Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

doktora gıden ve bebısının haberlerını alan canlar amnıyo kesesı boyutu ve bebısınızın boyutunu paylasabılır mısınız

doktora gıden ve bebısının haberlerını alan canlar amnıyo kesesı boyutu ve bebısınızın boyutunu paylasabılır mısınız
Cnm kese boyutu na bakmıyolar artık 7+5te gittim 11mm idi doktor 7+2dedi olabilirmiş bikaçgün farklılık 17şubatta kontrolüm seyahate çıkmadan gidiyorum nolur nolmaz diye
İnş allahım nasip eder de kucağımızdaki fotoları atarız hepimiz

bende tam 6 haftamı doldurdum normalde 6+1 dıyelım 10mm olarak gozuktu o yuzden merak ettım bazı yerlerde okudum amnıyo kesesı boyutları soylenıyordu ama anlamadım bıraz buyuk gıbı geldı ama doktor 5 bucuk 6 hafta maksımum dedı

bu verılen resımdende hıcbırsey anlamadım zaten o yuzden cok merak edıyorum bırde kalp atısları ıcın cok kucuk 1 hafta sonra gel dedı

bu verılen resımdende hıcbırsey anlamadım zaten o yuzden cok merak edıyorum bırde kalp atısları ıcın cok kucuk 1 hafta sonra gel dedı
6+4 te duyuldu kalp atışı 6.8mm idi 11mm devlet hastanesindeki doktor söledi denemek için gitmiştik kendi doktoruma gittiğimde ne diyecek bakalım allah nasibimize ne yazdi tabi mide bulantım hat safhada kasık ağrılarımda hala var

bende bulantı vs hiç yok arada koku gelıyor ıstedıgımı yıyebılıyorum ama kasık agrısı ve bacak agrısı var bende bugunde rahmıme arada bır kramp gırıp durdu o yuzden zaten acele doktora gıttım dayanamadım artık hemen baktı pek bı acıklama yapmadı ultrasonda baktı hamılesındedı kalp atısını dınlemeye calıstı erken dedı 1 hafta sonra daha rahat duyulur dedı sanırım resmın etrafındakı farklı yuvarlak sey amnıyo

ama mıde bulantısı ıcın bu tuzlu krakerler varya cubuk olanlar onlardan tavsıye edıyorlar bırcok yerde okudum cok etkılı oluyormus belkı deneyebılırısn

QUOTE="nisancancan, post: 50091623, member: 774355"]ama mıde bulantısı ıcın bu tuzlu krakerler varya cubuk olanlar onlardan tavsıye edıyorlar bırcok yerde okudum cok etkılı oluyormus belkı deneyebılırısn[/QUOTE]
Tuzlu ne kraker varsa aldım ama yiyemiyorum yesemde gene bulanıyor doktor bulantı ilacı verdi metpamit atıyorum ilacı ama gene kusıyorum ama allaha şükür bunları yaşamak bile güzel allah nasip etti çok şükür

Kızlar nasıl gidiyo.. bugün gittik doktora 8 haftalığız..doktor haftaya göre kalp atışı biraz az dedi..158di..sizde nasl çıkmıştı o haftalarda? korkmama gerek varmı ?

kızlar bu arada ultrason ıle kalp atısını 6. haftada mı duyarım yoksa vajınal mı cunku ben vajınal karsıyım en azından cok erken oldugu ıcın

Evet cnm ikisininde kalp atisi var yanliz birinin biraz digerine gore daha yavasmis ama ikiz gebeliklerde olur dedi doktorum yinede dua istiyorum cnm miniklerime Rabim herkesin evladini bagislasin
Oha ben sok inanilmaz sevinfim yaaa rabbim ikisinide sagliklica kucaguna almayi nasip etsin bal bak iki bebis birden ohhh mis kocan ne dedi bekledik bekledik bir istedik rabbim iki verdi diyeydinnn dualarim seninle

Kızlar nasıl gidiyo.. bugün gittik doktora 8 haftalığız..doktor haftaya göre kalp atışı biraz az dedi..158di..sizde nasl çıkmıştı o haftalarda? korkmama gerek varmı ?
Benim ilk ultrason 6+1 kalp atisi zayif demişti sayi soylemedi 1 hafta sonra cagirdi 7+3 haftalikti 156 diydi kalp atisi normal dedi bildiğim kadariyma 140-160 arasi normal tecrübeli olanlar daha II bilir

kızlar bu arada ultrason ıle kalp atısını 6. haftada mı duyarım yoksa vajınal mı cunku ben vajınal karsıyım en azından cok erken oldugu ıcın
Daha önce dusugun kurtajin yoksa 8 hafta kalp afişi için ideal hem vajinale gerek yok hem de erken gidince hafta farki olabiliyor ultrasonla SAT in zayif der duyulmuyor der moralin bozulur uzulursun gereksiz yere sabret 8 . haftana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…