- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Sali gunu gidicem doktora mutlaka ama simdililik yukselisini merak ettim cok:)230 ve üstü olması lazım canım ama doktoruna da göster o daha sağlıklı bilgi verir :)
İnşallah sağlıklı bir şekilde artmıştır değerin canım :)Sali gunu gidicem doktora mutlaka ama simdililik yukselisini merak ettim cok:)
Amiin caniim insallahİnşallah sağlıklı bir şekilde artmıştır değerin canım :)
Kizdir belkide :) kuzum merak ettim hastaneye gitmedinmi dahaDur bakalim sende tutacakmi benin oglanda oyle olmustu cok guzellesmistim bunda cok cirkin oldum
Kizlar hcg 115 di adetten 4 gun once bugun iki gun sonra yaptirdum 363 cikti normalmi artis..bide farkli kurumda yaptirdim sikinti olmaz dimi
28_32 gun arasinda degisim.gosteriyordu 12 ocak son adetimdicanım tebrık ederım siklusun ne uzunluktaydı adet donemın
Kizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Cok tesekurederim Rabim olmayan herkese nasip etsinvayy canım tebrık ederım senı cok sevındım vallahi :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim :))) kalp atışlarınıda duydun mu canimKizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Canımm çok sevindim Rabbim çok büyük daha önce senden aldı sen sabrettin fazlasıyla mükafatlandın bak 2 melek birden geliyor Allah korusun onlarıKizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin bugun benim de adetimin günüydü fakat henüz olmadı normalde de pek düzenli gelmez ama bi kaç değişik şeyler yaşadım acaba bunlar belirti sayılır mı kızlar yaa ?? Adetime 15 gün varken daha göğüs hassasiyetim vardı. Geçen haftada inanılmaz kasık ağrısı yaşadım sağ tarafta özellikte bide şuan göğüslerim ara ara sızlıyor yada karıncalanıyor gibi oluyor. Kasık ağrısı geçti mesela bu hafta adet olcakmışım gibi sürekli sancı oluyor karnımda wc ye gidiyorum bi şey Yok henüz. Bi de akşamları 1 saatte 1 wc çıkıyorum küçük tuvalet için. Psikolojik mi gecikti acaba yoksa bunlar belirti sayılabilir mi ? Test yapayım mı sizce ???Yine en azindan hamile kalabiliyorum Ellbet Rabim kucagima almayida nasip Eder...senin adinada cok sevindim InsaAllah saglikla huzurla kucagina alirsin yavrunuu
Evet cnm bu yasadiklarin hepsi belirti adetinde gecmis test yap sonucu merakla bekliyormAllah sağlıkla kucaklamak nasip etsin bugun benim de adetimin günüydü fakat henüz olmadı normalde de pek düzenli gelmez ama bi kaç değişik şeyler yaşadım acaba bunlar belirti sayılır mı kızlar yaa ?? Adetime 15 gün varken daha göğüs hassasiyetim vardı. Geçen haftada inanılmaz kasık ağrısı yaşadım sağ tarafta özellikte bide şuan göğüslerim ara ara sızlıyor yada karıncalanıyor gibi oluyor. Kasık ağrısı geçti mesela bu hafta adet olcakmışım gibi sürekli sancı oluyor karnımda wc ye gidiyorum bi şey Yok henüz. Bi de akşamları 1 saatte 1 wc çıkıyorum küçük tuvalet için. Psikolojik mi gecikti acaba yoksa bunlar belirti sayılabilir mi ? Test yapayım mı sizce ???
ALLAHIM razi olsun hepiniziden dualarinizi eksik etmeyin su kardesinizdenn Rabime emanet ettim meleklerimiiCanımm çok sevindim Rabbim çok büyük daha önce senden aldı sen sabrettin fazlasıyla mükafatlandın bak 2 melek birden geliyor Allah korusun onları
Allah razi olsun cnm duydum cnmm Rabim olmayan herkese nasip etsinHayırlı olsun canım çok sevindim :))) kalp atışlarınıda duydun mu canim
Ay allahım inşallah sonuç hüsran değildir mutlaka yazıcam sizeeee de heyecanlandımEvet cnm bu yasadiklarin hepsi belirti adetinde gecmis test yap sonucu merakla bekliyorm
Ay allahım inşallah sonuç hüsran değildir mutlaka yazıcam sizeeee de heyecanlandım
AA canım çok sevindim hayırlısı olsun kalp atışında mı anlaşıldı :)Kizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Evet cnm ikisininde kalp atisi var yanliz birinin biraz digerine gore daha yavasmis ama ikiz gebeliklerde olur dedi doktorum yinede dua istiyorum cnm miniklerime Rabim herkesin evladini bagislasinAA canım çok sevindim hayırlısı olsun kalp atışında mı anlaşıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?