- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Amin canım inşallah sağ salim alırız kucağımıza hepimiz bebislerimizi :)Evet cnm ikisininde kalp atisi var yanliz birinin biraz digerine gore daha yavasmis ama ikiz gebeliklerde olur dedi doktorum yinede dua istiyorum cnm miniklerime Rabim herkesin evladini bagislasin
InsaAllah cnmAmin canım inşallah sağ salim alırız kucağımıza hepimiz bebislerimizi :)
Ben hastalıktan kırılıyorum vallaa kızlar bi ateş üşüme boğazım şiş ayakta zor duruyorumKızlar napıosunuz? Bugün çok sessizsiniz
Cnm kese boyutu na bakmıyolar artık 7+5te gittim 11mm idi doktor 7+2dedi olabilirmiş bikaçgün farklılık 17şubatta kontrolüm seyahate çıkmadan gidiyorum nolur nolmaz diyedoktora gıden ve bebısının haberlerını alan canlar amnıyo kesesı boyutu ve bebısınızın boyutunu paylasabılır mısınız
Cnm kese boyutu na bakmıyolar artık 7+5te gittim 11mm idi doktor 7+2dedi olabilirmiş bikaçgün farklılık 17şubatta kontrolüm seyahate çıkmadan gidiyorum nolur nolmaz diye
İnş allahım nasip eder de kucağımızdaki fotoları atarız hepimiz
6+4 te duyuldu kalp atışı 6.8mm idi 11mm devlet hastanesindeki doktor söledi denemek için gitmiştik kendi doktoruma gittiğimde ne diyecek bakalım allah nasibimize ne yazdi tabi mide bulantım hat safhada kasık ağrılarımda hala varbu verılen resımdende hıcbırsey anlamadım zaten o yuzden cok merak edıyorum bırde kalp atısları ıcın cok kucuk 1 hafta sonra gel dedı
6+4 te duyuldu kalp atışı 6.8mm idi 11mm devlet hastanesindeki doktor söledi denemek için gitmiştik kendi doktoruma gittiğimde ne diyecek bakalım allah nasibimize ne yazdi tabi mide bulantım hat safhada kasık ağrılarımda hala var
6+4 te duyuldu kalp atışı 6.8mm idi 11mm devlet hastanesindeki doktor söledi denemek için gitmiştik kendi doktoruma gittiğimde ne diyecek bakalım allah nasibimize ne yazdi tabi mide bulantım hat safhada kasık ağrılarımda hala var
Maşallh cnmSlm kizlar 11+3 günlüğüm ben de
Oha ben sokEvet cnm ikisininde kalp atisi var yanliz birinin biraz digerine gore daha yavasmis ama ikiz gebeliklerde olur dedi doktorum yinede dua istiyorum cnm miniklerime Rabim herkesin evladini bagislasin
Benim ilk ultrason 6+1 kalp atisi zayif demişti sayi soylemedi 1 hafta sonra cagirdi 7+3 haftalikti 156 diydi kalp atisi normal dedi bildiğim kadariyma 140-160 arasi normal tecrübeli olanlar daha II bilirKızlar nasıl gidiyo..bugün gittik doktora 8 haftalığız..doktor haftaya göre kalp atışı biraz az dedi..158di..sizde nasl çıkmıştı o haftalarda? korkmama gerek varmı ?
Daha önce dusugun kurtajin yoksa 8 hafta kalp afişi için ideal hem vajinale gerek yok hem de erken gidince hafta farki olabiliyor ultrasonla SAT in zayif der duyulmuyor der moralin bozulur uzulursun gereksiz yere sabret 8 . haftana kadarkızlar bu arada ultrason ıle kalp atısını 6. haftada mı duyarım yoksa vajınal mı cunku ben vajınal karsıyım en azından cok erken oldugu ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?