Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Of of kafamda binbir tilki gezmeye basladi yine yaaa ben simdi cuma dr gitcem kizlar kalp atisini duyarmiyim 6+2 olcaz cuma

Biben,zayifladim demekki bi kilo vermisim tabi siz yiyin yiyin benim gibi bide kussaniz cok kotuyum ben ya bitmiyo bide git gide artiyo ya bence hamileliklere bakin simdiden walla ben basladimm

Of of kafamda binbir tilki gezmeye basladi yine yaaa ben simdi cuma dr gitcem kizlar kalp atisini duyarmiyim 6+2 olcaz cuma
Biz de yarın doktora gidicez canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz :) biz 6+2 de duyamamistik, doktorum normal dedi erken daha dedi 8+5 te çağırdı tekrar, o zaman kesin duyarız dedi. Sen de duyamazsan endişe etme canım erken olabilir daha. Ama inşallah sizin kuzucuğunuz bekletmez sizi duyurur o minik kalbinin atışını :)

Amin cnm amin duyayimda artik icim rahat eder

Canım sen 9. haftanın içindesin, büyük ihtimalle duyarsın yani, dert etme Güzel şeyler bunlar pozitif ol, güzel şeyler düşün. Efham yapmaaa
Ay inşallah canım ya dün de bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim. 5+5 te duymuş kalp atışlarını sanırım ondan sonra başladı tedirginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…