Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

merhaba herkese
Genelde yeni hamişler var ama bu şişkinlik, mide yanması problemi için bi yöntem bulan varmı :) şuan sanki 4-5 aylık gibi karnım

merhaba herkese
Genelde yeni hamişler var ama bu şişkinlik, mide yanması problemi için bi yöntem bulan varmı :) şuan sanki 4-5 aylık gibi karnım
Canım mide yanması ve şişkinlik için doktor bana gaviskon şurup vermişti. Gazın vardır yediğin içtiğin şeylere dikkat et. Azıcık bile yesen çok rahatsız edebiliyor. Bir de üşütünce de öyle oluyor. Doktorunla görüş istersen sana da verir belki, baya fayda ediyo şurup, özellikle yanmalara. Bir de başı yüksekte tut yatarken, mide yanması olmaması için.

Valla calisanlar Allah yardimciniz olsun 1 saat disari ciktim geldim kasigim acidi hemen uzandim calissam ne yapardim kim bilir?

Dra söyledim şuan ilaç veremem 3. aydan sonra ilaç veriyoruz çok rahatsız ederse dedi. şuan çarem yok yani bende zaten gastrit vardı hastalığım bu şimdi hamilelikle daha da arttı sanırım başımıda yüksekte tutamıyorumki boyun düzleşmem var ortopedik yastıkta yatıyorum çok alçak yoksa zaten boynum ağrıyor of of

Valla calisanlar Allah yardimciniz olsun 1 saat disari ciktim geldim kasigim acidi hemen uzandim calissam ne yapardim kim bilir?
evet gerçekten zor bu günler uyku basıyor beni sürekli uyumak istiyorum sabah işe gelmek zaten ayrı işkence oldu

Benim ilk aylarda oldu bu yanma, sonra geçti. Seninde fazla sürmez inşallah

Hamileliğin ilerleyen zamanlarında daha zor geliyor o yataktan, evden cıkıp işe gelmek. Şuan acayip bel,sırt ağrılarım var mesela. İşe gelesim yok ama gelmem lazım diye motive ediyorum kendimi
Beni zaten 1-2 ay sonra işten çıkaracağı için bilmiyorum nasıl olacak

Ay cnm ha Allah yukunuzu hafif etsin uzuldum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…