Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Saol canim kafami karistiriyordu bu konu ilk kontrolde 9 gün farkim vardi 1 hafta sonra 8 güne düştü bakalim ilerleyen zamanda acik kapanacakmi boylemi ilerlicez
Canim ilerleyen zamanda acik kapanada birlir artada bilir. En dogru olcum bu haftalarda olan. Haftalar ilerledikce bebegin gelisimi genetik ozelliklerle degisim gosteriyor. Iri bir bebek olursa fark kapanip daha ileri haftalarda bile gozukebilir.
Bunu dert etme sakin bak benimkinde 4 hafta geriden gozukuyor.

Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)

Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)

gozun aydın canım ınsallah bızde duyarız yaa ben nasıl beklıcem 15 ıne kadar daha hıcbırsey goremedım :) ama senın adına cok sevındım bıze de dua et hamıle hamıle :)

gozun aydın canım ınsallah bızde duyarız yaa ben nasıl beklıcem 15 ıne kadar daha hıcbırsey goremedım :) ama senın adına cok sevındım bıze de dua et hamıle hamıle :)
İnşallah siz de duyarsınız canım senin erken daha benim kalp atışları anca 8+5 te duyuldu acele etme canım 15 gün sonra duyarsın :)

insallah canım yaa keseyı bebısı gorsem sonra kalp atıslarını duysamda olur :)
Görürsün canım ama stres yapma ben çok gerilmistim bugün ultrasona girmeden tansiyonum düşmüş. Doktor bile kızdı bebeğe zarar veriyorsun böyle yapma falan diye. Ondan biraz sabırlı ol hayırlısıyla göreceksin :)

haklısın canım yaa aslında stres degılde bekleyemıyorum arada dıyorum hemen gıdeyım hastaneye beklemeden :)

Merhaba kizlar bende yeni ogrenenlerdenim:) adete 3.4 gun kala ogrendim ve hep bir korku var icimde burda da okuyorum kimyasal gebelikleri insallah olmaz oyle birsey:)
Bu testlerde ilk ogrendigim de yaptigimla dun yaptigim buna gore hcg artmis oluyor dimi

Eklentiler

• 20170207_154011.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 16649338_362723707435318_3463823179833424121_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 11
Evet canım artmış oluyor hiç olumsuz düşünme bence bebeği de etkilersin. Sadece artışı kontrol et yeter hayırlı olsun :)

Evet canım artmış oluyor hiç olumsuz düşünme bence bebeği de etkilersin. Sadece artışı kontrol et yeter hayırlı olsun :)
Saol caniim..esimde oyle diyor niye kotu dusunuyorsun iyi seyler dusun diye ama ne biliyim insanda hep bir tedirginlik oluyor zaten yarin yine kan testi yaptirmayi dusunuyorum iki gun once 115 di umarim iyi bir artis olmustur

Saol caniim..esimde oyle diyor niye kotu dusunuyorsun iyi seyler dusun diye ama ne biliyim insanda hep bir tedirginlik oluyor zaten yarin yine kan testi yaptirmayi dusunuyorum iki gun once 115 di umarim iyi bir artis olmustur
%60lik bir artış bile yeterli oluyormuş canım eşin doğru söylemiş hiç olumsuz düşünme sonra da keseyi bekliceksin, kalp atışlarını bekliceksin falan şimdiden olumsuz düşünme :)

%60lik bir artış bile yeterli oluyormuş canım eşin doğru söylemiş hiç olumsuz düşünme sonra da keseyi bekliceksin, kalp atışlarını bekliceksin falan şimdiden olumsuz düşünme :)
Ayy hem heyecanli hemde zor bir bekleyis:) kese ne zaman gorunuyor

Ayy hem heyecanli hemde zor bir bekleyis:) kese ne zaman gorunuyor
Hcg 2000lerde olunca vajinal 5000 ve üstü olunca karından görünüyor canım. Evet çok heyecanlı bir bekleyiş ben çok stres yaptım çok gerildim ondan dedim heyecan yapma diye bebeğe de zararı oluyormuş sonra :)

5000 e kac gunde gelir acaba bayada cokmus ya:) yapi olarak stresli biriyim zaten mumkun oldugunca kendimi rahat birakmaya calisiyorum yoksa 8 ay boyle zor olur banada bebegede:)

5000 e kac gunde gelir acaba bayada cokmus ya:) yapi olarak stresli biriyim zaten mumkun oldugunca kendimi rahat birakmaya calisiyorum yoksa 8 ay boyle zor olur banada bebegede:)
Bence de biraz kendini rahat bırak canım. Herşey olacağına varır sonuçta öyle düşün :). 2 günde bir 2 kat artış olacak şekilde hesapla öyle git doktora istersen kese için

Gebelikte doktorunuzun verdiği ilaclari yazarmisiniz

Gyno ferro - demir ilacı
Decavit - Folik asit, multivitamin. Bunları ilk günden beri düzenli kullanıyorum.

Bir ara mide ekşimesi yaşadım o zaman da Galviskon şurup vermişti.

Bir de ağrı kesici olarak klasik Parol

Bence de biraz kendini rahat bırak canım. Herşey olacağına varır sonuçta öyle düşün :). 2 günde bir 2 kat artış olacak şekilde hesapla öyle git doktora istersen kese için
115 di 2 gun once bugun kac olmasi gerekir ortalama..yaptiricam yine test meraklandim icimde rahatlasin ona gorede doktora giderim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…