+2 de ama inşallah senin kuzucuk duyurur böyle beklemekte çok zor çünkü :)
Bende ondan çok korkuyorum canım ama Rabbim ne yazmışsa o olur öyle düşünmek lazım. Doktor herşey normal 6. Hafta erken 8. Haftada gel duyarız dedi olumsuz hiçbir şey demedi ama yine de benim içimde de o korku varBende zanetmiyorum duyacagimi ama hayirlisi cnm ben en cok bos gebelikten korkuyorum bilmiyorum niye ama icimde feci sekilde bi korku var
Galiba normal korkmamiz cunku dikat ettimde herkes boyle ilk baslarda tedirgin keseyi goremeyince dis gebelik bebegi goremiyincede bos gebelik zanediyoruz insaAllah aklimiza gelen basimiza gelmez cnmBende ondan çok korkuyorum canım ama Rabbim ne yazmışsa o olur öyle düşünmek lazım. Doktor herşey normal 6. Hafta erken 8. Haftada gel duyarız dedi olumsuz hiçbir şey demedi ama yine de benim içimde de o korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?