- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
:))))Merhaba, konu sahibiAsk-I Zuleyha onu yapmayı denedi de yapamadı sanırım canım
ay sorma canım aynı bende. çok yemiyorum ama sanki çok şişiyorum gibi geliyor. akşam yemeğinden sonra kesinlikle yemek yemiyorum. meyveyle geçiştiriyorum ama sanki etki etmiyor gibi.Benim kese kalp atışı stresi bitti çok şükür şimdi kilo stresi başladıne yapmak lazım bilmiyorum diyetisyene mi gitmek gerek kabusum oluyor ya çok kilo alırsam ya veremezsem diye
Aynen canım çok dikkat ediyorum az yiyorum karbonhidrat ekmek vs çok azalttım gündüz neysede akşam karnım dünyanın yemeğini yemişim gibi şişiyor adet olmuyoruz ya sanırım ödem yoksa iki aylık bebeğin ne şişliği olacakay sorma canım aynı bende. çok yemiyorum ama sanki çok şişiyorum gibi geliyor. akşam yemeğinden sonra kesinlikle yemek yemiyorum. meyveyle geçiştiriyorum ama sanki etki etmiyor gibi.
kilo benim de sorunum. ne yaparım bilmiyorum
Canım üşütüyor da olabilirsin bende ilk başlarda çok şişkinlik oluyordu, hala devam ediyor. Her gün yemeklerden sonra madensuyu içiyorum. Gazda çok oluyor. Özellikle ayaklarını sıcak tut.Aynen canım çok dikkat ediyorum az yiyorum karbonhidrat ekmek vs çok azalttım gündüz neysede akşam karnım dünyanın yemeğini yemişim gibi şişiyor adet olmuyoruz ya sanırım ödem yoksa iki aylık bebeğin ne şişliği olacak
Haklısın canım gündüz iş yerinde çoğunlukla ayaktayım belki ondandırCanım üşütüyor da olabilirsin bende ilk başlarda çok şişkinlik oluyordu. Her gün yemeklerden sonra madensuyu içiyordum. Gazda çok oluyor. Özellikle ayaklarını sıcak tut.
Aynen canım çok dikkat ediyorum az yiyorum karbonhidrat ekmek vs çok azalttım gündüz neysede akşam karnım dünyanın yemeğini yemişim gibi şişiyor adet olmuyoruz ya sanırım ödem yoksa iki aylık bebeğin ne şişliği olacak
Daha başlarda böyleyse sonradan nolcazz bizEvet ya göbeğimi görmen lazım sanki 4 -5 aylık hamileyim.
diyorum çok yemiyorum diye ama inanmıyorlar
Daha başlarda böyleyse sonradan nolcazz biz
Olabilir canım, insan hamileyken bildiğin buluttan nem kapıyormuşHaklısın canım gündüz iş yerinde çoğunlukla ayaktayım belki ondandır
Normaldir de o insanlar hamile olduğunu bildiği için öyle diyordur. He hamileyim ben bebek taşıyorum ne olacak sanıyodunuz de. Moralini bozmaaslında hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ama yine de şişmişsin diyorlar. anlamıyorum bende :
hayır bir de takıntılıyım kilo konusunda. iyice can sıkıyorlarNormaldir de o insanlar hamile olduğunu bildiği için öyle diyordur. He hamileyim ben bebek taşıyorum ne olacak sanıyodunuz de. Moralini bozmaGül geç.
Yaparlar canım yaparlar. Düşüncesiz insan çokkhayır bir de takıntılıyım kilo konusunda. iyice can sıkıyorlar
hayır bir de takıntılıyım kilo konusunda. iyice can sıkıyorlar
kalori hesabıyla nasıl devam edeceğim. kaloriye göre mi yediklerime dikkat edeceğeim. anlamadım canımcanım normal gunluk kalorıne hamıleyken sadece 300 kalorı eklemen gerekıyormus buda normalde kılo almayı saglamıyor cunku bebege gıdıyor cok korkuyorsan kılo almaktan kalorı hesabıyla devam edebılırsın cok daha emın olursun
kalori hesabıyla nasıl devam edeceğim. kaloriye göre mi yediklerime dikkat edeceğeim. anlamadım canım
aa evet canım aynen öyle mantıklı1 gunde ıhtıyacın olan kalorı mıktarı yada normal bır gunde tukettıklerıne sadece ekstra olarak 300 kalorı eklıyorsun mesela gunde 2000 kalorı tuketıyorsan 2300 olarak yap hem kılonu korumus olursun hemde bebegın ıhtıyacı olan tum besınlerı eksıksız olarak alır
Ama çok kalorili, bebeğe yaramayan yiyeceklerden de uzak durman gerekiyoraa evet canım aynen öyle mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?