Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizlar hcg 115 di adetten 4 gun once bugun iki gun sonra yaptirdum 363 cikti normalmi artis..bide farkli kurumda yaptirdim sikinti olmaz dimi

Yine en azindan hamile kalabiliyorum Ellbet Rabim kucagima almayida nasip Eder...senin adinada cok sevindim InsaAllah saglikla huzurla kucagina alirsin yavrunuu
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin bugun benim de adetimin günüydü fakat henüz olmadı normalde de pek düzenli gelmez ama bi kaç değişik şeyler yaşadım acaba bunlar belirti sayılır mı kızlar yaa ?? Adetime 15 gün varken daha göğüs hassasiyetim vardı. Geçen haftada inanılmaz kasık ağrısı yaşadım sağ tarafta özellikte bide şuan göğüslerim ara ara sızlıyor yada karıncalanıyor gibi oluyor. Kasık ağrısı geçti mesela bu hafta adet olcakmışım gibi sürekli sancı oluyor karnımda wc ye gidiyorum bi şey Yok henüz. Bi de akşamları 1 saatte 1 wc çıkıyorum küçük tuvalet için. Psikolojik mi gecikti acaba yoksa bunlar belirti sayılabilir mi ? Test yapayım mı sizce ???

Evet cnm bu yasadiklarin hepsi belirti adetinde gecmis test yap sonucu merakla bekliyorm

Canımm çok sevindim Rabbim çok büyük daha önce senden aldı sen sabrettin fazlasıyla mükafatlandın bak 2 melek birden geliyor Allah korusun onları
ALLAHIM razi olsun hepiniziden dualarinizi eksik etmeyin su kardesinizdenn Rabime emanet ettim meleklerimii

AA canım çok sevindim hayırlısı olsun kalp atışında mı anlaşıldı :)
Evet cnm ikisininde kalp atisi var yanliz birinin biraz digerine gore daha yavasmis ama ikiz gebeliklerde olur dedi doktorum yinede dua istiyorum cnm miniklerime Rabim herkesin evladini bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…