- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Evet canım çok şükür bugün öğrendim daha çok küçükmüş haftasını bilmiyorum hcg değerim 96 haftaya cuma gel bakalım dedi doktorHamişsin sanırımkaç haftalık
Ne güzell hayırlı olsun, güzel haberler alırsın inşallahEvet canım çok şükür bugün öğrendim daha çok küçükmüş haftasını bilmiyorum hcg değerim 96 haftaya cuma gel bakalım dedi doktor
Ayyy inşallah canimmmNe güzell hayırlı olsun, güzel haberler alırsın inşallah
Haklisin cnm ben bunun kiz oldugunu dusunuyorun diger melegim erkekti hic hamileligiim zor gecmedi bu cok degiti ama Yinnede Allah bilir...İlk zamanlar benim cildim de çok bozuldu, kendimi kötü hissettim sonra makyaj yaptım, kendimi motive ettim. Aynada kendime hep gülümsedim sende öyle yapBen iyiym canım, yemeği az fazla kacırdım sanırım, şiştim biraz Az yesem de şişkinlik hissediyorum gerçi
Oladabilir canımm belli mi olurHaklisin cnm ben bunun kiz oldugunu dusunuyorun diger melegim erkekti hic hamileligiim zor gecmedi bu cok degiti ama Yinnede Allah bilir...
Kuzum hamilelik zor geçerse kız mi oluyor genelde merak ettim bunu hiç duymamıştımHaklisin cnm ben bunun kiz oldugunu dusunuyorun diger melegim erkekti hic hamileligiim zor gecmedi bu cok degiti ama Yinnede Allah bilir...
Hiç belli olmuyor canımKuzum hamilelik zor geçerse kız mi oluyor genelde merak ettim bunu hiç duymamıştım
Cnm valla zoru falan bilmiyorunda ilk gebeligde erkekti hic bilmedimm yada melekti diyee...ama bu sefer bi istahsizlik bi mide bulantisi anlatamam...belkide kisiden kisiye farkli olabilir.Kuzum hamilelik zor geçerse kız mi oluyor genelde merak ettim bunu hiç duymamıştım
Amin cumlemizin insaAllah hayirlisi olsunda kizi erkegi fark etmez..Oladabilir canımm belli mi olurAllah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Hiç belli olmuyor canımSadece kız annenin güzelliğini alır derler. Erkekte güzelleştirirmiş. Kız bebek çok bulantı yapar derler. Yani hepsi öngörü
Cnm valla zoru falan bilmiyorunda ilk gebeligde erkekti hic bilmedimm yada melekti diyee...ama bu sefer bi istahsizlik bi mide bulantisi anlatamam...belkide kisiden kisiye farkli olabilir.
Kiz kendini oglana hazirlama kisiden kiseye degisir:)))Benim hiç midem bulanmıyor o zaman oğlum olacak :)
Sorma canım bide benim ev taşınma telaşım var bu ara yemekleri annem yapıyor bi süre böyle olacak :)Kizlarr isten ciktinizmi canlarim benim ya kiyamam sizee bide eve gidip yemek hazirlicaksiniz..kendinizi cok yormayin
Aynen oyle bunda sivilcelendim ama digerinde cok guzelesmistimnHiç belli olmuyor canımSadece kız annenin güzelliğini alır derler. Erkekte güzelleştirirmiş. Kız bebek çok bulantı yapar derler. Yani hepsi öngörü
Hazırlamıyorum zaten Allah biliyor ya kız çok istiyorum sağlıklı olsun :)Kiz kendini oglana hazirlama kisiden kiseye degisir:)))
Ah anneler ah olmasalar ne yapardikk bizSorma canım bide benim ev taşınma telaşım var bu ara yemekleri annem yapıyor bi süre böyle olacak :)
Benimde önceden olan sivilcelerim geçti bi güzellik geldi ya oğlan sanırım buAynen oyle bunda sivilcelendim ama digerinde cok guzelesmistimn
Rabim gonlune gore versin cnm hazirlama dedigimde biseyler alma yaniHazırlamıyorum zaten Allah biliyor ya kız çok istiyorum sağlıklı olsun :)
Dur bakalim sende tutacakmi benin oglanda oyle olmustu cok guzellesmistim bunda cok cirkin oldumBenimde önceden olan sivilcelerim geçti bi güzellik geldi ya oğlan sanırım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?