Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kızlarr yine de abartmayın yeme işini fazlası da zarar. Sonra lousa döneminde oturur ağlarsınız niye bu kadar aldım nasıl vericem diye (Ki o zamanda hormonların esiriyiz)

aa evet canım aynen öyle mantıklı

evet canım kesınlıkte gereksız karbonhıdratlar yerıne proteın agırlıklı tuketmelısın bırde bırde pısmemıs et yumurta vs cok tehlıkelı oldugu soylenıyor ıyıce pısır tuketmeden once

bende bebekten mıdır bılemıyorum ama 2 3 kılo aldım sımdıden ama benım metabolızmanız masallahı var cok cabuk kılo verıyorum bırde cok fazla yıyorum boyum 168 kılom 56 falan sanırım suan kılom yok ama bazı kıyafetlere gırmekte zorlanıyorum su sıralar ama emın olun yemedıgım kalmıyor bır gunn ıcınde sureklı yemek dusunuyorum oncedende cok dusunurdum ama ıstahım bıraz daha arttı

İlk aylarda iştahı artanı hiç duymamıştım

benimde 1.64 boyum. 58 kiloyla hamile kaldım şuan 61. doktorum 3 ay olana kadar 60 ol demişti. nasıl böyle kilo aldım anlamıyorum.

Kizlarrr cok cnaim skildii doktordan ciktim .... rahmim kalp seklindeymis bebek sag tarafa yerlesmis bu sekil duzelecekmis duzelirken de kanama yapacakmis ancak dusme tehlikeside fazlaymis ilaca basladik
Merhaba cnm cok gecmis olsun. Rahmin kalp seklinde oldugunu ilk defa duydum daha once hic muayene olmusmuydun ? Ins bebisin tutunur ve hic birakmaz cok dikkat et xnm.
Bu arada kalp atisini gordukkkk ayyyy pit pittttt masallahhh yaaa
cok sevibdim darisi basimizaa

canım tebrık ederım oncelıkle kac haftalıkmıs :)
sag ol cnm henuz doktora gitmedim. Netten hesaplamalarinda 7 haftalik cikti ama o kadar yoktur bence maksimum 5 haftaliktir.

Benim kese kalp atışı stresi bitti çok şükür şimdi kilo stresi başladı ne yapmak lazım bilmiyorum diyetisyene mi gitmek gerek kabusum oluyor ya çok kilo alırsam ya veremezsem diye
ay ne guzel bizimde hayirlisiyla biter ins. Kilo olayi benimde problemim maalesef 73.5 kg yum ve 1.60 boyum cok dikkat etmem gerekiyor.

Bende de ayni problemler var. Sis gaz cok doygunluk ama mide kazintisi

benım ıstahım zaten cok acık ne bulursam yerım normalde ama hamıle kaldıgımdan berı mıde yanması kazınması cok fazla oldu asırı rahatsız edıyor dogal olarak ac kalamıyorum :)
Zaten aç kalma canım, sık sık azar azar atıştır. Bende öyleydim hala da öyle. Ağızım boş kalmıyor uzun süre aç kalınca kötü oluyorum. Ki yemeyip yemeyip birden fazla yiyince de rahatsız ediyor zaten

Çalışıyorum her zamanki gibi Bazen şikayet etsem de şükür yine de bir işim var Sen napıyorsun bakalım? Neden sıkıldı canın?
Evde oturmaktan cnm yaa biraz disari cikip gezesim varr havada guzel artik icerlerde pek durulmuyo gidip alisveris yapmak istiyorum bebise ama cok erken biliyorum kendimi frenlemeye calisiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…