Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Benim kese kalp atışı stresi bitti çok şükür şimdi kilo stresi başladı ne yapmak lazım bilmiyorum diyetisyene mi gitmek gerek kabusum oluyor ya çok kilo alırsam ya veremezsem diye
ay sorma canım aynı bende. çok yemiyorum ama sanki çok şişiyorum gibi geliyor. akşam yemeğinden sonra kesinlikle yemek yemiyorum. meyveyle geçiştiriyorum ama sanki etki etmiyor gibi.
kilo benim de sorunum. ne yaparım bilmiyorum

Aynen canım çok dikkat ediyorum az yiyorum karbonhidrat ekmek vs çok azalttım gündüz neysede akşam karnım dünyanın yemeğini yemişim gibi şişiyor adet olmuyoruz ya sanırım ödem yoksa iki aylık bebeğin ne şişliği olacak

Canım üşütüyor da olabilirsin bende ilk başlarda çok şişkinlik oluyordu, hala devam ediyor. Her gün yemeklerden sonra madensuyu içiyorum. Gazda çok oluyor. Özellikle ayaklarını sıcak tut.

Evet ya göbeğimi görmen lazım sanki 4 -5 aylık hamileyim.
diyorum çok yemiyorum diye ama inanmıyorlar

Dar bişey giyince kasıklarım ağrıyor o yüzden renk renk taytlar aldım hep tayt tunik şimdiden

hayır bir de takıntılıyım kilo konusunda. iyice can sıkıyorlar

canım normal gunluk kalorıne hamıleyken sadece 300 kalorı eklemen gerekıyormus buda normalde kılo almayı saglamıyor cunku bebege gıdıyor cok korkuyorsan kılo almaktan kalorı hesabıyla devam edebılırsın cok daha emın olursun

kalori hesabıyla nasıl devam edeceğim. kaloriye göre mi yediklerime dikkat edeceğeim. anlamadım canım

kalori hesabıyla nasıl devam edeceğim. kaloriye göre mi yediklerime dikkat edeceğeim. anlamadım canım

1 gunde ıhtıyacın olan kalorı mıktarı yada normal bır gunde tukettıklerıne sadece ekstra olarak 300 kalorı eklıyorsun mesela gunde 2000 kalorı tuketıyorsan 2300 olarak yap hem kılonu korumus olursun hemde bebegın ıhtıyacı olan tum besınlerı eksıksız olarak alır

aa evet canım aynen öyle mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…