Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ay inşallah canım ya dün de bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim. 5+5 te duymuş kalp atışlarını sanırım ondan sonra başladı tedirginlik
Aaa ciddi misin. Erken döllenme falandır onunki. 4. haftada zaten daha kese görülüyor. Bana çok erken geldi, Allah bilir tabi ama

Aaa ciddi misin. Erken döllenme falandır onunki. 4. haftada zaten daha kese görülüyor. Bana çok erken geldi, Allah bilir tabi ama
Bana da çok erken geldi canım doktor kalbi erken oluşmuş demiş. Yarın olsa da bu gerginlikten kurtulup rahatlasam. Gerçi olumsuz birşey hissetmiyorum bana göre sağlıklı bebişim ama işte yine de evham yapıyorum :)

Aynen öyle, hamileyken bile üstüne ne kadar titreniyor di mi

ben daha hıc gıtmedım doktora :) ınsallah 1 hafta sonra gıttıgımde kalp atısı dahıl hepsını duyarımda tum stresım bıtmıs olur :)

Valla cnm cok istahsizim mide bulantilarim var sivilcelerim varr sinirim var :) ya senin cnm sen naslsn
İlk zamanlar benim cildim de çok bozuldu, kendimi kötü hissettim sonra makyaj yaptım, kendimi motive ettim. Aynada kendime hep gülümsedim sende öyle yap Ben iyiym canım, yemeği az fazla kacırdım sanırım, şiştim biraz Az yesem de şişkinlik hissediyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…