- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Kendine bir şeyler al, bir şeyler iç hava almak iyi gelirEvde oturmaktan cnm yaa biraz disari cikip gezesim varr havada guzel artik icerlerde pek durulmuyo gidip alisveris yapmak istiyorum bebise ama cok erken biliyorum kendimi frenlemeye calisiyorum:)
Aynen oyle kendime alisveris yapim diyom bari birazda bebek magazalarini gezerim fikir edinirim birazKendine bir şeyler al, bir şeyler iç hava almak iyi gelir
Aynen canım bebek mağazalarını gezmek çok eğlenceliAynen oyle kendime alisveris yapim diyom bari birazda bebek magazalarini gezerim fikir edinirim biraz
O şişkinlik için bende çare bulamıyorum canımmerhaba herkese
Genelde yeni hamişler var ama bu şişkinlik, mide yanması problemi için bi yöntem bulan varmı :) şuan sanki 4-5 aylık gibi karnım
Keşke evde otursam çalışmak çok sıkıcıEvde oturmaktan cnm yaa biraz disari cikip gezesim varr havada guzel artik icerlerde pek durulmuyo gidip alisveris yapmak istiyorum bebise ama cok erken biliyorum kendimi frenlemeye calisiyorum:)
Canım mide yanması ve şişkinlik için doktor bana gaviskon şurup vermişti. Gazın vardır yediğin içtiğin şeylere dikkat et. Azıcık bile yesen çok rahatsız edebiliyor. Bir de üşütünce de öyle oluyor. Doktorunla görüş istersen sana da verir belki, baya fayda ediyo şurup, özellikle yanmalara. Bir de başı yüksekte tut yatarken, mide yanması olmaması için.merhaba herkese
Genelde yeni hamişler var ama bu şişkinlik, mide yanması problemi için bi yöntem bulan varmı :) şuan sanki 4-5 aylık gibi karnım
Hamileliğin ilerleyen zamanlarında daha zor geliyor o yataktan, evden cıkıp işe gelmek. Şuan acayip bel,sırt ağrılarım var mesela. İşe gelesim yok ama gelmem lazım diye motive ediyorum kendimiKeşke evde otursam çalışmak çok sıkıcı
Çok zor oluyor canım cidden bi de benim ağzımda yara çıktı ya yemek bile yemekte acaip zorlanıyorum yiyemiyorumValla calisanlar Allah yardimciniz olsun 1 saat disari ciktim geldim kasigim acidi hemen uzandim calissam ne yapardim kim bilir?
Allah yardım ediyor, el mahkum napcanValla calisanlar Allah yardimciniz olsun 1 saat disari ciktim geldim kasigim acidi hemen uzandim calissam ne yapardim kim bilir?
He valla Rabim mukafatinizi dahada artirsinAllah yardım ediyor, el mahkum napcan
Allah razı olsun canımm inşallahHe valla Rabim mukafatinizi dahada artirsin
Dra söyledim şuan ilaç veremem 3. aydan sonra ilaç veriyoruz çok rahatsız ederse dedi. şuan çarem yok yaniCanım mide yanması ve şişkinlik için doktor bana gaviskon şurup vermişti. Gazın vardır yediğin içtiğin şeylere dikkat et. Azıcık bile yesen çok rahatsız edebiliyor. Bir de üşütünce de öyle oluyor. Doktorunla görüş istersen sana da verir belki, baya fayda ediyo şurup, özellikle yanmalara. Bir de başı yüksekte tut yatarken, mide yanması olmaması için.
evet gerçekten zor bu günler uyku basıyor beni sürekli uyumak istiyorum sabah işe gelmek zaten ayrı işkence olduValla calisanlar Allah yardimciniz olsun 1 saat disari ciktim geldim kasigim acidi hemen uzandim calissam ne yapardim kim bilir?
Benim ilk aylarda oldu bu yanma, sonra geçti. Seninde fazla sürmez inşallahDra söyledim şuan ilaç veremem 3. aydan sonra ilaç veriyoruz çok rahatsız ederse dedi. şuan çarem yok yanibende zaten gastrit vardı hastalığım bu şimdi hamilelikle daha da arttı sanırım başımıda yüksekte tutamıyorumki boyun düzleşmem var ortopedik yastıkta yatıyorum çok alçak yoksa zaten boynum ağrıyor of of
evet gerçekten zor bu günler uyku basıyor beni sürekli uyumak istiyorum sabah işe gelmek zaten ayrı işkence oldu
Beni zaten 1-2 ay sonra işten çıkaracağı için bilmiyorum nasıl olacakHamileliğin ilerleyen zamanlarında daha zor geliyor o yataktan, evden cıkıp işe gelmek. Şuan acayip bel,sırt ağrılarım var mesela. İşe gelesim yok ama gelmem lazım diye motive ediyorum kendimi
Neden çıkartsınlar canım? Hamileliğini gerekçe gösterip seni işten çıkartamaz.Beni zaten 1-2 ay sonra işten çıkaracağı için bilmiyorum nasıl olacak
Ay cnm ha Allah yukunuzu hafif etsin uzuldum sizeDra söyledim şuan ilaç veremem 3. aydan sonra ilaç veriyoruz çok rahatsız ederse dedi. şuan çarem yok yanibende zaten gastrit vardı hastalığım bu şimdi hamilelikle daha da arttı sanırım başımıda yüksekte tutamıyorumki boyun düzleşmem var ortopedik yastıkta yatıyorum çok alçak yoksa zaten boynum ağrıyor of of
evet gerçekten zor bu günler uyku basıyor beni sürekli uyumak istiyorum sabah işe gelmek zaten ayrı işkence oldu
Benim ilk aylarda oldu bu yanma, sonra geçti. Seninde fazla sürmez inşallah
amin inşallah sağolun arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor ama güzel süreçte:)Ay cnm ha Allah yukunuzu hafif etsin uzuldum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?