- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Canim ilerleyen zamanda acik kapanada birlir artada bilir. En dogru olcum bu haftalarda olan. Haftalar ilerledikce bebegin gelisimi genetik ozelliklerle degisim gosteriyor. Iri bir bebek olursa fark kapanip daha ileri haftalarda bile gozukebilir.Saol canim kafami karistiriyordu bu konu ilk kontrolde 9 gün farkim vardi 1 hafta sonra 8 güne düştü bakalim ilerleyen zamanda acik kapanacakmi boylemi ilerlicez
Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
İnşallah siz de duyarsınız canım senin erken daha benim kalp atışları anca 8+5 te duyuldu acele etme canım 15 gün sonra duyarsın :)gozun aydın canım ınsallah bızde duyarız yaa ben nasıl beklıcem 15 ıne kadar daha hıcbırsey goremedım :) ama senın adına cok sevındım bıze de dua et hamıle hamıle :)
Gözünaydın canımGünaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
İnşallah siz de duyarsınız canım senin erken daha benim kalp atışları anca 8+5 te duyuldu acele etme canım 15 gün sonra duyarsın :)
Görürsün canım ama stres yapma ben çok gerilmistim bugün ultrasona girmeden tansiyonum düşmüş. Doktor bile kızdı bebeğe zarar veriyorsun böyle yapma falan diye. Ondan biraz sabırlı ol hayırlısıyla göreceksin :)insallah canım yaa keseyı bebısı gorsem sonra kalp atıslarını duysamda olur :)
Görürsün canım ama stres yapma ben çok gerilmistim bugün ultrasona girmeden tansiyonum düşmüş. Doktor bile kızdı bebeğe zarar veriyorsun böyle yapma falan diye. Ondan biraz sabırlı ol hayırlısıyla göreceksin :)
Bende öyleyim ama erken gidersen belki göremezsin o zaman da onu takarsin kafaya neden göremedim diye. O yüzden bekle biraz daha garanti olsun :)haklısın canım yaa aslında stres degılde bekleyemıyorum arada dıyorum hemen gıdeyım hastaneye beklemeden :)
Evet canım artmış oluyor hiç olumsuz düşünme bence bebeği de etkilersin. Sadece artışı kontrol et yeter hayırlı olsun :)Merhaba kizlar bende yeni ogrenenlerdenim:) adete 3.4 gun kala ogrendim ve hep bir korku var icimde burda da okuyorum kimyasal gebelikleri insallah olmaz oyle birsey:)
Bu testlerde ilk ogrendigim de yaptigimla dun yaptigim buna gore hcg artmis oluyor dimi
Saol caniim..esimde oyle diyor niye kotu dusunuyorsun iyi seyler dusun diye ama ne biliyim insanda hep bir tedirginlik oluyor zaten yarin yine kan testi yaptirmayi dusunuyorum iki gun once 115 di umarim iyi bir artis olmusturEvet canım artmış oluyor hiç olumsuz düşünme bence bebeği de etkilersin. Sadece artışı kontrol et yeter hayırlı olsun :)
%60lik bir artış bile yeterli oluyormuş canım eşin doğru söylemiş hiç olumsuz düşünme sonra da keseyi bekliceksin, kalp atışlarını bekliceksin falan şimdiden olumsuz düşünme :)Saol caniim..esimde oyle diyor niye kotu dusunuyorsun iyi seyler dusun diye ama ne biliyim insanda hep bir tedirginlik oluyor zaten yarin yine kan testi yaptirmayi dusunuyorum iki gun once 115 di umarim iyi bir artis olmustur
Ayy hem heyecanli hemde zor bir bekleyis:) kese ne zaman gorunuyor%60lik bir artış bile yeterli oluyormuş canım eşin doğru söylemiş hiç olumsuz düşünme sonra da keseyi bekliceksin, kalp atışlarını bekliceksin falan şimdiden olumsuz düşünme :)
Hcg 2000lerde olunca vajinal 5000 ve üstü olunca karından görünüyor canım. Evet çok heyecanlı bir bekleyiş ben çok stres yaptım çok gerildim ondan dedim heyecan yapma diye bebeğe de zararı oluyormuş sonra :)Ayy hem heyecanli hemde zor bir bekleyis:) kese ne zaman gorunuyor
5000 e kac gunde gelir acaba bayada cokmus ya:) yapi olarak stresli biriyim zaten mumkun oldugunca kendimi rahat birakmaya calisiyorum yoksa 8 ay boyle zor olur banada bebegede:)Hcg 2000lerde olunca vajinal 5000 ve üstü olunca karından görünüyor canım. Evet çok heyecanlı bir bekleyiş ben çok stres yaptım çok gerildim ondan dedim heyecan yapma diye bebeğe de zararı oluyormuş sonra :)
Bence de biraz kendini rahat bırak canım. Herşey olacağına varır sonuçta öyle düşün :). 2 günde bir 2 kat artış olacak şekilde hesapla öyle git doktora istersen kese için5000 e kac gunde gelir acaba bayada cokmus ya:) yapi olarak stresli biriyim zaten mumkun oldugunca kendimi rahat birakmaya calisiyorum yoksa 8 ay boyle zor olur banada bebegede:)
Gebelikte doktorunuzun verdiği ilaclari yazarmisiniz
115 di 2 gun once bugun kac olmasi gerekir ortalama..yaptiricam yine test meraklandim icimde rahatlasin ona gorede doktora giderim dedim:)Bence de biraz kendini rahat bırak canım. Herşey olacağına varır sonuçta öyle düşün :). 2 günde bir 2 kat artış olacak şekilde hesapla öyle git doktora istersen kese için
230 ve üstü olması lazım canım ama doktoruna da göster o daha sağlıklı bilgi verir :)115 di 2 gun once bugun kac olmasi gerekir ortalama..yaptiricam yine test meraklandim icimde rahatlasin ona gorede doktora giderim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?