- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
İnşallah canım umarım duyarız da rahatlariz aslında evham yapmamak lazım bebise de zararlı ama elimizde değil sanırımGaliba normal korkmamiz cunku dikat ettimde herkes boyle ilk baslarda tedirgin keseyi goremeyince dis gebelik bebegi goremiyincede bos gebelik zanediyoruz insaAllah aklimiza gelen basimiza gelmez cnm
İnşallah canım umarım duyarız da rahatlariz aslında evham yapmamak lazım bebise de zararlı ama elimizde değil sanırım
aynen oyle cnm ellimizdeki bisey degil bide doktora giderken ya Semi Cele Celalu diye tespih cek bu tespihi ceken istedigi konuda bekledigi haberi alirmis..İnşallah canım umarım duyarız da rahatlariz aslında evham yapmamak lazım bebise de zararlı ama elimizde değil sanırım
Bilmiyordum bunu canım çok sağol yapıcam inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız :)aynen oyle cnm ellimizdeki bisey degil bide doktora giderken ya Semi Cele Celalu diye tespih cek bu tespihi ceken istedigi konuda bekledigi haberi alirmis..
Amin insaAllah cnmmBilmiyordum bunu canım çok sağol yapıcam inşallah en kısa zamanda hepimiz hayırlı haberler alırız :)
Nerelerdesin cnm sen ne yaptin dr gitinmiGUnaydin kizlarrr
Rabim yardimcin olsun cnmm kafani takam surekli uzan bari hic kalkma annen ve ya kaynan gelsin kalsin yanindaKizlarrr cok cnaim skildii doktordan ciktim .... rahmim kalp seklindeymis bebek sag tarafa yerlesmis bu sekil duzelecekmis duzelirken de kanama yapacakmis ancak dusme tehlikeside fazlaymis ilaca basladik
MasaAllah cnm insaAllah bisey olmaz kalbini ferah tut bol bol dua etBu arada kalp atisini gordukkkk ayyyy pit pittttt masallahhh yaaa
Kizlar kan sonucum cikmis 15000 cok sevincliyimm
Eee olabilir cnm Yardan Oyle yaratmis:)Annem yanimda zatende calisiorumm beaaa benim rahmim nie kalp gibiki yaaa
O bile sevgi sembolu yni hahahahahaha ayy sinirlerim bozulduuuuEee olabilir cnm Yardan Oyle yaratmis:)
Bu arada kalp atisini gordukkkk ayyyy pit pittttt masallahhh yaaa
5+4 um canim 6.hafta icindeyim duyamadik vajinal duyariz ama rahtsizlik vermeyelim dedi karindan nefesimi tutturdu ve atislarini izledikkk yaaa mukemmel bi duyguyduuuu allah herkese yasatsin ben inaniyorum zaten allahin izniyle bebegim beni birakmaz ama korkuyorum haliyleeeecanım kalp atısını 6. haftadda mı duydun gelecek hafta bende gıdecegım ınsallah bende duyarım
bu arada sıkıntı yapma kendıne ınsallah bısey olmadan atlatırsın
5+4 um canim 6.hafta icindeyim duyamadik vajinal duyariz ama rahtsizlik vermeyelim dedi karindan nefesimi tutturdu ve atislarini izledikkk yaaa mukemmel bi duyguyduuuu allah herkese yasatsin ben inaniyorum zaten allahin izniyle bebegim beni birakmaz ama korkuyorum haliyleeee
Merhaba, konu sahibiMerhabalar, benim doktor kontolüm bi daki hafta pazartesi. Ozaman 5 hafta 5 gün oluyorum. Bende merak ediyorum kalp atışı gözükür mü diye. Oğlumda 6 haftalık 3 gün lüktü kalp atışını gördüğümde.
Bir öneride bulunmak istiyorum. Liste yapsak nasıl olur? Kulanıçı ismi tahmini doğum tarihi filan felan sonra sonra çinsiyet de eklenir
Kaç kilosun ki şuanda? Hamilelikte an az 12-15 kilo alınıyor diyorlar zaten ki kişiden kişiye değişiyor bu. Bunları takmak için çok erken bence. İlk 3-4 ay aldığın kilo bebeğe hiçbir fayda sağlamıyo, bebek kilo almıyor kendine alıyorsun. Bunu bil kilo almamaya dikkat et. Sonraki aylarda istemesen de alıcaksın zaten. Doğumdan sonra da sıkı bir iradeyle verilir o kilolar korkmaBenim kese kalp atışı stresi bitti çok şükür şimdi kilo stresi başladıne yapmak lazım bilmiyorum diyetisyene mi gitmek gerek kabusum oluyor ya çok kilo alırsam ya veremezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?