- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Canım hamilelik dolayısıyla seni çıkaramaz. eğer çıkarırsa cezası varBeni zaten 1-2 ay sonra işten çıkaracağı için bilmiyorum nasıl olacak
Uzulme kuzum kalbinin attigini duymasan bile bebisini kesesini gorursun takma stres yapmaa hicOf of kafamda binbir tilki gezmeye basladi yine yaaa ben simdi cuma dr gitcem kizlar kalp atisini duyarmiyim 6+2 olcaz cuma
Keseyi gordum zaten kuzucum ne olur dua edin saglikli bi gebelik olsun buUzulme kuzum kalbinin attigini duymasan bile bebisini kesesini gorursun takma stres yapmaa hic
Kuzum benim insallah goruceksin sakin uzulme sagliklidir insallahKeseyi gordum zaten kuzucum ne olur dua edin saglikli bi gebelik olsun bu
InsaAllah cnm insaAllahKuzum benim insallah goruceksin sakin uzulme sagliklidir insallah
Nasisin bakim alistinmiiInsaAllah cnm insaAllah
Hamileliği gerekçe göstermiyor başka bahaneler var canım hasta az olursa suçlu ben oluyorum mesela ve boş oturuyorsun diyorNeden çıkartsınlar canım? Hamileliğini gerekçe gösterip seni işten çıkartamaz.
Ohoo coktann alistik simdilik ama cok istahsizimNasisin bakim alistinmiikocis,basladimi isteklerini,almaya
Walla,ben hala istahsizim hatta hic bisey yiyemiyorumOhoo coktann alistik simdilik ama cok istahsizim
Ne alaka yani. Bahane üretecek ya, başka bi şey bulamamış baksanaHamileliği gerekçe göstermiyor başka bahaneler var canım hasta az olursa suçlu ben oluyorum mesela ve boş oturuyorsun diyor
Biz de yarın doktora gidicez canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz :) biz 6+2 de duyamamistik, doktorum normal dedi erken daha dedi 8+5 te çağırdı tekrar, o zaman kesin duyarız dedi. Sen de duyamazsan endişe etme canım erken olabilir daha. Ama inşallah sizin kuzucuğunuz bekletmez sizi duyurur o minik kalbinin atışını :)Of of kafamda binbir tilki gezmeye basladi yine yaaa ben simdi cuma dr gitcem kizlar kalp atisini duyarmiyim 6+2 olcaz cuma
canım ben 6 haftalıkken gebeliğimi öğrendim. 2 hafta sonrasına da doktor randevu verdi. kalp sesini dinledik. sıkıntı yapmaOf of kafamda binbir tilki gezmeye basladi yine yaaa ben simdi cuma dr gitcem kizlar kalp atisini duyarmiyim 6+2 olcaz cuma
InsaAllah cnm dediginiz gibi olur herseycanım ben 6 haftalıkken gebeliğimi öğrendim. 2 hafta sonrasına da doktor randevu verdi. kalp sesini dinledik. sıkıntı yapma
Amin cnm amin duyayimda artik icim rahat ederBiz de yarın doktora gidicez canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz :) biz 6+2 de duyamamistik, doktorum normal dedi erken daha dedi 8+5 te çağırdı tekrar, o zaman kesin duyarız dedi. Sen de duyamazsan endişe etme canım erken olabilir daha. Ama inşallah sizin kuzucuğunuz bekletmez sizi duyurur o minik kalbinin atışını :)
Of çok telaş yaptım bende yarın bi olsa da rahatlasam canım çok tedirgin oldum ya duyamazsam diyeAmin cnm amin duyayimda artik icim rahat eder
Canım sen 9. haftanın içindesin, büyük ihtimalle duyarsın yani, dert etmeOf çok telaş yaptım bende yarın bi olsa da rahatlasam canım çok tedirgin oldum ya duyamazsam diye
Ay inşallah canım ya dün de bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim. 5+5 te duymuş kalp atışlarını sanırım ondan sonra başladı tedirginlikCanım sen 9. haftanın içindesin, büyük ihtimalle duyarsın yani, dert etmeGüzel şeyler bunlar pozitif ol, güzel şeyler düşün. Efham yapmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?