- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
A.s cnm hosgeldin .. bilgim yok cnmSlm kizlar bende yeni geldim buralara SAT ve ultrason haftalari farklı olan varmi
Slm kizlar bende yeni geldim buralara SAT ve ultrason haftalari farklı olan varmi
Hoşgeldin benim aynı gidiyor erken veya geç döllenmede farklılık oluyormuşSlm kizlar bende yeni geldim buralara SAT ve ultrason haftalari farklı olan varmi
Tevekkul edip beklemekten baska care yok sanirim Allah hepimiz icin hayirlisini nasib edecektir canimEngelli çocuklarla çalışmak zordu hamilelikte daha zor hale geldi duygusal olarak sürekli doğum komplikasyon ve sonucunda oluşan engelleri görmek dinlemek beni çok üzüyor ya benimde bebeğim böyle olursa diye eve gelince bile düşünmeye başladım eskiden iş işte kalırdı3 hafta sonra ikili test var bende ondan korkuyorum o kadar çok duydum ki o test sonucunda down sendromlu olabilir denip sağlıklı doğan çocukları veya tam tersi sağlıklı denip engelli olanları Rabbim korusun kimseyi evladı ile imtihan etmesin inşallah bu psikoloji ile nasıl çalışacağım bilmiyorum
Canim benim Sat ve ultrasyon farkli. Hamile kaldigimda kizimi emziriyordum ve emzirmeden dolayi adet gunum cok duzensizdi. Doktorun olcumune gore 4 hafta gecikme var.Slm kizlar bende yeni geldim buralara SAT ve ultrason haftalari farklı olan varmi
Oy maşallahMerhaba bayanlar bende agustos annesi olucam. Ama benim 3. Gebeligim yine de her birinin heyecani farkli
Hepsinin heyecani ve hamilelik sureci cok farkliydi. 3. Bebegi dusunmuyordum ama nasip tabiOy maşallahDiğer bebeklerinizin yaşı kaç, cinsiyeti nedir? Tecrübeli olmak çok güzel bir duygu di mi
Allah bağışlasın ne güzelHepsinin heyecani ve hamilelik sureci cok farkliydi. 3. Bebegi dusunmuyordum ama nasip tabi
Bir oglum var 5.5 yasinda ve birde kizim oda 1.5 yasinda ve hala emiyor. Bende 32 yasindayim. Tecrubeli olmak guzel bir duygu cunku ne yapicagini biliyorsun. Birde ilk hamileligimde gebeligimi kabullenmek cok zordu benim icin ama bunda herseye alismis durumdayim.
Tesekkurler canim hepimizeAllah bağışlasın ne güzelSağlıklı gebelik, sağlıklı doğum dilerim
Saol canim kafami karistiriyordu bu konu ilk kontrolde 9 gün farkim vardi 1 hafta sonra 8 güne düştü bakalim ilerleyen zamanda acik kapanacakmi boylemi ilerlicezCanim benim Sat ve ultrasyon farkli. Hamile kaldigimda kizimi emziriyordum ve emzirmeden dolayi adet gunum cok duzensizdi. Doktorun olcumune gore 4 hafta gecikme var.
Boyle bir durum olmasada fark olabiliyor. Normal bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?