- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Aaa ciddi misin. Erken döllenme falandır onunki. 4. haftada zaten daha kese görülüyor. Bana çok erken geldi, Allah bilir tabi amaAy inşallah canım ya dün de bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim. 5+5 te duymuş kalp atışlarını sanırım ondan sonra başladı tedirginlik
Bana da çok erken geldi canım doktor kalbi erken oluşmuş demiş. Yarın olsa da bu gerginlikten kurtulup rahatlasam. Gerçi olumsuz birşey hissetmiyorum bana göre sağlıklı bebişim ama işte yine de evham yapıyorum :)Aaa ciddi misin. Erken döllenme falandır onunki. 4. haftada zaten daha kese görülüyor. Bana çok erken geldi, Allah bilir tabi ama
Aynen öyle, hamileyken bile üstüne ne kadar titreniyor di miBana da çok erken geldi canım doktor kalbi erken oluşmuş demiş. Yarın olsa da bu gerginlikten kurtulup rahatlasam. Gerçi olumsuz birşey hissetmiyorum bana göre sağlıklı bebişim ama işte yine de evham yapıyorum :)
Öyle valla canım sanırım bu durum hep böyle olucak şimdiden alissam iyi olurAynen öyle, hamileyken bile üstüne ne kadar titreniyor di mi
Aynen tatlımÖyle valla canım sanırım bu durum hep böyle olucak şimdiden alissam iyi olur
InsaAllah duyariz kuzum ya ben de yarin gidicemm inan ben de cok tedirginimOf çok telaş yaptım bende yarın bi olsa da rahatlasam canım çok tedirgin oldum ya duyamazsam diye
İnşallah canım :) kaçta yarın randevunInsaAllah duyariz kuzum ya ben de yarin gidicemm inan ben de cok tedirginim
1.30 cnm ya seninİnşallah canım :) kaçta yarın randevun
Benim sabahtan 9 da canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz :)1.30 cnm ya senin
Amin cnm amin insaAllah tek dilegimizBenim sabahtan 9 da canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz :)
HoşgeldiinnKızlar bugün bende katıldım aranızaaaa
Valla cnm cok istahsizim mide bulantilarim var sivilcelerim varr sinirim var :) ya senin cnm sen naslsn
H.g sefa geldinKızlar bugün bende katıldım aranızaaaa
HosbuldummmmH.g sefa geldin
Hosbuldummmm canimmmHoşgeldiinn
İlk zamanlar benim cildim de çok bozuldu, kendimi kötü hissettim sonra makyaj yaptım, kendimi motive ettim. Aynada kendime hep gülümsedim sende öyle yapValla cnm cok istahsizim mide bulantilarim var sivilcelerim varr sinirim var :) ya senin cnm sen naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?