- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Bende eski kıyafetlerimi giyiyordum ama dar giymeyi severdim artık dar giyemediğim için kaldırdım onlarıaslında hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ama yine de şişmişsin diyorlar. anlamıyorum bende :
Masallah bende 8 de 2 kilo aldım :)))6.hfta jcindeyim tam tamina 5 kg almisim hahahahahah
Valahi bende zayif degilim gercekten umrumda bile degil canim ne isterse ve mumkunse yiyorummm dogumdan sonra allah buyuk hahahahhahaBenden 30 kg fazla olan arkadasım hamile 5. haftasında umrunda değil yiyor da yiyor
Kız bende zayıf değilim boyum uzun ama 73 kg yum Doğuma kadar 90 olurum kesinValahi bende zayif degilim gercekten umrumda bile degil canim ne isterse ve mumkunse yiyorummm dogumdan sonra allah buyuk hahahahhaha
aa evet canım aynen öyle mantıklı
İlk aylarda iştahı artanı hiç duymamıştımbende bebekten mıdır bılemıyorum ama 2 3 kılo aldım sımdıden ama benım metabolızmanız masallahı var cok cabuk kılo verıyorum bırde cok fazla yıyorum boyum 168 kılom 56 falan sanırım suan kılom yok ama bazı kıyafetlere gırmekte zorlanıyorum su sıralar ama emın olun yemedıgım kalmıyor bır gunn ıcınde sureklı yemek dusunuyorum oncedende cok dusunurdum ama ıstahım bıraz daha arttı
Benim doktorum bana ilk 4 ay kilo almak yok demiştibenimde 1.64 boyum. 58 kiloyla hamile kaldım şuan 61. doktorum 3 ay olana kadar 60 ol demişti. nasıl böyle kilo aldım anlamıyorum.
ben zaten beğenmedim doktoru. bu ay değiştiriyorum başka doktora gideceğim nasipse.Benim doktorum bana ilk 4 ay kilo almak yok demişti
İnşallah canım, sağlıklı gebelik sağlıklı doğum demektirben zaten beğenmedim doktoru. bu ay değiştiriyorum başka doktora gideceğim nasipse.
umarım kiloda sabit kalırım 3-4 ay kadar
İlk aylarda iştahı artanı hiç duymamıştım
Merhaba cnm cok gecmis olsun. Rahmin kalp seklinde oldugunu ilk defa duydum daha once hic muayene olmusmuydun ? Ins bebisin tutunur ve hic birakmaz cok dikkat et xnm.Kizlarrr cok cnaim skildii doktordan ciktim .... rahmim kalp seklindeymis bebek sag tarafa yerlesmis bu sekil duzelecekmis duzelirken de kanama yapacakmis ancak dusme tehlikeside fazlaymis ilaca basladik
cok sevibdim darisi basimizaaBu arada kalp atisini gordukkkk ayyyy pit pittttt masallahhh yaaa
sag ol cnm henuz doktora gitmedim. Netten hesaplamalarinda 7 haftalik cikti ama o kadar yoktur bence maksimum 5 haftaliktir.canım tebrık ederım oncelıkle kac haftalıkmıs :)
ay ne guzel bizimde hayirlisiyla biter ins. Kilo olayi benimde problemim maalesef 73.5 kg yum ve 1.60 boyum cok dikkat etmem gerekiyor.Benim kese kalp atışı stresi bitti çok şükür şimdi kilo stresi başladıne yapmak lazım bilmiyorum diyetisyene mi gitmek gerek kabusum oluyor ya çok kilo alırsam ya veremezsem diye
ay sorma canım aynı bende. çok yemiyorum ama sanki çok şişiyorum gibi geliyor. akşam yemeğinden sonra kesinlikle yemek yemiyorum. meyveyle geçiştiriyorum ama sanki etki etmiyor gibi.
kilo benim de sorunum. ne yaparım bilmiyorum
Zaten aç kalma canım, sık sık azar azar atıştır. Bende öyleydim hala da öyle. Ağızım boş kalmıyorbenım ıstahım zaten cok acık ne bulursam yerım normalde ama hamıle kaldıgımdan berı mıde yanması kazınması cok fazla oldu asırı rahatsız edıyor dogal olarak ac kalamıyorum :)
Çalışıyorum her zamanki gibiKizlar ne yapiyonuz ya canim sıkıldi benim
Evde oturmaktan cnm yaa biraz disari cikip gezesim varr havada guzel artik icerlerde pek durulmuyo gidip alisveris yapmak istiyorum bebise ama cok erken biliyorum kendimi frenlemeye calisiyorum:)Çalışıyorum her zamanki gibiBazen şikayet etsem de şükür yine de bir işim var Sen napıyorsun bakalım? Neden sıkıldı canın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?